Parinti adoptivi in asteptare..
Raspunsuri - Pagina 8
simo_75 spune:
sper sa-ti fie de folos.
Nu le face foarte "pompoase" ca nu are rost.Scurte si concise.
Sa inteleg ca intr-un an de zile nu ai reusit sa-ti gasesti puiul??
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nelacristina Buna ziua,citesc de foarte mult timp mesajele referitor la adoptie. Eu sunt o mamica fericita care am reusit acum o saptamana sa finalizez adoptia unui baietel.Va pot ajuta cu multe sfaturi pentru a va usura drumul catre ingerasul dorit de voi.Daca va intereseaza contactati-ma. |
Buna Nelacristina,
In primul rand, felicitari pentru finalizarea adoptiei .
Multumim pentru bunele intentii si sa stii ca te asteptam cu sfaturi aici sau pe PM.
O intrebare : cat timp a trecut de la obtinerea atestatului pana la gasirea baietelului ?
ade_ spune:
Buna seara! Sunt Ade de la Asociatia Umanitara Citadela Albastra.
Va pot ajuta cu un pont.Doritoarele sa dea PM.
maria_t1971 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IT Nici noi nu am specificat etnia, nici sexul si am scris ca suntem interesati sa adoptam si copilasi mai marisori 2-4 ani. Dar nu am primit nici un raspuns, exceptand frati si un copil cu probleme de sanatate.. In fine.. cred ca ceva nu se potriveste in tot sistemul asta.. |
Absolut nimic nu se potriveste in acest sistem.
Eu am specificat in runda a doua de cerei adresate DGASPC( trimise in toate judetele tarii, toate sectoarele din Bucuresti, inclusiv Ilfov) 0-7 ani si tot raspunsuri negative am primit.
Prima runda a fost in luna aprilie, si la grupa 0-3 ani am avut acelasi " succes" ca la cea de-a doua .
Concluzia este ca mergand pe calea ce dreapta, fara spaga sau atentii, sigur reusesti .... SA-TI PIERZI MINTILE !
Mariaa spune:
La maternala unde am gasit-o noi pe Alexandra mai este un baietel, Emi.
Are 7 ani, este deosebit, inalt, blondut, ochi mari, e cuminte si tare cumunicativ. Mi s-a rupt sufletul ca in timpul vizitei a stat cumva deoparte si ne-a tot studiat cum ne comportam cu Alexandra desi noi l-am chemat la joaca si pe el si i-am dus si lui un mic cadou.
Inainte sa anuntam noi acolo ca da, ea e, Emi a visat ca Alexandra pleaca...Ma gandesc cu mare strangere de inima la ziua cand noi o sa iesim pe poarta cu Alexandra si el o sa ramana in urma noastra!
Poate luati in considerare careva si poate vreti sa-l vedeti, e un copil deosebit!
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Mariaa spune:
Maria, pe noi ea ne-a gasit...a vazut-o o alta viitoare mamica culmea cu acelasi nume ca si mine, insa nu le-a placut si asta pentru ca ea era a noastra.
Mai urmeaza procedura cu actele cu toate alea, dar acuma nimic nu mai e un obstabol
Nu va pierdeti speranta si continuati sa credeti ca ei au puterea de a 'veni' la noi!
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
simo_75 spune:
mariaaa-felicitari si va doresc tot binele din lume.
Intr-adevar copilasii vin spre noi.Trebuie doar sa avem rabdare.
simo_75 spune:
Se pare ca asta e baza pana la urma;;spaga si atentiile..asa cum spui si tu maria_t1971.
Sunt putini oameni cu suflet in acest sistem.
Dupa ce ma preseaza cu copii bolnavi,mari de peste 7 ani,etc etc
sper ca pana la urma sa ne arate si ce dorim noi.
Rabdare si tutun!
Asa cum toate fetele si-au gasit puiutii (si de varsta mititica )asa sper sa ne gasim si noi.
va pup
Gianni spune:
Dragi parinti si viitori parinti,
Saptamina trecuta am vorbit cu o doamna foarte deosebita, in vocea dinsei se simtea chiar pasiune pentru functia pe care o detine la DGASPC (etc,etc.) Salaj. Sincer, mai rar astfel de oameni.
La intrebarea mea daca au copilasi adoptabili cu virsta cuprinsa intre 2+5 ani mi-a raspuns ca da , de etnie roma , dar niste fetite superbe , fara trasaturi specifice etniei, extraverte, inteligente si frumoase , intr-un cuvint deosebite.
Deci pentru cei care iubesc copii fara limite , incercati Salajul.
Succes tuturor si Dumnezeu sa ne indrepte pasii spre copilasii nostri.
Catalina