Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)
Raspunsuri - Pagina 10
xdidi spune:
salutare ce faceti....long time no see, ma rog no write
airelian imi pare tare rau pt pierdere, nu exista cuvinte de consolare in situatii ca acestea, gandeste-te ca acolo sus cineva va iubeste pe tine si sotul tau.
lucic esti aproape de finish, ma bucur ca totul a decurs bine si acum pe ultima suta odihna placuta ca ai nevoie.... 
beatrice bafta la liniute, daca se poate si ai voie sa faci bebe, de ce nu?
adita c ce mai faci cum stai cu intarziatul cm, cu liniutele? oricum concediu placut si sa va intoarceti 3
puuuup pe toata lumea si cat mai multe vesti bune
despre mine....n-am prea multe de spus inca n-am menstra, am luat duphaston sa-mi vina si nimic, acum m-a chemat doc iarasi miercuri la o eco, sper sa am si eu menstra ca mi-a ajuns, aaaaaaaaa si m-am mai si ingrasat inca 2 kg pe langa alea multe pe care le luasem inainte....atat de rau restul numai de bine va pup inca o data

didi
ralu76 spune:
Buna fete!Nu am mai scris de f mult ; nu am fost de muuuuuult timp pe forum ; dar am super veste pt voi; avem 18 saptamani!Nu am mai facut absolut nici un tratament , m-am lasat in voia sortii si iata ca ne-a suras si noua intr-un final!Vrem un bebe de mai mult de 5 ani!Vreau doar sa va incurajez si sa va dau si voua speranta; uite ac se poate da; eu m-am tratat anul trecut pt endo ( laparo + Dipherelin dupa) , sotul cu spermogarama tot timpul nasoala ; dar uite ca tot a venit bb si al noi!Deci fete nu va lasati!Endo poate fi invinsa.Va pup pe toate!
anness99 spune:
ralu76 o sarcina cat mai usoara sa ai si un bebel sanatos
, zilele astea trebe sa incep diphereline 3,75 mg si as vrea sa va intreb daca are vreo interactiune cu antibioticele, trebuie sa iau 7 zile antibiotic pt o infectie, voi ce parere aveti? o seara faina
ralu76 spune:
Eu nu am avut nevioe sa iau nici un alt medicament atunci; cel mai bine e sa intrebi dr ; multa bafta si sanatate.
bytzi spune:
ralu,felicitari,sarcina usoara si fara probleme!!!!
am si eu o intrebare,cite doze de dipherelin ai facut dupa laparo si la cit timp ti-a venit CM ?
dipherelinul se da imediat dupa laparo?am observat ca Beatrice nu a facut imediat dipherelinul...
sint sanse mai mari de a ramine gravi imediat dupa laparo sau mai degraba dupa trat dipherelin...va rog sa ma ajutati care stiti mai bine sau ati trecut prin asa ceva
eu fiv nu pot face fiindca nu raspund la stimulare de aceea mai incerc doar o singura inseminare ,fiindca nici sanse nu mi sa mai dat ca am deja 6 nereusite si deja am obosit si nici financiar nu imi mai permit dupa 4 ani de umblat doar pe la dr..si nu stiu cum e mai bine sa fac inseminarea inainte sau dupa trat ca sa am sanse mai mari
va multumesc
dumnezeu ma va ajuta

beatrice75 spune:
Bytzi, eu am o luna de la laparoscop, eram in cumpana daca sa aman tratamentul putin sau nu, adica sa-l aman cu o luna doar, dar nu cred ca voi face lucrul asta. Azi de fapt ar trebui sa-l incep si asa voi face.M-am tot gandit ca dupa laparo eu m-am simtit cam rau si nu am putut sa prestez decat de 2 ori.Dar nu vreau sa ma risc, spermograma sotului nu am facut-o...se zice ca ai sanse mai mari sa ramai dupa tratament, dar sunt fete care raman imediat dupa operatie.eu mai ma gandesc ca trebuie si binecuvantarea lui Dumnezeu, peste putin timp am cun civila, dar cea religioasa, abia tarziu in toamna
beatrice75 spune:
Bytzi, din cate am in inteles eu de la fete, CM vine cam intr-o luna-doua de la terminarea injectiilor. Uff, macar daca toate eforturile ar fi rasplatite!
beatrice75 spune:
Didi, candva am luat si eu orgametril, duphaston, Diane, da astea stiu sigur ca ingrasa...dar nu exagerat, pusesem 2-3 kg.