masina mica si ieftina?
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
eu as opta pentru un corsa, cel pe benzina e ieftina, super economo, iar dieselul si mai.
am avut 2 si nu as renunta la marca deoarece intretinerea e ff ieftina in comparatie cu un w sau un seat.
am avut motor 1.2 pe benzina din 1995 sia cum am un 1.7 cdti din 2003 cu 100 cp un animal pe drum
bafta multa si noroc la masina!
MihaelaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay eu am condus asa : Audi A3 - de care m-am amorezat definitiv. Motorin, motor de 1.9, am facut 160 km in 45 minute... Stabila, fff stabila, coonsuma ok, portbagaj super ok, se infige, se parcheaza incedibil de usor ( bine, cu senzor, dar si eu parchez ff bine ). Pt o masi a DOAR de oras e cam mare... ************************************************************************************ oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Pe unde ai condus cu viteza asta? Ca in Romania ma indoiesc
Eu as recomanda Mazda2 pentru ca imi plac masinile japoneze, dar nu cred ca se incadreaza sub10.000 euro cum ai spus tu, poate fara prea multe optiuni.
As mai recomanda Toyota Yaris, care e o buburuza superba si au si reduceri bune acum.
tomecica spune:
iti recomand volkswagen new beetle , broscuta.
micuta, cocheta ,stabila, consum moderat.
ADRIANA STEFANIA-05-11-1998
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
vickip spune:
--noi am avut o skoda fabia 1.2 si am fost f multumiti de ea. usor de parcat, usor de manevrat, spatiu suficient.
--o prietena are opel corsa diesel, e f multumita de el, il parcheaza usor, nu consuma mult si e suficient de mare pt o masina de oras.
tomecica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaV Ea a spus mai demult sub 10.000 euro si New Beetle cred ca depaseste cu mult suma Mihaela |
dar merge una second hand
ALEXIA-MARIA-24-10-2004
MihaelaV spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomecica
dar merge una second hand ADRIANA STEFANIA-05-11-1998 ALEXIA-MARIA-24-10-2004 |
Nu prea merge, poate una din 2000-2001 ca sa se incadreze in 10.000 euro si nu merita sa dea atat pentru o masina veche.
Eu nu vad Beetle ca o masina in care sa cari 2 copii
tomecica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MihaelaV
Nu prea merge, poate una din 2000-2001 ca sa se incadreze in 10.000 euro si nu merita sa dea atat pentru o masina veche. Eu nu vad Beetle ca o masina in care sa cari 2 copii Mihaela |
Ai sa razi , dar este foarte spatioasa. Este golf 4 cu alta caroserie. Eu am luat-o la second hand , direct din germania din 2002 si nu are nici o hiba. nu e prima luata in conditiile aste si am fost f. multumita. Doar distribitia si filtrele le-am schimbat si e ca noua. Important e sa nu fie una rulata in RO pt ca drumurile sunt cum sunt.
ALEXIA-MARIA-24-10-2004