Lucreaza cineva pana la ora 17?
Raspunsuri - Pagina 4
tomecica spune:
eu sunt bugetar si programul este 9-17. S-a incercat la inceput si prelungirea dar la 17.00 am pus lacatul si nu m-am uitat in spate. S-au obisnuit
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
tomecica spune:
( [/quote]
Sunt. Destule. Un angajat foarte bun poate lucra si mai putin de 8 ore pe zi, poate avea si program flexibil, si poate fi si bine privit de ceilalti care stau peste program.
[/quote]
Ai dreptate . Am vazut carcotasi carora le place sa stea toata ziua iar la 16.30 ii apuca vrednicia. Sunt oameni si oameni.
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
ADRIANKA spune:
In Romania mi se pare un program acceptabil. Adica lucrezi incontinuu pana la ora la care trebuie sa termini, ma rog cu o mica pauza de masa.
Aici in Cipru e lege sa nu se lucreze in orele pranzului si programul meu este urmatorul:
9-13 ; 16-19, deci iti incurca toata ziua, ca mai faci si pe drum dus-intors foarte mult...Si in orele pranzului, nu stai linistit, ca stii ca trebuie oricum sa te intorci la serviciu, deci...nici o scofala...Mama ei de lege!
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elag sa zicem ca mergeti la interviu la o firma. De unde va dati seama ca nu se lucreaza in fiecare zi pana la 18-19? Ca nu cred ca puteti intreba.... :) |
Cum sa nu poti intreba? Eu am intrebat pe vremea cand imi cautam job, si am specificat clar ca nu stau peste program.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
pics
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
crinuta spune:
Va recomand cartea " De ce munca e de kkt.. ai cum putem schimba asta".
O sa vedeti legatura cu " minunatul" si " eficientul" program de lucru de 8 ore. Am regasit acolo parerile mele despre asta.
Crinuta si Rayan
pics
aura_m spune:
In Romania eu aveam program de la 8-16 si 10-18, o saptamana de dimineata, una de dupa amiaza si daca eram singura, colega in concediu si invers, stateai de la 8-18, pana la urma i-am spus unui medic sa nu mai imi trimita pacienti ca eu nu mai stau, de 2 saptamani stateam pana la 18, am si eu sot, treaba acasa, nu m-am maritat cu munca. La mine la serviciu daca lucrai peste program nu ti se platea nimic, mai faceam asta ptr ca era prea mult de munca si nu faceai fata si se strangeau daca le lasai. O data, o colega statea peste program, si-a neglijat familia, copiii, doar sa fie bine la serviciu, a fost si greseala ei ca apoi a recunoscut si ea si sa auda dupa aceea de la sefa ca a stat peste program ca este incopetenta si nu si-a terminat treaba la timp. Ei, si cum roata este rotunda si se intoarce, la fostul meu loc de munca sunt f multi pacienti, analize de scos, etc, mult de munca si putin personal, acum toti stau peste program, ce sa inteleg, ca toti sunt incopetenti!
AURA
croco21 spune:
Asta-i adevarat. Sefa mea e 90% din timp la servici, nici nu stiu daca mai si doarme, plec - o las la firma, vin - o gasesc acolo, sambata, duminica e iar la servici. Foarte neplacut...
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Croco, cred ca tine de pozitia noastra, respectiv de managerul pe care il asistam Adic daca sefu sta de-l uita Dumnezeu la birou asistenta trebuie sa stea si ea in 99% din cazuri. Si eu tot asistent manager am fost6 si asta e motivul pentru care cred ca ma voi reorienta, programul adica. www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele Andreea mama de Filip si Georgia |
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui croco21 Asta-i adevarat. Sefa mea e 90% din timp la servici, nici nu stiu daca mai si doarme, plec - o las la firma, vin - o gasesc acolo, sambata, duminica e iar la servici. Foarte neplacut...
|
Ingrozitor. Nu are familie?
Crinuta si Rayan
pics
mina spune:
Croco, acuma depinde de stilul firmei. Mie nu mi se pare normal ca asistenta mea sa stea cat stau si eu. A, daca-s dead line-uri stranse de respectat da, stam si muncim pana terminam. Dar daca eu am posibilitatea (si motivatia) de a dedica mai mult timp firmei, nu pot cere acelasi lucru de la toti ceilalti, fara sa ma gandesc la viata lor.
Crinuta, da, exista, sunt oameni care nu au viata personala, sau, daca o au, e f strans legata de job. De aceea isi pot permite sa stea atat la birou. Fiecare cu viata lui, pana la urma, dar sa nu ii judecam pe ceilalti dupa propriile tipare.
Da,exista firme in Rom unde se lucreaza de la 9 la 17.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
crinuta spune:
Nu ii judecam Mina, dar mie cel putin mi se pare trist.
Eu am cunoscut oameni care munceau la fel, insa nici o persoana nu era fericita, implinita, din contra..
Crinuta si Rayan
pics