Parinti adoptivi in asteptare..
Raspunsuri - Pagina 7
Manuelita spune:
si poate ar trebui specificat si ca nu exista copii adoptabili care sa nu fie de etnie rroma.........
simo_75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Manuelita si poate ar trebui specificat si ca nu exista copii adoptabili care sa nu fie de etnie rroma......... Manuelita |
gresit.....din pc meu de vedere.
noi de ex .am zis doar ca nu vrem sa fie foarte negru la pigmentatie.
sunt copii rromi frumosi.
in cererea noastra nu exista specificata etnia!!!
si acum in alta ordine de idei :
-fiecare are conceptia lui,fiecare are dorinta lui,fiecare stie ce isi doreste ....
fiecare scrie aici ce probleme intampina....indiferent ca vrea copil sub un an,peste 2-3 ani etc....
eu de ex daca as adopta un copil rrom sau mai mare de 6 ani ,asta nu inseamna ca toata lumea trebuie sa faca la fel ca mine!
asa ca...revin...nu exista copii adoptabili care sa corespunda cerintelor mele,si dupa cate vad mai sunt fete care trec prin aceiasi situatie ...momentan.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
IT spune:
Nici noi nu am specificat etnia, nici sexul si am scris ca suntem interesati sa adoptam si copilasi mai marisori 2-4 ani. Dar nu am primit nici un raspuns, exceptand frati si un copil cu probleme de sanatate.. In fine.. cred ca ceva nu se potriveste in tot sistemul asta..
Intr-unul din judete mi s-a spus clar ca sunt prioritati cei din judetul respectiv, ceea ce mi se pare corect pana la punctul in care se "paseaza" copii cu probleme de sanatate direct celor care sunt din alte judete. Mi s-a parut ca speculeaza un pic situatia in care se afla niste oameni doritori si nerabdatori sa adopte ..Mi s-a parut ciudat ca sa folosesc un cuvant mai elegant, ca ei nu aveau pe listele lor copii adoptabili de 3-4 ani as cum ne doream noi ci doar un copil de nici un an cu o problema cam grava de sanatate.
simo_75 spune:
cititi sa vedeti care e situatia in tara in privinta copiilor adoptabili.
Am gasit un articol din orasul Botosani:
http://www.evenimentuldebotosani.ro/viewArticol.php?articol_id=36128
articol in care se vorbeste si despre o "cotizatie".
citind printre randuri mi-am dat seama ca exista aceasta cotizatie si in randul celor care vor sa adopte.Adica dai ai!nu dai nu ai!!
deci.........asa merge treaba!
macar sa ni se spuna in fatza ca trebuie sa cotizam si atunci o facem...decat sa asteptam si sa ne framantam zi de zi.
Sa spuna :va costa atat!si atunci asta e!stim ca trebuie sa platim pentru fericire si stim ca numai in felul asta putem sa aducem stralucire in ochii copilasului adoptat.
deci...
ca nu sunt copii ...etc...
nu cotizezi.....ti se ofera numai copii cu probleme,mari de peste 8 ani etc....
banuielile mele...incep sa prinda contur foarteee bine!!!!
nelacristina spune:
Buna ziua,citesc de foarte mult timp mesajele referitor la adoptie.
Eu sunt o mamica fericita care am reusit acum o saptamana sa finalizez adoptia unui baietel.Va pot ajuta cu multe sfaturi pentru a va usura drumul catre ingerasul dorit de voi.Daca va intereseaza contactati-ma.
nelacristina spune:
Buna ,eu sunt o mamica care tocmai a finalizat adoptia unui baietel.Daca va intereseaza va pot ajuta cu sfaturi cum sa reusiti mai repede.
Citat: |
citat din mesajul lui carmencat Si noi suntem atestati si aceeasi poveste, nici un copil adoptabil Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des. |
simo_75 spune:
buna nelacristina-pai ajuta-ne cu sfaturi.
Nu ai inca activat PM-ul,asa ca poti sa-mi scrii pe email.
Asta daca nu ne poti spune aici ce si cum.
astept un semn.
carmanuia spune:
Buna fetelor,
Poate cineva sa ma ajute si pe mine cu un model de caracterizare? Noua ne expira atestatul si trebuie sa refacem dosarul asa ca ne trebuie si caracterizarile. Eu de "destepta" ce sunt nu am facut o copie dupa cele de anul trecut iar directorul meu mi-a zis sa fac eu caracterizarea si el o semneaza, e f ocupat si nu-i sta mintea la asta. Cum eu nu sunt prea buna sa ma laud...
Va pu si va multumesc anticipat
in asteptarea unui ingeras
simo_75 spune:
carmanuia - ti-am trimis PM