Lucreaza cineva pana la ora 17?
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui geniest
Incluzi si 1 ora pauza de masa, nu ??? Altfel nu vad de ce sa lucrezi 9 ore.... |
Da bineinteles, nici nu se discuta, si o ora de siesta dupa! Pai ce eu nu merit???
Serios, nu m-am gandit chiar asa la numarul de ore, c-o fi cu pauza de masa sau fara, la bafta mea
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Apropo de intrebari la interviu asta cu programul e o intrebare pe care intentionez s-o formulez daca nu mi se spune, la fel si cea cu salariul oferit.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinai Pai daca te cheama la interviu incepand cu ora 18:00, inseamna ca stau peste program. |
Nu este obligatoriu ...Eu lucrez 8.30-16.30 Luni-Vineri( companie peste 700 angajati) dar atunci cand am interviuri, prefer sa le organizez dupa program,adik in intervalul orar 16.30-17.30. E mult mai liniste in companie.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
citat din mesajul lui Elag sa zicem ca mergeti la interviu la o firma. De unde va dati seama ca nu se lucreaza in fiecare zi pana la 18-19? Ca nu cred ca puteti intreba.... :) |
Ba eu am intrebat la un interviu cum este cu orele de program, stat peste. Le-am spus din start ca nu pot sta peste program, ca si regula.
Si da lucrez 8-16,30 cu pauza pranz de 30 min.
Sau 7-15,30, pauza idem.
Avem program flexibil, putem veni oricand intre 7-9 dimineata si tre sa stam 8 ore + pauza de pranz.
Multinationala.
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
andorix, nu este musai sa lucrezi la stat si sa ai program de 8 ore de L-V, crede-ma pe cuvant.
Daca nimeresti intr-o companie (mica, mare, multi,etc) care respecta codul muncii, si toate legile in ceea ce priveste program lucru, conditii, obligatii angajator, clar vei lucra 8 ore/ zi .E posibil sa ramai peste program, dar nu ca obisnuita, doar in situatii extreme.
Vorbesc de un program de lucru de 8 ore, la functiile care nu necesita alt tip de program gen 12/24/48 sau cu libere compensatorii in alte zile pentru acele ore lucrate in plus intr-o zi.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
croco21 spune:
Foarte interesant subiectul! Tare sunt curioasa care sunt firmele astea particulare la care se lucreaza doar 8-9 ore! Eu lucrez 11-12 ore pe zi si drumul imi ia in fiecare zi cam 2 h. E drept ca sambata si duminica sunt libera dar au fost perioade cand am venit si in weekend. Firma de software, post de asistent director :( Pe vremuri am avut cateva tentative de a-mi schimba serviciul dar la toate interviurile la care m-am dus programul nu era mult diferit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui croco21 Tare sunt curioasa care sunt firmele astea particulare la care se lucreaza doar 8-9 ore! Eu lucrez 11-12 ore pe zi si drumul imi ia in fiecare zi cam 2 h. E drept ca sambata si duminica sunt libera dar au fost perioade cand am venit si in weekend. Firma de software, post de asistent director :( |
Sunt. Destule. Un angajat foarte bun poate lucra si mai putin de 8 ore pe zi, poate avea si program flexibil, si poate fi si bine privit de ceilalti care stau peste program.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Croco, cred ca tine de pozitia noastra, respectiv de managerul pe care il asistam Adic daca sefu sta de-l uita Dumnezeu la birou asistenta trebuie sa stea si ea in 99% din cazuri. Si eu tot asistent manager am fost6 si asta e motivul pentru care cred ca ma voi reorienta, programul adica.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
delsim spune:
Si sotul meu lucreaza intr-o multinationala in care programul este 9-18 cu pauza de masa intre 13-14 . Nu se sta dupa program.Deci uite ca se poate.