Droguri in Romania???
Raspunsuri - Pagina 2
ariel_7000 spune:
da, am descoperit acum catva timp un site, un e-shop care se ocupa cu vanzarea de asa ceva. la momentul acela am vrut sa pun topic pe DC, dar m-am gandit ca si reclama negativa e tot o reclama si ca daca pun link catre siteul lor, le mai fac si trafic de accesari. asa ca am renuntat. detinatoarea siteului, banuiesc ca si a acelor magazine, este o societate inregistrata cat se poate de legal, inca din 2006.
doar atata am remarcat si am zambit amar, caci se acopera legal, in felul asta:
"Acest site este dedicat in intregime plantelor etnobotanice rare. Noi ne adresam in special acelor colectionari privati pasionati de plantele etnobotanice rare. Scopul declarat al acestui site este unul pur informativ si apoi unul comercial!
Consideram ca este dreptul legitim al fiecarui individ adult la libera informare privitor la plantele etnobotanice rare."
sau:
"NU ESTE RECOMANDAT CONSUMULUI UMAN! "
"Adica el nu contine THC, tutun sau alte substante nocive organismului uman,ci ingredente naturale care dau o reala relaxare si destindere. Are un usor gust de miere, vanilie si poate fi inhalat fara sa deranjeze. "
"Persoanele care au sub 60kg greutate corporala, se administreaza o pastila. Daca simtiti ca mai este necesar inca o pastila, o puteti consuma dupa 2 ore de la administarea primei pastile.
Nu consumati mai mult de 3 pastile pe zi."
Sa inteleg ca proprietarul magazinului se adreseaza strict vacilor, porcilor, cailor, cainilor si oricarei specii de patruped? intelectuale animalele astea, cum au invatat ele sa citeasca!
La un alt produs, scrie clar ca nu se poate livra in unele tari:US, New Zealand, Australia, Japan, Denmark, Sweeden, Norway, Denmark, Finland, Russia, South Africa, Greece, Cyprus, South Korea, Guernsey, Latvia, Lithuania & Belgium, deoarece contine o substanta care este interzisa legal acolo.
Din descrierea unui produs a carui denumire o voi nota cu xxx:
"- Produsul este mult mai puternic decat altele existente pe piata.
EFECTE:
Rapoartele furnizate la nivel modial de catre producator, sau ale celor care au folosit acest produs, prin diferite moduri de utilizare releva urmatoarele:
Efectele xxxx pot fi divine, infernale sau complet absente.
Efectele pozitive apar de cele mai multe ori dupa ce se consuma in mod repetat.
xxxx contine substante psihoactive din care compusul de xxxx A este pentru moment, substanta halucinogena izolata cea mai cunoscuta.
Nu putem compara xxxx cu alte plante halucinogene. xxxx divina are propriul sau efect psihedelic unic in lume.
xxxx provaca un voiaj scurt: 5 minute pana la 30 minute.Dupa intoarcerea din voiaj revenim foarte repede la realitate.
Starea de calm si relaxare este omniprezenta. In perioada voiajului astral, traversam mai multe etape: halucinatii bidimensionale, expériente extracorporale, transformare in obiecte, intoarcere in timp, prezenta in mai multe planuri simultan, crize de ras, etc.
NU se reomanda utilizarea acestui produs in scopuri banale
PARTICULARITATE:
Alta calitate unica a xxxx consta in faptul ca atunci cand este inhalata, repetat in aceeasi perioada de timp , efectele sale cresc, pe masura ce cantitatea consumata creste, creste si efectul si se mentine mult timp. Acest lucru nu se regaseste si la alte plante etnobotanice.
Ciudat totusi ca este pus spre vanzare...
Apoi apare rubrica la care se cauta distribuitori...
si in fine, primim si niste avertismente:
"-Proprietarul xxxx NU este responsabil pentru modalitatea sau scopul in care veti utiliza produsele oferite pe acest site.
- NU implicati produsele oferite de noi in scopuri sau activitati ilegale de nici un fel ;
- ati luat la cunostinta toate avertismentele si atentionarile de pe acest site ;
- sunteti de acord cu acesti termeni si conditii si va asumati intreaga responsabilitate pentru modul in care veti utiliza produsele oferite de noi."
Asa ca...ilegalul devine legal, doar prin simpla avertizare prin "scrijelirea" unor avertismente catre animalele consumatoare sau catre colectionarii carora le este adresat acest site.
Eu sper din suflet ca pisicile si hamseterii sa citeasca cu atentie acele avertizari, sa nu se implice in activitati ilegale, sa "calatoreasca" fericite spre experiente shamanice, iar colectionarii de monede, bancnote si altele sa nu se apuce sa le fumeze pe la petreceri. botanistilor le doresc sa nu se apuce sa rontaie cine stie ce ciuperci...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
maraki spune:
Ministerul Sanatatii ce pazeste? De ce se permite asa ceva? Am vazut si la stiri existenta acestor magazine, sant droguri clar!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
desprecopii spune:
Kay, eu am alta parere. Chiar daca sunt doar substante halucinogene (sau cum s-or chema ele) ... nu vad de ce statul ar inchide ochii la asa ceva. Din moment ce acest gen de magazine infloresc ca niste ciuperci dupa ploaie... e clar ca se cumpara la greu de la ele.
Cine insa garanteaza ca aceste substante nu sunt daunatoare tinerilor .... sau le deschid apetitul pentru ceva mai puternic? Aici in Olanda, zau - numai in anumite cartiere ...se vinde asa ceva ...si nu in fiecare oras.
Dar, probabil ca romanii vor sa arate lumii ce s-au occidentalizat ei - in timp ce aici aceste substante sunt tot mai rare iar legislatia este tot mai aspra. (chiar de la un ceai de anume ciuperci - poti sa mori - au fost cazuri cu tineri care s-au aruncat de pe blocuri ... doar dupa un banal space cake.)
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
troll-hey spune:
Dar ce poate face un tanar dupa 400 de de vodca?
Auzisem un interviu frumos cu Peter O'Toole:
V-ati drogat?
Eram prea ocupat sa ma imbat.
Cred ca in seara asta unul din comesenii mei a servit ceva la toaleta, ca berea nu putea sa il transporte asa usor
kay spune:
no, ce-am zis eu este ca mi s-a parut ca persoana care a deschis subiectul are/avea o imagine buna despre ro la capitolul droguri... e, nu e chiar asa. cunosc oameni care fumeaza :odioseniile" zilnic si care sunt olimpici sau sefi de promotie. inca nu am auzit de dependenti de heroina/cocaina care sa aiba ceva rezultate deosebite, in orice domeniu...
repet, daca nu s-a inteles din primul meu mesaj, nu promovez astfel de manifestari, nu sunt nici de acord, nici impotriva, sunt indiferenta. dar ar tb sa va alarmati la consumul de droguri puternice in licee/scoli mai degraba decat la niste shopuri de ierburi sau cine stie ce mai vand ei acolo... au ocolit legea elegant, si daca nu se sesizeaza cineva, degeaba...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
@ troll-hey, sa intre in coma?
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
deni08 spune:
cel mai bine este sa ignori drogurile in totalitate pt ca desi ai impresia ca poti sa renunti la ele in multe cazuri se termina tragic
doinabita spune:
Am vazut saptamanile trecute la stiri si arata niste tineri care au ajuns la spital de la aceste "ierburi".Erau din diferite zone ale tarii.Atunci aparuse de la o anumita autoritate si spune ca le va inchide in toata tara.Acum sa aflam ca infloresc astfel de magazine peste tot? E o nebunie...
deni08 spune:
este foarte trist ca in romania se iau masuri numai dupa ce uni ajung in situati extrem de dificile
monalac spune:
si la noi,intr un orasel mic de provincie,a aparut zilele astea un ''magazin al viselor''...mi e groaza,zau...eu am fost o adolescenta tare teribilista,care se ducea in discoteca si bea de rupea,desi va jur ca nu suport bautura ,nici macar berea si nu beau nici macar la ocazii,insa atunci beam ca sa prind curaj sa dansez...si chiar ma gandeam cum ar fi daca as lua droguri..din fericire insa,acum 15 ani nu se comercializau droguri la colt de strada,ca acum si nu mi a aparut ''tentatia'' in cale...altfel,probabil ca n as mai fi fost mamica fericita de acum ci cine stie ce ratata...
iar ca mine sunt o gramada de adolescenti,care vor sa para ceea ce nu sunt si care habar n au pe ce lume se afla..iar magazinele astea nu fac decat sa i infunde si mai tare in mocirla..