Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Vroiam sa va mai intreb....in legatura cu tratamentul cu diphereline, a doua injectie se face la fix 28 de zile de la prima. Dar se ia in calcul si ziua in care ai facut prima injectie?Adica, am facut prima shoot pe 18 iulie, calculez ziua 18 ca fiind prima zi sau ziua 19?Sper ca m-ati inteles...

Beatrice, daca ai facut prima injectie pe 18 iulie, sambata, a doua injectie o faci tot sambata, pe 08 august, iar a treia pe 05 septembrie, tot sambata.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Magdita, mi-a zis dr sa fac a doua injectie la fix 28 de zile de la prima.

Mergi la inceput

Beatrice, scuza-ma, am gresit la numaratoare . Deci prima injectie pe 18 iulie, a doua pe 15 aug si a treia pe 12 sept. Am gresit cu o saptamana la numaratoare, cand m-am uitat pe calendar de la o luna la alta. Scuze. Deci, injectia se face fix la 4 sapt, in aceeasi zi a saptamanii.

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Magdita, pup dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aerlilian offf, ce trist, ce nedrept, ce dureros....vreau insa sa-ti povestesc ca pe 1 august botezam cel de-al doilea baietel al unor prieteni buni, un tudorica, care a venit pe lume dupa ce mama lui a fost la un pas de moarte de la o extrauterina care i-a distrus aproape tot aparatul reproductiv. ea fusese chiuretata pe un uter gol (sarcina nu era dorita, mama avea 20 de ani). a operat-o o dr.itza tanara, singura care a avut curaj fiindca ceilalti medici ziceau ca nu vor sa le moara pe masa. nu i s-a mai dat nicio sansa de bebe fiindca si ovarele si trompa cealalat si inclusiv uterul fusesera invadate de puroi iar ea a scapat de septicemie si de moarte sigura la o distanta de niste minute. a plans, a disperat, s-a obisnuit cu ideea, si acum ce sa vezi, are 2 copii minunati. deci... se poate
beatrice, e valabil si pt tine, asa ca gandeste pozitiv.
am multe de pov. despre noi dar n-am timp. mai intru cand apuc, probabil maine
va pup pe toate
ralu FELICITARI!!!!!! sa fiti sanatosi si sa aveti o odisee minunata!!!

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu drag, multumesc de incurajare!Sper si eu din tot sufletul sa am un Tudorel cat de curand.Vezi,se pare ca asta e un nume predestinat pentru copiii care vin greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

alexia28 nasica gravidutza ! Ma bucur ca v-ati distrat si totul o fost ok , cu mici exceptii .La noi ne-a prins ploaia exact cand am ajuns la mireasa .Si bineinteles ca nu s-a mai oprit si a fost o adevarata aventura ....asta e , se zice ca vor avea bogatie , sa de D-zeu sa fie asa !

luci multam !

criss ce faci iubita ? esti ok ?

Fetelor eu sunt ok ...astept sa vina rusii , azi este ziua 30 . As vrea sa imi vina mai repede pt ca vineri este ultima zi la job , apoi intru in CO si n-as vrea sa ma impiedice CM .M-am aprovizionat cu ulei de primula , calciu+ mg+ zinc + seleniu , omega 3 si Mastodynon ....pe care il iau de sambata trecuta . Credeti ca Mastodynonul a influentat cu ceva o mika intarziere de CM ? Ma rog intarziere ....e mult spus ...de cand cu endometrioza asta , am Cm ba la 28 , ba la 29- 30 zile .
Sper sa fie totul bine .

magditza , mada , ralu, bea, fire , aerilian ,boo ....si restul fetelelor nementionate.....multi pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monimo spune:

magdita servus. te stiu de pe topicul rugaciunii. intrebam cine mai are endometrioaza acolo dar nu a spus nimeni. si pe tine te-a incercat asta? si eu sunt in aceiasi barca. te pup cu drag si inca o data la multi ani!

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna fetelor,
aditza drag, sunt si eu pe aici, ma ascund de caldura ca toata lumea, este foarte ciudat, dar probleme atat de mari cu caldura ca anul asta, nu am mai avut niciodata, daca trebuie sa plec in oras sa rezolv ceva probleme sunt terminata, pot functiona insa numai la interior, ferita de soare, o fi vreun semn?... stiti filmele cu vampirii care iau foc la lumina soarelui? aia-s eu. referitor la intarziere, sper din tot sufletul sa fie bebe, ci nu doar o intarziere, insa este mai bine sa mai astepti ceva, fara sa-ti faci prea multe sperante, este mai safe, si eu in prima luna de masto am avut intarziere de 5 zile, dar inca o data spun: doamne ajut-o pe aditza si da-i un bebe cadou chiar inainte de concediu
lucia, draga noastra, am asa emotii mari cand ma gandesc ca foarte curand vei vedea fatuca micutei, cand mai poti sa ne mai povestesti cum te simti
fireyes, scuze daca gresesc, dar parca tu spuneai ca ai doua sticlute de mastodynon si vrei sa le dai. pe mine ma interesa motivul pentru care nu mai faci tratament. ai avut ceva probleme cu el? daca am incurcat borcanele, te rog frumos sa ma ierti
magdi, mada, alexia, didi si toate fetele

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monimo

magdita servus. te stiu de pe topicul rugaciunii. intrebam cine mai are endometrioaza acolo dar nu a spus nimeni. si pe tine te-a incercat asta? si eu sunt in aceiasi barca. te pup cu drag si inca o data la multi ani!

mada

Multumesc mult iubita . Legat de intrebarea ta, cred ca nu am observat-o. Da, am avut endo, sper sa n-o mai am, nu au fost decat cateva puncte pe care le-a cauterizat prin laparoscopie si am facut si tratamentul ala hormonal care o combate. Deci acum astept bebe sa vina, ca am facut cam tot ce se putea face medical, si eu si sotul, mai putin tratamente hormonale agresive pentru obtinerea sarcinii, la care inca nu vreau sa apelez, cel putin nu anul asta. Ma rog la DD sa se milostiveasca si de noi si sa ne dea copilasi sanatosi, nu ma mai rog pentru unul ca e pacat, sa ne dea cati crede de cuviinta , nu-i asa Madutz ?
Ralu_t, mi s-a ridicat parul pe mine citind postarea ta. Lilisor, ai bagat la cap, da ?
Aditza, Cristy, va tin pumnii sa apara .

Pup toate fetele .

Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:

Mergi la inceput