Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 22
Arina21 spune:
Pusumic, eu zic ca cel mai bine ar fi sa te duci la consultatia initiala la cateva clinici si apoi o alegi pe cea potrivita pentru tine. Bafta!
Arina 
pisucmic spune:
Arina, e o idee, dar cred ca e un pic consumatoare de bani si de nervi, fiindca pot eu sa stiu dupa o consultatie care sunt mai buni? 
A mai facut cineva asa?
Pisu
Arina21 spune:
Pusumic, dupa o prima consulatie la cel putin 2 clinici iti poti forma o parere aproximativa. Macar pleci cu un feeling...
Sunt multe cupluri care au facut asa.
Eu cred ca iti va fi greu sa faci o alegere obiectiva numai ascultand parerile fetelor de pe forum, pentru ca fiecare dintre noi avem experienta proprie care poate duce la pareri subiective. Adica ce a fost bine pentru mine poate fi dezastruos pentru tine. Sunt o multime de situatii din-astea pe forum.
Eu, de ex, pot sa-ti zic sa te duci la Wunschbaby Zentrum. E OK, dar eu n-am reusit. Dar sunt fete care au reusit (Elenada de ex.).
Bafta multa!
Arina 
bryny spune:
pisumiceu sti cum am facut,am trimis mailuri la goldeneskruz si la wnschbaby si miam sp cei caremi trimit primi rasp la aia ma duc,,,cei de la goldenes au fost mai rapizi dar dupa ce leam trimis cel deal doilea mail nu mia miau rasp.cu toate ca inima imi spunea wnschbaby am continuat sa trimit la goldenes si numi raspundeau,asa ca am facut rost de la fete de mailu personal alui ana fisher de la wnschbaby si pana la urma am ramas aici pentru ca mai rasp imediat si am si trimis toate analizele eu stiind de la fete ce analize trebiua sa fac si martea viitoare trebuie sa fiu la viena la wnschbaby la prima consulatatie!suucces!Fireyes am vb cu sotul meu aseara si el mai sp la fel sa iau de la viena tratam de stimulare.In cazul acesta spunemi te rog cam cati banii sa iau la mine in mare cat ar costa tratam??peste 1000euro?
bryny spune:
ELENADAAAAA UNDE ESTI? NU MAI INTRI DELOC,NICI MACAR SA NE CITESTI?Ce fac BB-ei?cum te descurci mamico?eu ma duc la wnschbaby martea viitoare la domnu profesor,sal salut din partea ta?
tu de unde tiai luat tratam de stimulare?

BB-ei si pe tine!
fireyes spune:
bryny, nu stiu exact cat costa medicam de fiv in austria, dar stiu ca sunt sensibil mai costisitoare (sa zicem cu 30-40% mai mult). din franta, sa zicem ca ai obtine un pret cu 9-10% mai mic decat in austria (acolo au tva de 9% pt medicamente). asa ca poate o mare economie din achizitionarea din franta vs austria nu faci.
daca ai ramas pe wunsch, atunci banuiala mea e ca o sa primesti un protocol care sa contina suprefact (pe care nu il gasesti in eo decat de la fete) si merional/ menopur (sunt acelasi lucru). menopur poti sa cumperi linistit din ro si e mult mai convenabil la pret. anul trecut eu am cumparat suprefact chiar de la clinica si m-a costat in jur de 500 euro (ca sa ai o idee, ca nici eu nu mai stiu precis suma); dar evident, totul depinde de protocol si de doze.
legat de low cost austria, daca ai ales sky europe, eu am fost f multumita de ei, a fost ca o companie obisnuita, doar ca nu ne-au dat papa. sper ca situatia sa fie la fel si criza sa nu fi stricat nimic.
bryny spune:
[b]Fireyes[/b]numai suprefact a costat 500euro?cum adica al gasesc numai la fete?ce inseamna eo?suprefactu nul gasesc in romania?pai daca e asa diferenta intre austria si franta mica nare rost sa le comand de acolo!in concluzie o sa le iau din viena mai putin menopuru care zici ca se gaseste la noi.si vizavi de avion,nu merg cu lowcost zbor cu austrian lines de la otopeni daca zburam cu lowcost era diferenta de 5o eoro si nu am vrut sa ma risc sa stau prin baneasa ore in sir,ca iti spuneam mai devrema ca am zburat cu lowcost anul trecut la barcelona si am asteptat 12 ore in aeroportul baneasa...si nu mai vreau.Acum cateva zile arata la stiri cum asteptau oamenii sa plece cu nu stiu ce companie de lowcost si se defectase avionu,,,vesnica poveste...puuuup
fireyes spune:
scuze, bryny, am scris eu gresit eo=ro (adica din Romania).
Eu asa tin minte, ca Suprefact a costat in jur de 500 euro, dar mi-au dat mult mai mult decat aveam nevoie... am dat o cautare pe net si am gasit Suprefact 5.5ml=95$/flacon, dar nu stiu sa zic cat e de veche informatia. cred insa ca si unguroicele pot sa te ajute...
Cand am zis ca poti sa le iei de la fete, m-am referit la fetele de pe forum care mai au prin frigider sau cu termen de expirare mai apropiat. Eu mai am 3 flacoane de 5.5ml, insa nu stiu ce protocol o sa mai primesc, ca sa te ajut cu o cantitate.
bryny spune:
Fireyes multumesc esti tare draguta!lasa ca o sa iau din viena suprefactu!stiu ca dacami va da si menopur sau merional care zici ca este acelasi lucru al gasec in RO.OK!Daca imi va ada ci altecva ce nu ai mentionat tu o sa le iau de la viena.azi miam cumparat dosar cu folii sami aranjez toate analizele ca va auzeam pe voi inainte cum spuneati ca vati pregatit dosarul
asta am retinut si eu dar in rest de protocol si astea nu am tinut minte mai nic!tu ce vei face mai departe unde mergi?tot la goldenes?
bytzi spune:
arina,eram curioasa ce ai facut la eco
iti tin pumnii sa fie bine pina la capat
pina la urma faci inseminarea cu dr Chicea?
sa ne tii la curent
dumnezeu ma va ajuta