Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lucisor, ce mai faci iubita? ca nu te-am mai "vazut"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fireyes,multumesc mult ca intotdeauna o draguta

aaa...am vorbit cu dr Ispasoiu despre diherelin inainte de laparo si mia zis daca dr care imi face laparo considera ca este nevoie sa-l fac ,dar parerea lui nu mai mult de 2 luni ,la cum arata ovarele mele e posibil ca dupa dipherelin sa nu mai functioneze deloc..
acum astept si parerea dr Ispasoiu

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare fete dragi
romanitza...felicitari , sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea .
Imi place sa intru pe topik dupa cateva zile si sa citesc vesti bune , eu sper sa urmeze alte vesti bune .

lucia cum te simti ?

bea ...asa este ...eu am displazie mamara si nu am avut nici o problema , ba din contra am inteles ca diph este bun si pt displazie . Am avut dureri de sani atat pe trat cat si dupa asa ca nu te speria . In leg cu sangerarea , eu nu am avut , dar am inteles ca este normal , asa zic si fetele , asa ca nu intra in panica . Pt displazia mamara iti recomand Mastodynon ...este fffffffffffff bun atat pt displazie cat si pt endo. Eu am aproape o luna de cand il iau si vreau sa va zic ca ma simt extraordinar de bine , nu am mai avut dureri mari la CM si m-a tinut mai putin ca de obicei .

mada imi pare rau ca nu esti ok ...stai linistita in patut si nu te stresa ca nu iti va face bine , sunt convinsa ca D-zeu te va ajuta !

magdita ....draga mea iti multumesc pt sfat ....normal ca luna viitoare se va intampla , nu mi-am pierdut speranta .

alexia28 cum te simti ?

criss ce faci iubita cum este in co ? sa te relaxeziiiiii

bitza fata mumoasa !

eu sunt in co ....am fost plecata cateva zile in delta , a fost fff frumos , m-am odihnit si m-am simtit tare bine . M-am plimbat cu salupa , iaht , am facut baie in piscina , am facut plaja ....m-am colorat si eu putin , am dat la peste dar nu am prins nimik , am vazut multe locuri frumoase , pasari si diverse vietuitoare , avem o tara f frumoasa , pacat ca nu stim sa o exploatam .
Am revenit aseara in Buc iar maine dim dam o fuga la mare , dupa care plecam la munte .....incerc sa ma bucur din plin de acest co .
In rest ....cm a fost unul ok , cum ziceam si mai sus sunt convinsa ca Mastodinonul m-a ajutat f mult .
Abia astept sa merg la TUTU si sa fac niste analize.

Va pupik pe toate ....
sa auzim numai de liniutze si bebelusi sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Lucicule intru si eu in galeria fetelor care striga dupa tine...Da-ne un semn, sau pun mana pe telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ionicule ...drag si mie mi s-au cam lungit ochii dupa Lushicutz, nici un semn pe nicaieri, mi-am tocit unghiile, ma rog sa fie bine, poate ar fi bine sa o suni daca ai numarul, ti-as fi recunascatoare

Multi pupici la fete, ma duc sa fac capitol nou

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput