11 hipermarket-uri amendate
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
am vazut aseara la stiri ca au fost redeschise macelariile inchise pe 3 luni
era filmat cu camera ascunsa, si vanzatoarea spunea ca s-a rezolvat totul
RUSINE!
_Ralu_ spune:
am fost ieri la carrefour militari, de unde mai cumpar uneori carne. ei, la raionul de carne proaspata/peste mirosea intr-un hal de nu-mi venea sa cred...toata lumea se tinea de nas, deci insuportabil mirosea!!! nu-mi venea sa cred! lumea cumpara, totusi!
eu cumpar carne de pui de la un magazin al "avicola mihailesti" deschis la mine in oras, unde aduc carne zilnic, proaspata. se vine ca painea calda (ca-i si mai ieftina, fiind magazinul abatorului), si nu are timp sa se invecheasca. si porc/vita de la o cunostinta care are macelarie, si imi aduce mereu proaspata....iar oua, productie proporie...au parintii gaini la curte.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
Liliana82 spune:
Pai sa faca controale mai des domni de la protectia consumatorului... Cu o floare nu se face primavara dar sa speram ca e un inceput.
Eu am patit-o urat de tot de la niste oua.. 3 zile de spitalizare cu toxinfectie alimentara.. De atunci m-am invatat minte sa cer bon cand fac cumparaturi sa am pe cine sa reclam ..
Parerea mea este ca noi trebuie sa ne invatam sa reclamam tot ce nu ni se pare ok la alimnetele pe care le cumparam sau magazinele care ni se par suspecte.. Poate asa vor face controale mai dese si de frica amenzilor comerciantii se vor invata minte..
adriuta spune:
Oameni buni, traiesc de cativa ani intr-o tara "federala" si pot sa spun ca de cate ori merg in vizita in Ro MA UIMESTE proasta calitate a fructelor, carnii si in general a alimentelor din super marketuri. Ma uit ca boul la poarta noua la fructele stricate, ciupercile stricate si...alte ciudatenii de la Carefur...si altele. Sincer am crezut ca e de vina oraselul vestic cu una suta de mii de suflete dar...se pare ca situatia este destul de generalizata.
Pentru fructe si legume as zice...piata si pentru carne: cautati mici magazine ale micilor abatoare. Au niste produse proaspeteeee si buneeee. La noi sunt destule de genul acesta.
Pe la noi circula zvonul ca fiind zona vestica patronii de magazine din Au Ge...ar avea contract cu romanii sa le livreze marfa care se degradeaza putin.
Cica astia ar lua-o pe bani de nimic... o fi mit sau realitate nu stiu , insa din pacate adevarul este sub ochii tuturor si este...
TRAGIC
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!