masina mica si ieftina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Daca e sa fie mica, un Smart ar fi ideal...
Nici Fiatul asta mic (nu Panda, mai nou) nu-i rau, din cate spune lumea.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Nu Smart ca te omoara la piese si alte intretineri. Are o colega de-a mea si baga la bani in el de se plictiseste.
Acum i s-a spart un geam si nu a gasit nicaieri sa-l inlocuiasca.
Cei de la Mecedes au facut comanda , dar costa si ala de te sperii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Polo
Si si asta mi se pare mare cand caut parcari

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Multumesc mult.
La Smart nu ma incadrez ca am de luat si doi copii cu mine.
Acuma ... cat de bine stiu eu sa conduc, nu stiu, dar in 10 ani pe Tico l-am zgariat o singura data intr-un carlig tot in parcare pe care nu-l vazusem, pe cand Toyota am zgariat-o de doua ori la rand. Usor, o data i-am luat vopseaua de alta masina si a doua oara de suportul mai lat al unui stalp din parcarea Auchan.
De Ka am auzit ca ar consuma mult, asa e?
Peugeut imi place cum arata si cred ca ar fi suficient de mica.
Toyota stiu ca e buna si consuma putin, eu as vrea cat mai mica adica Aygo, sotul meu ar vrea Yaris, desi e cu cateva mii de euro mai scumpa si nu stiu daca se merita diferenta.
La suzuki nu m-am uitat, lumea spune ca nu sunt prea fiabile ca sunt facute in Corea.
In rest, eu nu ma prea pricep la masini.
Ultima varianta pe care am auzit-o e sa imi iau o masina rulata de la firmele de leasing ca sunt multe date acum inapoi, dar aici chiar nu am nici o informatie concreta. Plus ca nu stiu pe nimeni care sa-si fi luat o masina de la o firma de leasing ...

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

nu vreau sa-ti recomand nimic, doar ca nu inteleg, cum e cu zgariatul,
mica sau mare se zgarie la fel, poti foarte bine sa zgarii un tico, de 5 ori intro zi iar a doua zi sa conduci un 4x4 si sa nu-l atingi deloc (de alta masina)

ciudata de mine a parcat un 4x4 intr-un loc unde nu as fi indraznit sa incerc sa pachez un aveo astea mici (masinile) imi dau orori la parcarea cu fata pt ca nu le vad "botul" in intregime,

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Linda,fara a vrea sa mi-o iau in freza de la ceilalti,celelalte forumiste....zic asa "Toyota rules!"

Lasand pe Aygo deoparte,vin si eu cu o sugestie :te-ai gandit la o Honda Jazz???E micuta,consum mic....se strecoara usor...nu m-am uitat la preturi,insa e cam cat un Yaris,sper sa nu dau cu bata in balta.`Si ii sta demential in rosu...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Noi am avut pana acum numai masina noua. Dar ultima, un Cielo, facuse deja 5 ani si trebuia schimbat. Dar nu prea erau bani, asa ca ne-am orientat cu multa strangere de inima spre second-hand. Si dupa cateva saptamani in care stiam toate preturile de pe autovit si nu ma mai interesa ce luam, numai sa luam...am luat un Polo. Si suntem f. multumiti de el. E masina de familie, deci e chiar incapatoare si totusi micuta. E pe motorina si consuma 5litri/100km, media ultimilor 3000 de km. Urmatoarea va fi passat cc, tot second, e sotul topit dupa el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Fiat Punto. E mai incapator (mai inalt si portbagaj ceva mai mare) ca VW Polo, rezista bine, costa mai putin intretinerea, consuma cam la fel ca Polo, merg la fel, e mai ieftin. Mai mic, era Seicento, dar nu stiu daca se mai produce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

M-am uitat acum la Honda Jazz, eu n-am vazut pe strada asa ceva, dar e cam scumpa, adica e aproape 13000 fara tva.
Azi pe strada am vazut o Mazda care mi-a placut, dar si asta trece de 10500. As prefera ceva pana in 10000 maxim.
Broscutele Ka nu prea imi surad, le-am studiat azi mai bine.
Ana68, sotul meu e tot fan Toyota. S-ar putea sa ramana tot la Aygo pana la urma. Trebuie sa mergem cu masina la revizie si vrem sa facem si un drive test cu Aygo. Daca imi place, raman la ea. El nu vrea oricum decat masini japoneze, nu Peugeot sau altceva. Eu cum nu ma pricep, intreb si strang informatii si de la altii sa nu iau de bun doar ce spune el.
Cum reusesc sa zgarii masina si de ce cred ca n-as zgaria o masina mica?
Pai eu sunt invatata sa vad botul masinii, la Avensis nu il vad, trebuie doar sa il intuiesc si nu prea am repere in mintea mea cam cum ar intra in locurile inguste, iar coada ... eu nu aveam perceptia cozii la Tico fiindca nu exista, pe cand Avensisul are ditamai coada care nu-mi incape acolo unde inainte stiam ca incap (cu Tico), normal, insa iar nu am repere de spatiu. Solutia ar fi sa exersez mai mult intr-o parcare goala, dar n-am apucat si nu stiu de ce nici nu prea vreau. Ma simt de parca ar trebui sa fac scoala inca o data si mi-e ciuda, fiindca de fapt eu stiu sa conduc, dar ... masina mica .
Iar eu cum nu sunt fan masini, n-am condus altceva niciodata. Eu si scoala am facut-o tot pe Tico, apoi mi-am cumparat Tico si ... atat. Nici macar Skoda pe care o are tatal meu de ceva ani n-am incercat-o, ca n-am fost curioasa. O singura daca a trebuit sa car ceva cu o Dacie papuc inchisa in spate si mi-a fost tare ciudat ca nu pot vedea prin luneta in spate, insa m-am descurcat ca era o distanta mica.
Sigur am eu o limita in credintele mele legate de marimea masinii si abilitatile mele, dar mai degraba schimb masina decat sa-mi schimb convingerea

Mihaela Zaharia
www.parenting.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Fiat 500,adorabil,micut si cred ca te incadrezi in 10.000(nu nou,ci de cateva luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

De ce nu-ti iei tot un Tico sau un Matiz,daca tot zici ca nu vrei sa te obisnuiesti si cu alte dimensiuni?sau sa-ti pui niste senzori la Toyota voastra.

Mergi la inceput