masina mica si ieftina?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

sandero!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Iti recomand cu toata increderea Opel Corsa. Este o masina "buna" pentru noi din toate punctele de vedere. Eu o am pe cea in doua usi si e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Incearca sa vezi un Ford Fiesta, micuta pe dinafara, dar interior si portbagaj incapatoare. Eu ma descurc foarte bine cu ea, se parcheaza usor si se comporta exemplar la drum lung. Nici nu ma gandesc s-o schimb curand, decat poate doar cu Fiesta cel nou, care e putin mai mare.

Life is a balance of holding on and letting go.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am un Kia Picanto(modelul vechi) e mica dar destul de incapatoare, te poti parca peste tot, nu consuma mult.Pot spune ca toata lumea a zis ca e coreana , ca etc dar nu am avut nici o problema cu ea pana acum(60000 km), doar o pana ca am exagerat eu si nu am schimbat cauciucurile din fata cand trebuie.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eu am o honda civic care mi se pare perfecta ca marime, incapatoare, frumoasa - zic eu!

dar acum mi-a picat fata cand am vazut ce ford fiesta frumos au scos. si mazda imi place. si fiat-ul 500 e frumusel, are un aer elegant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

fiat panda!
e super manevrabila!
Am ajuns cu ea unde nu gandesti, are putere destula pentru coaja ei. Am bagat in portbagaj si un cos de hipermarket!. Iar inauntru 6 scaune. Altadata o bicicleta! E excelenta pentru oras. Fasneata si mica. Iar schimbatorul de viteze amplasat sus o face si mai manevrabila. Incearc-o!
Nu Smart. E foarte scump.
Nu Peugeot. Are garda foarte jos si la parcare o lovesti de trotuare, iar de urcat pe trotuar ... Si sunt si piesele scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui LindaZ

Multumesc mult.
La Smart nu ma incadrez ca am de luat si doi copii cu mine.
Acuma ... cat de bine stiu eu sa conduc, nu stiu, dar in 10 ani pe Tico l-am zgariat o singura data intr-un carlig tot in parcare pe care nu-l vazusem, pe cand Toyota am zgariat-o de doua ori la rand. Usor, o data i-am luat vopseaua de alta masina si a doua oara de suportul mai lat al unui stalp din parcarea Auchan.
De Ka am auzit ca ar consuma mult, asa e?
Peugeut imi place cum arata si cred ca ar fi suficient de mica.
Toyota stiu ca e buna si consuma putin, eu as vrea cat mai mica adica Aygo, sotul meu ar vrea Yaris, desi e cu cateva mii de euro mai scumpa si nu stiu daca se merita diferenta.
La suzuki nu m-am uitat, lumea spune ca nu sunt prea fiabile ca sunt facute in Corea.
In rest, eu nu ma prea pricep la masini.
Ultima varianta pe care am auzit-o e sa imi iau o masina rulata de la firmele de leasing ca sunt multe date acum inapoi, dar aici chiar nu am nici o informatie concreta. Plus ca nu stiu pe nimeni care sa-si fi luat o masina de la o firma de leasing ...

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Hai salut Mihaela! Te grabesti tare? Ti-o dau eu pe a mea cand plec Vad ca n-a fost mentionata aici. E Chevrolet Aveo. E destul de mica, dar mai mare decat un Ka sau un 107 sau un Spark sau un Matiz. E mai dotata decat toate astea, si costa bani mai putini.
Eu am avut pe short list VW Polo, Chevrolet Aveo (5 usi, fostul Kalos) si Kia Picanto. Desigur, as fi ales un Sportage dar na.. probleme cu parcarea
Am ales Aveo. E mica, dar nici chiar cea mai mica. Doar ca e suficient de mica incat sa te poti strecura, si suficient de mare incat sa incapa 2 copii in ea, cu bagaje cu tot. In portbagaj nu intra carucioare, sau daca intra, nu mai prea intra nimic pe langa, dar ai tai sunt mai mari, deci nu e cazul. Nu intra bicicleta, dar intra trotineta pliata, gratarul, jucariile de plaja, umbrela, lada frigorifica. Nu intra catelul impreua cu toate astea.
In Ka, 107, Matiz... intra mai putine.
In Polo intra ceva mai multe.
Aveo costa pana in 10 mii.
Ca motor, eu am 1.2, e cam micut, dar uneori asta nu e rau in Bucuresti. De consumat, sa stii ca si un Matiz consuma cat un tanc in Bucuresti. Cine zice altfel, vrajeste.
Edit ca uitam sa spun o chestie importanta. La astea mici mici mici, cum e Ka sau 107 sau Matizul, copilul o sa iti traga la picioare in spate de o sa te saturi de condus
La a mea, daca o conduce barbatu-miu, se intampla la fel. Cand conduc eu, nici sa vrea fi-mea n-ajunge sa imi traga picioare in spate. Si eu sunt ceva mai inalta decat tine. He he he!
Eu o iubesc pe masinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

eu am citroen c3 si sunt ff multumita de ea.
Are si city-servodirectie,adica invarti volanul cu degetul si nu exagerez deloc.
E f usor de condus si parcat prin oras,destul de incapatoare si pt copil si bagaje.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui enachescug

fiat panda!
e super manevrabila!
Am ajuns cu ea unde nu gandesti, are putere destula pentru coaja ei. Am bagat in portbagaj si un cos de hipermarket!. Iar inauntru 6 scaune. Altadata o bicicleta! E excelenta pentru oras. Fasneata si mica. Iar schimbatorul de viteze amplasat sus o face si mai manevrabila. Incearc-o!
Nu Smart. E foarte scump.
Nu Peugeot. Are garda foarte jos si la parcare o lovesti de trotuare, iar de urcat pe trotuar ... Si sunt si piesele scumpe.

Scuze de off-topic, dar de ce ai bagat cosul de la hipermarket in portbagaj?

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eu am condus asa :

Mercedes A - mic, perfect pt oras, fiabil, usor de parcat. Second il iei super bine !!! Portbaga mjicut. Dar pt oras perfect.

VW polo (ala nou)- fff confortabil, spatios in interior; usor de parcat, pprtbagaj ok, consum ok.

Audi A3 - de care m-am amorezat definitiv. Motorin, motor de 1.9, am facut 160 km in 45 minute... Stabila, fff stabila, coonsuma ok, portbagaj super ok, se infige, se parcheaza incedibil de usor ( bine, cu senzor, dar si eu parchez ff bine ). Pt o masi a DOAR de oras e cam mare...

Seat leon- de vis masina... Mica si jur ca am parcat-o unde un intra decat... Un leon... Nu-mi amintesc consumul, dar e ceva masina asta. Foarte buna de oras.

Revin, tre sa plec.

Dar peugeot are tabla subtire, ti-o indoaie imediat. Nu e o masina de tinut, dupa ceva ti
P iti tremura caroseria...

Si of course, senzori !!! Senzoro tata, ca merita !

Si cum zicea si ana, toyota my fav e RAV4, i hqve dreams about it. Dar cand amcondus-o mi s-a parut incomfortabilw si suspect de sus...

Pup si spor !

************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput