Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 14
aditzaC spune:
buna seara tuturor
o sa fiu f scurta pt ca am probl cu calculatorul se restarteaza cand iti este lumea mai draga asa ca il rog sa ma lase sa va trimit acest mesaj .
va multumesc tuturor pt urari 
criss ..iubita imi pare rau pt chistulet , eu zic ca e cat decat normal tinand cont ca ai fost la cm , nu stiu zic si eu din ce stiu , dar zic ca nu ai d c sa iti faci probleme
fetelor eu sunt azi ziua 31 nici o urma de Cm dar nu imi fac sperante pt ca am luat Mastodynon si se poate sa imi intarzie din cauza aia .......in schimb ma dor tare sanii , in special cand imi dau sutienul jos . Mai astept ...ce o vrea D-zeu
promit ca maine dim intru si va scriu mai multe
va pupik pe toate
ana-alexia spune:
Cristy
imi pare rau ca ai chistul acela. Poate se sparge la menstra urmatoare (daca nu va fi bb intre timp). Eventual sa-ti faci o echo transvaginala dupa 3-4 saptamani, ca sa stii exact ce-i acolo.
Si eu patesc asa, la 2-3 luni mai fac cate un chist; si acum am unul pe OS, cel pe care mi-a fost gasita endo (la fel au fost si celelalte). Toate s-au spart la menstra, fara sa iau ceva anume. Sper ca la fel sa se intample si cu acesta, numai ca acesta ma cam doare...
La mine au inceput sa apara chisturile dupa ce am inceput sa sar parleazul la capitolul regim alimentar...sau, or fi si din cauza stimularilor pe care le-am facut pt IA de-a lungul vremii... nu stiu... Dar, ca perioada, aparitia lor este legata la mine de trecerea la un regim alimentar mai nepotrivit (branzeturi, cafea, dulciuri, fainoase, oua...
). Cata vreme am consumat peste, iaurt, legume, fructe, chiar n-am avut nici o pb, chiar daca am facut stimulari.
ana-alexia spune:
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi cu soare in zambet si in suflet, plina de bucurii!!!

magdita spune:
Neata dragele mele,
Cristy
, imi pare rau de chstul ala, incearca cu mladite de zmeur si coacaze, insa poate dai o fuga si pana la dr.T, sa vezi el ce iti zice.
Aditza

, incepem galeria !!! Doamne ajuta sa iti intarzie din cauza de 
.
Ana-alexia
, tare draga imi esti, pentru ca te simt atat de calda 

.
Lucic
, ma bucur ca vii cu vesti bune. Pup mamica si bebelina zglobie
.
Madutz
si Lilisor

Pup toate fetele si o asteptam pe Aditza cu vestea cea mare
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
cristy1977 spune:
'neata fetele si multumesc de urari si incurajari, sunteti tare dragute si saritoare ca de obicei
aditza, doamne ajuta sa fie bebe, ar fi super, doamne ce am sarbtorii

lucicut drag, asa m-am gandit si eu, sa incerc cu masto si extractele de zmeur/coacaz negru, poate o sa am si eu noroc si ma binecuvanteaza si pe mine dumnezeu cu o bubulina mica
, pup si aveti grija de voi
ana-alexia, draga mea, stiu ca tu ai tinut regim strict ani de zile, iar pentru asta feicitarile mele, si eu tin ceva regim, este adevarat ca parca in ultimele 2 saptamani am cam calcat in strachini
, am fost cam obosita si nu prea mi-a mai ars de nimic, si eu patesc la fel, imi apar chisturi si de multe ori imi dispar dupa 2-3 luni, insa imi e teama ca la fel ca tine pe OS am avut endo si tot acolo de obicei fac chisturi endo, iar alea din cate stiu eu nu se sparg singure, o sa fiu din nou atenta cu regimul, poate ce spui tu o fi adevarat, eu oricum nu pot renunta la branzica, si asa daca nu mananc cat de cat consistent lesin in mijocul strazii, intotdeauna am fost anemica (si nu ma refer a constitutie
), pup cu drag si sper sa auzim numai de bine
magdi, la ciclul asta sper sa reusesc sa ajung a dr. T, sa vedem ce zice si dansul, sper din tot sufletul sa nu fie chist endo, pup fata sufletista
mada si restul fetelor
"After all, tomorrow is another day!"
beatrice75 spune:
Cristy si eu la fel, nu pot renunta la branzica, iar daca nu pap ceva, am senzatie de lesin.Eu sunt super anemica de fier si iau pastilutze dimineata. Momentan ma simt bine, nu am nici un fel de stari dupa injectii, e adevarat ca nici nu a trecut mult timp, o sapt.......zic.....momentan....fie ca acest "momentan" sa dureze la nesfarsit...
aditzaC spune:
neata dragele mele
magditza ..te pup ( nu merge sa pun emoticonii ) iti multumesc frumos pt galerie , esti o dragutza !
criss...iubita mea ...pupici ...ms mult pt incurajare si Doamne ajuta sa nu fie ceva grav cu chistul ala si sa dispara cat mai repede .
Si mie imi este f frica sa nu fac chisturi , am avut doua la activ , unul acum 2 ani si ceva de 4.5 cm ....dar cu trat s-a spart si altul de 6.5 cm din cauza caruia am ramas fara trompitza stanga .......ehh ...asta e , sper sa ne fereasca D-zeu pe toate de chestiile astea .
IN rest .....nici eu nu pot tine regim :(( ....incerc sa mananc cat mai sanatos dar nu prea imi reuseste, offf.
Rusii nu au venit ...nici nu stiu ce sa cred ....ma deruteaza faptul ca am luat Mastodynon si ma gandesc ca din cauza lui am intarzierea asta . Nu as vrea sa fac nici test de sarcina .....dar si asteptarea asta ma '' omoara '' , eu de luni intru in concediu si miercuri plecam in Delta ...as fi vrut sa imi vina Cm ca sa pot scapa si eu in co si sa stau linistita , asa ma gandesc ca imi intarzie si o sa imi vina tocmai luni-marti si am '' pus-o '' . Pe mine ma tine oricum 7 zile , si azi daca vine tot nu scap in co de CM ...dar macar sunt pe sfarsite , asa daca imi vine la inceputul sapt ma prinde exact in flux si dureri ....offf ....plang ...nu merg emoticoniii
Voi ce credeti ? Ca si simptome ....ma dor sanii mai ales cand dau sutienul jos , ma simt putin rau dar asta de la stomac si bila , in general in perioada de CM mi se declanseaza si niste dureri de stoamcel si bila ....si ma cam inteapa asa pe jos....ovarele , cred ! Nu pot definii exact unde este mica durere .
Dupa trat cu Diph Cm mi-a venit la 29 si la 30 zile .....insa azi am 32 zile .
Nu am decat sa astept si gata ....si mi-am propus ca indiferent de rezultat voi face tot posibilul sa ma simt bine in CO .
Astept ras de la voi ...
va pupik pe toate si va multumesc din suflet pt sustinere si incurajare
beatrice75 spune:
AditzaC, sper sa te distrezi mult in Delta, am fost si eu acolo acum cativa ani si nu-mi venea sa cred ce hoteluri super elegante exista in mijlocul acelui stufaris, eu azi plec in Bulgaria, doar acest weekend...
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditzaC am uitat sa va zic : ma doare putin spatele |
Aditza
. Doamne ajuta sa fie 
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!