Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 11
alexia28 spune:
Buna fete dragi,
Am reusit si eu sa intru dupa o saptamana, nu am avut net ca mi-a fost sotul plecat in delegatie cu laptopul, am citit vesti triste aici
Aerlilian
capul sus iubita, eu sunt exemplu clar ca se poate ramane graviduta cu o singura trompita, si nu o data uite ca de doua ori, te rog sa nu-ti pierzi speranta
imi pare tare rau ca ai trecut prin toate momentele astea grele
Ioana
de aia nu mi-ai raspuns la telefon ca esti in vacanta, te pup si ma bucur ca v-ati luat un pic de liber si pentru voi
Lucialu
burtica, chiar ma gandeam sa-l mai vitaminizez si eu pe sotiorul meu ca munceste la greu si uite ca citesc mesajele tale, tot timpul am cate ceva de invatat de la tine
Aditzule pup nasica
, a fost ok si la noi la nunta, binenteles ca eu sunt vesnic nemultumita de cum arat, nu puteam sa fiu altfel in ziua nuntii, a mai pus capac si ploaia care a inceput exact cand a venit finul sa ne ia. In linii mari a fost o nunta frumoasa, iar pitica mea printesa a fost in centru atentiei pentru ca a stat pe ringul de dans pana la 11.30 noaptea cand am luat-o cu forta si am dus-o acasa cu mamaie la culcare. Cred ca statea pana dimineata daca era dupa ea.
Ralu76 felicitari, sarcina usoara in continuare
Pup toate fetele dragi
Noi suntem destul de bine, creste burtica, am intrat in sapt 12, saptamana viitoate mergem la eco si la dublu test.
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
12 +
prietene DC .
xdidi spune:
salutare fetele
Beatrice nu stiu daca de la duphaston m-am ingrasat ultimele 2 kg, insa certitudinea este ca de la injectii am pus foarte bine pe mine....si acum ca n-am cm de 3 luni e si mai si ca am burta umflata in permanenta..si am luatin noiembrie si diane pana am facut prima injectie ...eh asta e, bine ca nu mai am durerile alea si sunt umana ma pot intelege cu oamenii.....
va puuup pe toate 

didi
ralu76 spune:
Buna Bytzi; eu am facut laparo in martie; tratament cu Diphe am inceput prin iunie , iar ciclul a venit prin noiembrie; iar in aprilie am vazut testul cu 2 linii :)
beatrice75 spune:
am citit ce a scris ralu acum ca tratamentul l-a inceput mult timp dupa laparo, imi pare rau intr-un fel ca m-am grabit sa fac injectia, dar parca a fost un facut, dr nu a raspuns la tel, mie nu mi-a dat prin cap sa intreb inainte....in fine, asa a fost sa fie!!!
Didi de 3 luni astepti CM?Mamaaaa!!!banuiesc ca te-ai ingrasat dupa terminarea tratamentului...
beatrice75 spune:
Mi-am dorit asa de mult nunta asta si cu tratamentul asta nenorocit pe cap, ufff!!!eu il termin in sept, nunta in nov, pana atunci fara ciclu, va dati seama ce chef de joc si voie buna voi avea!
Cum mi-a fost in prima zi de tratament?Ma doare stomacul si sunt ametita, am o presiune pe ochi, ca si cum mi-as avea nevoie de ochelari de vedere.
beatrice75 spune:
azi am facut atletism, inot, tin regim cat pot si m-am simtit foarte bine. cu toate acestea imi revin cuvintele dr in minte care zicea ca niciand nu voi mai fi cea de odinioara, orice as face!
magdita spune:
Ralu
, felicitari pentru bebe, sarcina cat mai usoara si la termen si bebelus perfect !
Beatrice
, iti urez sa treci cat mai usor de perioada asta de tratament.
Alexutza
, ma bucur ca esti bine si bebe creste.
Lucic
, nu mai ai mult, asa-i? Cand ai DPN-ul ?
Lilisor

, La multi ani, cu multa sanatate, si sa fii binecuvantata in curand cu un copilas sanatos
.
Pup toate fetele si sa ne auzim cu vesti bune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
beatrice75 spune:
Vroiam sa va mai intreb....in legatura cu tratamentul cu diphereline, a doua injectie se face la fix 28 de zile de la prima. Dar se ia in calcul si ziua in care ai facut prima injectie?Adica, am facut prima shoot pe 18 iulie, calculez ziua 18 ca fiind prima zi sau ziua 19?Sper ca m-ati inteles...
fireyes spune:
Aerlilian, la multi ani (cu o mica intarziere) si sa fiii fericita, sanatoasa si puioasa