Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 23
misa_21 spune:
Arina,suna bine ce ai tu acolo
.Inseamna ca pe vineri ,simbata va avea loc marea intilneala???Wow ,ce bebeloi o sa iasa!Succes maxim si sa ma tii la curent
Arina21 spune:
Sigur ca va tin la curent, fetelor! Maine ma duc sa vad daca a mai crescut foliculul, Chicea zicea ca ar trebui sa fie cam 22-24mm la inseminare. Acum sa speram ca si endometrul va fi OK.
Nu stiu daca cu Chicea voi face inseminarea, stiu doar ca maine va fi acolo.
Probabil ca vineri sau sambata va fi momentul 0. Si sper Misa sa ai gura aurita si sa se intalneasca El cu Ea si sa faca un bebe de toata isprava!
Ei au activitate sambata, nu??? Cu toate ca nu stiu de ce, dar am un feeling de presimtire cum ca vineri va fi inseminarea. Deci daca nu dau semn vineri, inseamna ca sunt la inseminat!
Va pup pe toate,
Arina 
fireyes spune:
bryny, eu nu ma mai duc la goldenes, pt ca strohmer mi-a recomandat fiv pe cm nat... aparent, pana acum, au fost destul de similare la mine, fivul si fivul pe cm nat ca rezultate...
misa_21 spune:
Da au program simbata!
Stau prost cu timpul asa ca scriu f putin!
Iti tin pumnii Arina si tuturor fetelor deopotriva
Arina21 spune:
'neata fetelor,
multumesc mult pentru pumnii stransi. Sper sa nu va dezamagesc si sa va anunt o mare bucurie in 2 saptamani.
Azi ma duc la monitorizare.
Va pup pe toate si o sa va tin la curent.
Arina 
bryny spune:
Fireyes adica nu mai faci tratam de stimulare nu?faci direct ET?nu inteleg...soryy sau nu ma pricep mai bn zis.Unde o sa faci FIV?
Arina21 spune:
'neata fetelor!
Am fost ieri la monitorizare si...bad news! Cica nu am niciun folicul. Pe langa faptul ca nu stia ca eu pe stangul am avut un folicul de 15mm in z10 (a disparut, s-a spart, habar n-am), era si in graba, ca am fost ultima. Ma gandesc la ce Dumnezeu mai tin fisa fiecareia in calculator daca inainte de consultatie nu arunca si ei un ochi macar, sa stie de unde sa te ia.
In fine, nu despre asta e vorba. Pana la urma mi-a zis ca as avea 3 foliculi pe dreapta dar niciunul dominant (toti aveau cam 13mm), ca endometrul e fin si ca el nu crede ca voi ovula. I-am zis ca e atipic pentru mine, ca eu de fiecare data cand m-am monitorizat, am ovulat. El zice ca nu si nu, ca am probleme cu ovulatia si ca daca eram OK, aveam copii pana acum. Si ii mai zic ca dupa FIV2, glera cervicala pe care o aveam din abundenta inainte de ovulatie, acum e inexistenta. Si el imi zice (printre doua raspunsuri la telefoane, ca la un moment dat vorbeam singura si oricum am ramas cu impresia ca nu ma asculta) ca nu exista asa ceva, ca dupa FIV, organismul isi reia de la urmatorul ciclu vechile obiceiuri. Si eu tot insistam ca nu e asa, dar el nu si nu, ca nu se poate.
Eu sincer, cred ca o sa am ovulatie tarziu. Chiar o sa ma monitorizez in Valcea, ca acum mor de curiozitate ![]()
Deci asta e...nu facem inseminare luna asta, evident.
Si iar luam o pauza...Dar inseminare tot o sa fac la Polisano, dar mai incolo.
Va pupic fetelor si va multumesc mult ca v-ati gandit la mine 
Arina 
bytzi spune:
arina,imi pare atit de rauuu
e surprinzator ce spui ,tot cu dr Chicea ai facut monitorizarea? cred ca este prea aglomerat ,nu's ce sa zic
eu sint pacienta lui dr Ispasoiu,nu as avea niciodata ce sa-i reprosez,poate e mai liber,poate e mai tinar si acorda mai multa atentie,ca de fiecare data cind intram in cabinet el stia despre ce este vorba,avea deschisa pagina cu tot ce am facut pina acum....plus ca acum imi stie cazul pe dinafara si l-am inebunit cu telefoane si mail-uri....si chiar auzisem si de dr Mutuliga ca nu isi noteaza ce sa vazut la eco anterioare...
e posibil ca foliculul sa se resorbit?chiar e uimitor...
dumnezeu ma va ajuta

fireyes spune:
Arina, nu stiu de ce ti se intampla tie toate astea... dar eu sper ca tocmai ca au fost atatea peripetii, sa se lase cu un rezultat mai mult decat multumitor!