Droguri in Romania???
Am gasit acest articol despre magazine de Vise .... cica - care impanzesc litoralul romanesc si am ramas paf.
http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/858044/Magazinele-de-vise-cuceresc-litoralul/
Sunt drogurile legale in Romania? Nu mai este nici un control in Romania? E lasat Mazare sa isi faca de cap pe litoral? Jalnic a ajuns aceasta tara.
Raspunsuri
alina023 spune:
Astfel de magazine am vazut si in Bucuresti si Brasov (in Buc sub alta denumire...nu-mi amintesc acum exact care).
Cred ca se creaza deja un fenomen destul de periculos. Si eu sunt ingrijorata si ma intreb de ce autoritatile permit existenta acestor magazine.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
kay spune:
Se numesc Spice shops. Nu vand substante interzise de lege, doar cele permise si pasnice . Sau cel putin asa zice pe net... Nu vad de ce v-ari alarma, fata de heroina si cocaina care se vand in Scoli fara reclama, ce-i drept, astea sunt piece of cake...
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
alina023 spune:
Kay, astea sunt un inceput usurel, nu crezi? De la ele se poate ajunge apoi cu mult mai multa usurinta la altele strong care sa dea dependenta si intr-un final sa ucida.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
AngeliquedeS spune:
Oana-Laura, nu te contrazic si nici nu tin partea celor care deschid si/sau tolereaza astfel de magazine. Dar am si eu o nelamurire, de dragul corectitudinii: ce legatura are Mazare cu ele? Si de ce ar fi el singurul vinovat?
Mazare e primarul Constantei, nu al intreg litoralului. Si nu toate statiunile romanesti apartin de Primaria Constanta, asta o stie si un elev de gimnaziu. Mamaia apartine de Constanta, Eforie are primar propriu, Saturn, Venus, Cap Aurora, Jupiter, Neptun, Olimp apartin de primaria Mangalia. Asadar ce treaba are Mazare?
Sa nu sariti acum sa spuneti ca as fi adepta lui Mazare fiindca nici macar nu e adevarat...
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
ciccolina spune:
am vazut unul si in Bucuresti dar nu-mi amintesc exact unde.
Nu stii cum e mai bine: sa-i dai liber la acest gen de lucruri pt ca unii sa=si satisfaca vaga curiozitate si apoi sa se calmeze....sau sa ramai drastic??!!
Eu stiu doar ca parintii mei niciodata nu mi-au interzis alcoolul chiar m-au servit cu absolut orice iar eu niciodata nu am avut nici o curiozitate in privinta asta. Iar alcool beau o data la 2 luni (poate) si niciodata peste masura.
Ref la problema....parerea mea este ca atata vreme cat actiunea este controlata de catre societate si parinti este ok. Numai sa nu comercializeze substante toxice, cum am mai auzit prin reportaje.Mai degraba ceva light decat altele mai "grele".
http://picasaweb.google.com/som.imara
OanaP spune:
Eu daca beau prea mult mi se face un rau de nu va pot explica. Asa m-am convins ca daca de la alcool mi se face un asa rau, este imposibil ca de la droguri sa imi fie mai putin rau.
Asa ca m-am invatat minte. Droguri nu imi trebuie. Daca vreau sa ma simt bine, ma pot simti si cu alcool. In limite rezonabile, ca sa nu mi se faca rau :)
asteryaro spune:
In orasul meu, mic (cca 200.00 locuitori, cred) avem 4 asemenea locuri, vazute de mine, stradal.
Nici eu nu stiu ce-i cu ele.
Si da, este un inceput periculos...
Cristina si Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
marius spune:
Si in Oradea au aparut.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
_Ralu_ spune:
dap, am vazut si io in buc, pe o straduta laturalnica, undeva in apropiere de institutul matei bals. am stat cu sotul in masina si ne zgaiam ca tampitii la el, nu intelegeam ce poate fi, ni se parea un fel de...gluma...proasta.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)