Droguri in Romania???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca s-au deschis inseamna ca sunt legale.
Nu vad ce e mare branza din moment ce in Olanda marijuana e legala si nu am auzit sa fie cine stie ce scandaluri acolo.
Si daca iei 2 extraverale tot asa te simti, si daca iei antiemetice tot iti provoaca anumite stari similare cu aceste droguri usoare.

Ca sa nu mai spun ca exita alcoolul, fumatul, dulciurile , sucurile carbogazoase care sunt tot o forma de dependenta.
Sa nu mai spun de pastilele de slabit cu care se tot agita lumea pe aici si care te pot duce la o insuficienta hepatica fulminanta si dializa.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fumatul tigarilor normale, dulciurie si sucurile nu iti provoaca halucinatii. hai sa fim seriosi, din ierburi este si marihuana si este drog. la noi, ca la nimeniNu mai dati exemplu Olanda, sa incerce careva sa intre in tara cu marihuana!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In primul rand ca exemplul cu Olanda este elocvent.
In al doilea rand, din moment ce aceste magazine functioneaza si sunt legale inseamna ca nu sunt droguri in sensul fix al cuvantului.
Si nu in ultimul rand , eu as prefera ca prietenul meu sau sora-mea sa-si cumpere de-acolo 3 ierburi legale , decat sa mearga sa-si cumpere juma' de gram de heroina sau mai stiu eu ce .
Oricum eu cred ca-ti vand acolo placebo. E doar parerea mea.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Maraki, cine te verifica la granita? Noi ne-am plimbat prin aproape toata Europa dar inafara de Elvetia nu am vazut picior de vames. Treci ca voda prin loboda fara sa te controleze nimeni.
Marihuana e frectie la picior de lemn. Cunosc atatia care sunt pot heads si nu au nici pe naiba, da, li se cam rupe de viata dar nu sunt violenti, nu isi injecteaza nimic in vene, au joburi, sunt oameni normali carora le place sa fie high din cand in cand.

Eu am fumat in Franta si in Maroc.In Franta mai mergeam la colegii de lucru, la cina si se fuma marihuana la desert.Si astia erau manageri.
In Maroc am fumat cea mai puternica marihuana pe care am incercat-o vreodata, un singur fum m-a pus in fund. Pe aia nu am mai incercat-o a doua oara.Dar am intalnit zeci de tineri din Europa care merg acolo in fiecare an numai cu scopul de a fuma pt ca din cate am inteles e cea mai buna marihuana. Habar nu am daca e adevarat sau nu.

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Maraki, cine te verifica la granita? Noi ne-am plimbat prin aproape toata Europa dar inafara de Elvetia nu am vazut picior de vames. Treci ca voda prin loboda fara sa te controleze nimeni.
Marihuana e frectie la picior de lemn. Cunosc atatia care sunt pot heads si nu au nici pe naiba, da, li se cam rupe de viata dar nu sunt violenti, nu isi injecteaza nimic in vene, au joburi, sunt oameni normali carora le place sa fie high din cand in cand.

Eu am fumat in Franta si in Maroc.In Franta mai mergeam la colegii de lucru, la cina si se fuma marihuana la desert.Si astia erau manageri.
In Maroc am fumat cea mai puternica marihuana pe care am incercat-o vreodata, un singur fum m-a pus in fund. Pe aia nu am mai incercat-o a doua oara.Dar am intalnit zeci de tineri din Europa care merg acolo in fiecare an numai cu scopul de a fuma pt ca din cate am inteles e cea mai buna marihuana. Habar nu am daca e adevarat sau nu.

Adriana si Aidan - 4 ani

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Adriana dar spune-mi pls ce simti cand fumezi marihuana? Nu conteaza ca sant manageri sau homeless, fumatul e fumat pt toti. Prin 98 am vrut sa ma duc in Green Hours pe Calea Victoriei si nimerisem joia cand era inchiriata mereu de Connex pe vremea aia. Nu va spun ca mirosea ingrozitor a marihuana in club!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Pe mine ma face fleasca fumatul LOL, relaxare totala, mai buna ca Yoga :)).Asta a fost insa demult cand lucram. Acum am copil si responsabilitati, nici macar un pahar de vin nu beau, dar cum am zis cunosc o gramada care inca fumeaza cu nevasta dupa ce pun copiii la somn.O tigara nu te face praf, sa zicem ca te binedispune, te relaxeaza. Oamenii pe care ii cunoastem noi cam asta fac, fumoeaza o tigara nu o punga.
Am zis eu si sotul, cand om fi doi mosi basinosi,la pensie, ne retragem undeva pe o insula si numai asta o sa facem LOL.

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca ne-am dus in Amsterdam in februarie si adulmecam amandoi mirosul de la usa cafenelelor ca nu puteam intra cu copilul acolo.Daca eram singuri intram sigur, e ceva de genul "when in Rome".Mie imi place mirosul dar eu sunt mai ciudata, imi place si mirosul de benzina sau de balegar LOOOOL

Adriana si Aidan - 4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

xio, pe cuvant daca te mai inteleg!

ai scris asta: "In al doilea rand, din moment ce aceste magazine functioneaza si sunt legale inseamna ca nu sunt droguri in sensul fix al cuvantului."

apoi, mai jos te referi la "celebra" pastila de slabit: "Sa nu mai spun de pastilele de slabit cu care se tot agita lumea pe aici si care te pot duce la o insuficienta hepatica fulminanta si dializa."

pai drogurile astea nu sunt droguri ca se vand "legal", pastila nu e buna...ca...de ce??? ca si ea se vinde legal!
am postat si la subiectul cu pricina raspunsul primit de la institutul de bioresurse, care a dat ok ul ca aceste pastile sa se vanda legal:"acest produs se incadreaza in legislatia in vigoare si nu prezinta si nu lasa suspiciunea de a contine substante toxice."

sa-ti povestesc eu cum se obtine aceasta "legalitate" la noi in tara??? putina spaga unde trebuie si gata, esti legal! putina fentare a legii si esti legal! mai bagi un "acest produs este destinat colectionarilor de plante etnobotanice" sau "acest produs nu este destinat consumului uman" si gata, esti acoperit!

pai daca nu este destinat consumului uman si este doar pentru colectionari, cum de spui: "as prefera ca prietenul meu sau sora-mea sa-si cumpere de-acolo 3 ierburi legale" ?

cum sa fie inofensive atata timp cat: "Efectele pozitive apar de cele mai multe ori dupa ce se consuma in mod repetat.
xxxx contine substante psihoactive din care compusul de xxxx A este pentru moment, substanta halucinogena izolata cea mai cunoscuta.
Nu putem compara xxxx cu alte plante halucinogene. xxxx divina are propriul sau efect psihedelic unic in lume.
xxxx provaca un voiaj scurt: 5 minute pana la 30 minute.Dupa intoarcerea din voiaj revenim foarte repede la realitate.
Starea de calm si relaxare este omniprezenta. In perioada voiajului astral, traversam mai multe etape: halucinatii bidimensionale, expériente extracorporale, transformare in obiecte, intoarcere in timp, prezenta in mai multe planuri simultan, crize de ras, etc."

nu serios acum...e chiar atat de banal ca actioneaza la "mansarda" si te face sa halucinezi astfel incat sa te crezi "obiect" ?
mda, poate ca e normal sa fie legal ceva care iti prajeste neuronii...
ca sunt ierburi? cum am mai zis si cu alte ocazii si matraguna e iarba! si plus de asta, ce dovada ai ca sunt numai ierburi 100% si nu au si alte adosuri "picante" menite sa iti dea o usoara dependenta...una mica mai intai, apoi una mai mare samd?
eu nu am vazut sa existe certificate de analiza biochimica a acestor produse...pun pariu ca sunt incadrate tot ca si "pastila minune" si ca autorizatia de functionare in legalitate s-a dat pe aceleasi principii...

stiu ca ne place sa ne fim "open mind", dar totusi sa inchidem ochii sa ne prefacem ca sunt simple ierburi, hmmmmm ... tu i-ai spune copilului tau, cu mana pe inima, "stai mama linistit ca astea nu fac rau! sunt simple ierburi! mergi la petrecere si enjoy!" ?

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Din partea mea as legaliza marihuana si drourile usoare... Atata timp cat nu dau dependenta ci doar o stare de euforie de ce sa fie interzise? Cred ca mai periculos este consumul de alcool decat buruienile alea . Si acum sa fim seriosi , motivul pentru care si dorgurile tari sau cum naiba se numesc au fost interzise este pentru ca finantau organizatii mafiote sau armate adverse , nu neaparat ca i-ar fi pasat guvernului ca Jim Morrison sau merilyn Monroe sar fi presuspus ca au murit din cauza consumului de droguri. Eu cred ca magazinele alea au un efect benefic social.. caci scad consumul de droguri grave precum cocaina sau heroina iar un lucru legalizat parca nu mai prezinta atata interes.. mirajul drogurilor la adolescenti si oameni slabi iese din ideea de "fructul oprit" Si daca tot sunt in jur de 100 de lei eu nu vad cati adolescenti si-ar permite sa consume buruieni din acelea frecvent in asa fel incat sa ajunga la dependenta.. Pana la urma cred ca ce-a mai buna solutie este " liberul albitru" nu cenzura sau scoaterea din legalitate.
Aceasta e doar parerea mea persona care am fumat droguri doar de 2 ori si am ajuns la concluzia ca ma simt mai bine cu o sticla de wiskey sau vin rosu decat cu "buruieni " din alea.. in schimb am cunostinte care prefera frecvent acest gen de distractie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Ariel, eu iti dau dreptate! La noi nici apa asa-zis potabila, nu este testata asa cum trebuie, dar ierburile alea!
Si am eu o banuiala ca este un grup de persoane cu "spate tare" care detine reteaua asta de ajuns sa aiba acoperire nationala asa in scurt timp. Oare o fi o coincidenta faptul ca nu demult, o domnisorica proaspat aleasa parlamentar european dadea din gurita despre legalizarea drogurilor usoare? Sau ea stia prea bine ce si cum...

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput