11 hipermarket-uri amendate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

despre carnea expirata
ei transeaza carnea si pun etichete cu data cind au ambalat-o. nu ai nici un control. pe peste nu e nici o eticheta.

ileana, unde sint magazine coco-rico? multumesc frumos!

Edit: sint absolut de acord ca amenzile sint modice. Dar cel mai mult conteaza reclama negativa. Carrefour - are un magazin la care s-a inchis carmangeria, pai pot sa nu-si mai faca atita reclama scumpa la tembelizor.

Mie mi se pare revoltator. Unii mai mici - mai zici ca nu au bani, dar astia mari care cistiga prea mult (au fost scandaluri ca maresc preturile etc) cum isi permit sa nu tina la calitate!

Alt articol cu detalii aici.

care o fi al 12-lea magazin controlat?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Cora - Pantelimon? cu toate ca daca e asa, inseamna ca nu au nimerit in perioada "buna" ... ca am gasit de multe ori produse expirate sau cu termenul ok, dar stricate, probabil din cauza ca nu au fost depozitate corespunzator...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si eu verific termenul de valabilitate cand cumpar mancare, dar am patit de multe ori sa fie produsele in termen si totusi stricate. Cel mai des am patit-o cu oo-le. Nu cred ca respecta toate normele privind transportul si depozitarea.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai au amendat cam toate hipermarketurile din Bucuresti. Au scapat cele gen XXL ca nu se califica la denumire. Sa fim seriosi, mi se pare ca au facut o actiune sa dea bine si sa isi faca norma la amenzi. Ca nu pot sa cred ca tot Bucurestiul consuma carne alterata.

Si ca tot scria cait de legislatie in Farnta.
In Norvegia e ceve obisnuit sa gasesti la magazin produse expirate la un pret mai mic: dropsuri, bombonele, ciocolata, biscuiti, guma de mestecat, fasole uscata, etc. Sunt foarte multe care isi pierd din proprietati dupa o perioada dar nu sunt chiar de aruncat.
Si dupa sarbatori se inghesuia lumea la carne in ultima zi de garantie. Era bataie la carne de por cusunca, vidata, numai buna de aruncat in lada frigorifica la congelat.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Ieri am fost in Carrefour Unirii sa cumpar cate ceva pentru casa, nu va spun ce miros era la raionul de carne-peste mai ales! pur si simplu am simtit ca mi se intoarce stomacul pe dos. Le pasa lor de controale....! La galetusa de smantana pretul de pe raft nu coincidea cu cel de pe bon, o diferenta de vreo 1,50. M-am ferit cat am putut de raioanele cu alimente "proaspete", iar ceea ce cautam eu nu prea am gasit.
magazin Coco-Rico este in Piata Norilor din cartierul Tineretului, daca nu ma insel parca am vazut si in Colentina, pe la d-na Ghica, dar nu sunt sigura.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

ileana, unde sint magazine coco-rico? multumesc frumos!

Simona, eu stiu magazinul lor din Piata Matache. (Mai aveau unul si in Piata Amzei, dar s-a desfiintat.) Or mai fi si altele, in afara de asta si de cele zise de Stefiuta.

Produsele lor sint distribuite si in tot soiul de retele de magazine mari, de exemplu chiar in mai sus amintitul Angst.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaandi spune:

poate al12-lea este REAL, mie mi se pare ok la raionul de carne si mai ales la cel de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

si eu cred ca nu doar cele 11 hipermarketuri aveau "musca pe caciula" asa incat miscarea celor care au amendat e fix pentru reclama, pentru a vedea noi, iar, plebea, ca "Se face ceva!"... foarte bine, laudabila actiunea, dar sa o continue, cum a zis si Marius, zi de zi, la altii, si revenind si la cei proaspat amendati! ca nu stiu de ce am senzatia ca cei amendati recidiveaza in scurt timp!

apoi.. da, 250 kg carne confiscata in 11 hipermarketuri, adica in medie vreo 25 kg de carne de caciula... putin! ce-au confiscat ei? marfa de pe taraba doar? dar depozitul din spate? l-a controlat cineva?....

si da, sta carnea in raft pentru ca au niste preturi in continuare exorbitante! nu se mai satura producatorii/comerciantii de facut profituri rapide! pai atunci sa ramana cu carnea in raft! si sta carnea in raft pana la ziua expirarii in care chiar incepe a pute! zau! carne care expira azi, e in galantare azi! ce pot face eu atunci? sa o cumpar? evident nu! sa reclam? e inca in garantie! atunci? ce e de facut? numai "autoritatile" au acest drept si aceasta putere de a verifica si ce e "sub ambalaj"..

eu oricum intotdeauna ma uit sa fie termenul de valabilitate cat mai mare, adica ori data de ambalare cat mai din urma (care data nu este precizata la toate companiile care comercializeaza carne) ori cea de expirare cat mai in viitor.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inlove spune:

Si eu cumpar de la hipermarket, dar ma uit mereu la termenul de valabilitate. Insa am gasit magazine cu marfa expirata. Este unul chiar in fata blocului, la inceput parca toate produsele erau expirate. Am spus insa de cateva ori si au mai avut grija sa le verifice si ei (cica asa le-au adus agentii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Alte www.hotnews.ro/stiri-esential-5931392-amenzi-aproape-200-000-lei-15-supermarketuri-din-bucuresti.htm?cfat=" target="_blank">amenzi

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Constat ca trebuie sa ma simt norocoasa ca nu mi s-a intamplat sa cumpar carne sau mezeluri alterate. E adevarat ca ma uit la termen dar nici termene expirate nu am vazut pe rafturi. Poate nici nu cumpar multa carne din comert, pasarile prefer sa le cumpar de la tarani atat cat am posibilitatea. Puii de crescatorie sunt cu adevarat nocivi, am simtit si pe pielea mea dar o prietena a ajuns cu fetita la doctor cu probleme hormonale din cauza excesului de hormoni din carnea de pasare si endocrinologul i-a spus clar, puii din comert sunt indopati cu hormoni de crestere, e de evitat consumarea lor mai ales la copii.
Consider ca sumele cu care au fost amendate sunt neimportante pt. asemenea colosi, trebuiau pedepse mult mai aspre.
Aaa si nu sunt nici pe departe toate hipermarketurile din Bucuresti, sunt muult mai multe si nu inseamna ca la celelalte e totul in regula, probabil ca inca nu a ajuns controlul. Eu cumpar carne tocata si mici de la Selgros, micii mi se par cei mai buni din bucuresti iar de carnea tocata am fost totdeauna multumita.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput