Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

criss iubita mea m-ai facut sa rad referitor la povestea cu vampirii...nu esti singura care are problema aceasta , eu si la birou mor de cald , mai dam drumul la AC dar vreau sa iti spun ca nu este bun deoarece ma doare capul de la el , parca as fi beata .
Ref la ce mi-ai zis .....mi-as dorii din inima sa fiu gravida ....astazi facem 3 ani de casatorie si sotul meu chiar mi-a spus pt prima data ca isi doreste foarte mult un bebik , asa m-a impresionat cuvintele lui ....de mi-au dat lacrimile , dar stiu ca NU sunt . AM simptomele specifice de CM si sunt sigura ca diseara sau maine isi vor face aparitia , vroiam sa ma asigur daca de la Mastodynon poate intarzia.Asta este viata ....m-am convins de asta si incet incet ma obisnuiesc cu ideea ca bebe va venii cand va dorii D-zeu ....poate nu mi-a sosit randul , poate am gresit f mult si asta imi este pedeapsa , nu stiu ! Oricum ....nu ma las , voi lupta cu toate fortele pana in ultima clipa .

va pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare ce mai faceti?
am intrat sa vad ce mai face lumea si vad ca aveti planuri de vacanta, bafta la bebei....
eu am fost la medic azi si am aflat ca mi-a mai crescut endometrul cu 2mm, adik acum are 7mm.Cat ar trebui sa aiba pt a putea primi un bebe? iar in legatura cu re/venirea cm-ului trebuie sa astept 10 zile si poi sa iau iarasi duphastone 10 zile cate 2 pe zi si cica ar trebui sa vina
puuup la toata lumea si concedii faine

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ana-alexia,ti-am raspuns,sper sa te ajute,daca mai ai intrebari scrie-mi pe pm,te rog nu te lasa,sint convinsa ca va fi cu ochisori daca faci sedintele,dar mai multe,cred,totusi.Pastreaza-te optimista,ca greul abia va veni in sarcina,uite eu stau la pat cam de mult cu progesteron continuu tocmai datorita virstei,39 ani,maninc numai fasole pastai de 2 luni,altceva nu pot ca am voma de la grasimea la ficat insusa de progesteron,in conditiile in care eu oricum eram vegetariana inainte sarcina,nici apa fara fasole nu pot-asta distruge moleculele de colesterol de la progesteron la ninvelul ficatului -e singurul produs cu astfel de valente- asa ca sus fruntea si cind o sa fii insarcinata sa iei progesteron de la inceput la sfirsitul sarcinii,ca noi nu mai avem uterul asa elastic la virsta noastra si asta ne ajuta sa tinem bebele pina in luna9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Unombun, multumesc de raspuns! Uf... prin cate treci...Sanatate multa, sarcina usoara in continuare, la termen si bb sanatos!

Magdita, Mada23, La Multi Ani fetelor! Sa va fie bucurie fiecare clipa, sa fiti sanatoase si sa va dea Doamne-Doamne toate cele de folos voua in aceasta viata!

Lucialu, mai ai putin si-ti tii printesa in brate! Sanatate multa, sa stea bebelina cuminte la tine in burtica pana la termen si nastere usoara!

Monimo, bine ai venit si pe acest topic!

Beatrice, Aerlilian, AditzaC, Cristy, Xdidi,Ralu_t, Alexia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga mea aditza, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti casa plina de copii sanatosi si veseli ce chestie... noi ieri am sarbatorit 16 ani de cand ne-am cunoscut si sa stii ca daca nu avem bebei pana acum nu este din cauza ca am facut cine stie ce lucruri rele, eu vreau sa cred ca in fiecare lucru exista un rost, iar daca nu a venit bebe pana acum, inseamna ca asa fost scris... si mai am o teorie: ca tot ce este bun este rar, vezi cat de modesta sunt... pup fata scumpa si sper din tot sufetul sa nu-ti mai vina uratii aia
didi, nu stiu ce sa zi cu atat de multe tratamente hormonae, ma tot gandesc ca tot din cauza lor te-ai dereglat... incearca si tu niste tratamente naturiste...parca am auzit ca extrasul de muguri de zmeur si coacaz negru ar fi bun... pe de alta parte daca endometrul a crescut s-ar putea sa fie semn bun si sa vina uratii
unombun, ana-alexia

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

AditzaC, Cristy sa fiti fericiti si sanatosi pana la adanci batraneti alaturi de copiii si nepotii vostri!

Aditza, poate totusi se lasa cu 2 liniute! Inca e loc de sperante pe acest CM, atata timp cat rushii sunt absenti.

BB vine atunci cand vrea Doamne-Doamne; noi sa ne traim frumos viata care trece pe neobservate in timp ne canalizam toata energia doar pentru dorinta de a fi mame. Sa ne ingrijim la orice nivel: fizic, emotional, mental, spiritual, apoi sa-l lasam pe Doamne-Doamne sa vina cu Darurile, ca stie cand si cat pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
cristy endometrul a mai crescut tot din cauza hormonilor si tratamente naturiste iau deja o combinatie de mai multe plante se numesc Kamaiani, recomandat tot de medic.....acum am vb cu o doc homeopata si imi va aduce un tratament sa vedem ce se intampla, oricum voi incepe si cu hormonii ca n-am timp sa astept pt ca doc a mea mi-a dat termen pana in ianuarie sa raman ,ca altfel incepem stimulari lucru pe care nu prea il doresc, iar fiv eu nu vreau sa fac....sper sa vina rusii aia si la mine...
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ana-Alexia... mersic
Monimo...
Lushicule... am facut sapaturi si vazui ca esti bine, fetele tare, tare, sa stii ca mi-am lustruit pamponoasele sa fie in forma la venirea printzesei

multi tuturor Beatrice, Aerlilian, AditzaC, Cristy, Xdidi,Ralu_t, Alexia, Ioana, Boo, Magdutz,Monica, Alexa-Ioana, Unombun

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau iubitele!
In primul rand cu intarziereIlenush,Madut si Magdita!!!Dumnezeu sa va ajute sa va impliniti visul cel mai fierbinte,sanatate si sa fiti mereu iubite!
La multi multi ani si casnicii fericite:Aditza si Cristy!
Nu mai stiu cine intreba de antibiotice cu dipherelyn...e ok nu are nici o treaba una cu alta,doar nu vom sta netratate pe perioada injectiilor,daca avem raceli sau alte chestii.
Madut sper ca v-a priit concediul la manastiri.Si sper ca tu esti muult mai bine!si eu te-am gasit pe la rugaciuni...am eu niste amendamente de facut,dar nu vreau sa supar fata.Ti-am spus eu cine cred ca ne incearca si DD nu are legatura cu asta.El trebuie sa permita ca ne-a mancat pe noi undeva sa mancam mereIsus Omul de cine a fost incercat?De Tatal Ceresc sau de...?Numai asa ne putea mantui,permitand,punandu-se in rand cu noi,mancatorii de mere si la dispozitia ispititorului.Multe sunt de zis.E adevarat ca nu ni se da mai mult decat putem duce(bine ca nu stim inital cam cat am putea duce,ca ne-am duce, dar si masura incercarii e pe masura credintei,direct proportionala sa zic asa).Iar lectiile uneori nu sunt pt cine am fi tentati sa zicem ci pot fi pt cei din jurul lor. Categoric cainta are un cuvant de zis,mare,daaaar,daaar...Na ca tot am zis cevaEsti tu prea cuminte si buna, ca un miel.Eu sunt pacatoasa si rebela,mai necrescuta in cultul nostrusi nu imi plac unele chestii spuse de oameni,da?tot oameni care sunt mijlocitori intre DD si noi,turma de oite.Noroc ca nu se practica excomunicarea la noica eram cap de lista
Aerlilian chiar nu sh ce as putea sa-ti spun in leg cu necazul..ti-am spus ca sunt profana.Stiu ca m-am interesat in principiu de SEU pt ca e unul dintre riscurile mai mari la endometrioza ca sa se produca,pt ca leziunile si aderentele distorsioneaza pe acolo ap genital si nu numai.Am incercat sa te incurajez cum am putut si eu...dar tu trebuie sa gasesti forta in tine sa meri mai departe.Si raspunsurile sa le ceri dl-ui dr,ca de pe forum, nefacand parte la necazul tau...mai greu de dat verdicte,iar cu presupusul e o tampenie sa-mi dau.Important e sa ai grija de tine-e ft important sa nu racesti,sa te feresti de infectii,ca sa ocolesti recidivele.Numai bine iti doresc!
Noi suntem binisor,va multumim ca va ganditi la noi!Mai avem un pic si sper sa fim bine pana la capat.Intre timp crestem bine,miscotim de zor si o speriem pe mami cand facem miscari scurte,bruste si neaspteptate.Se joaca cu inima mea,zau asa
Va pupacim pe toate si Doamne ajuta tuturor la liniute duble!
Edit:Cristy imi pare rau iubita.Stiu exact prin ce treci ca si eu sunt producatoare de foliculi-chisturi,tocmai de-aia priveste la semnatura mea si nu dispera ca se poate si asa.Nu e placere,dau batai de cap,stiu,dar cu extractele si eventula si Mastodynon scapi de el.Cel mai mare pe care l-am avut a fost de peste 6 tzanti.Problema erau ovarele micropolichistice pe care chiar si la inceput de sarcina le aveam procopsite.
Ralu felicitari si sarcina usoara in continuare!!!BB sanatos si la termen!
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna feteor,
tocmai m-am intors de la doctor, am fost sa fac o eco abdomen superior-inferior si evident ca am innebunit din cauza caldurii. in privinta gineco, din pacate vestile pe care le-am primit nu sunt prea bune: in ziua 5 am un chist de 29 mm pe OS, in rest ok: OD foliculi de pana in 15 mm si endometru de 6mm, ce ma fac mai fetelor cu chisturile astea care apar cand imi este lumea mai draga? , stiti vreo formula magica? mi-am cumparat din nou extras de muguri de zmeur si coacaz negru si incep tratamentul.
didi, din cate stiu eu pentru primirea unei sarcini endometru trebuie sa aiba minim 8 mm, deci cred ca esti pe drumul cel bun, doamne ajuta
aditza, ce mai faci? ne dai vesti bune?

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput