Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui karinuta

buna fetelor!tocmai am inceput stimularea pt fiv si as vrea sa stiu daca a luat cineva ceai de cretisoara , am citit ca ajuta la tinerea sarcinii.dar oare se ia si pe timpul stimularii sau numai dupa ET?multumesc mult!

Karinuta
, eu nu ma pricep la naturiste, insa nu as lua nimic de genul asta (doar acid folic, mgb6, omega 3) pt ca nu s-a investigat f bine cum interactioneaza anumite naturiste cu tratam de fiv...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.b spune:

Buna fetelor , sunt cam noua pe aici , adica nu am mai scris de foarte mult timp pe forum , dar v-am citit in fiecare zi . As vrea sa va povestesc ce am facut eu in ultimul timp legat de subiectul FIV . Pentru ca stiam ca in Romania nu aveam sanse de reusita , adica POATE reuseam sa adun suma necesara pentru un fiv in Austria si schiar daca reuseam sigur era doar pentru unul si atat , m-am gandit sa incerc sa-mi fac acte in Austria . Mi-am gasit un loc de munca , maine primesc de la finante un numar de inregistrare , m-am inregistrat ca liber intreptrinzator , si tot maine merg la casa de asigurari pentru a primi si de la ei numarul de asigurat . Si sper ca peste 3 luni sa incep cu analize si toate chestiile legate de fiv . Inca nu stiu la care clinica voi merge , tinand cont ca noi avem infertilitate masculina , dar in cele 3 luni cat trebuie sa astept , o sa ma documentez sa vad la care din ele sa merg.
Multi dintre prietenii nostri , cei care nu ne cunosc problemele , au zis ca nu avem minte deloc , sa mergem asa dintr-o data si sa lasam totul balta , dar sincer eu nu cred ca am facut o gresala daca mi-am lasat viata in Romania pentru o perioada , nu pt totdeauna , si am venit aici sa incer sa-mi realizez visul vietii mele , acela de a avea un copil cu barbatul pe care il iubesc. Am asteptat prea mult , 6 ani , si nu mai vreau sa astept .
Va las , ca am scris cat pt un roman , si nu vreau sa va plictisesc .
Multi pupici de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Fireyes multumesc pt rasp.Eu deja miam luat biletul cu o luna inainte dar miam luat la austrianlines,,,nu cred ca voi mai zbura vreodata in viata mea cu lowcost,am fost la barcelona si am stat in aeroport la baneasa cel ptin 12 ore...si nu vreau sa ma astepte sora mea prin viena ore in sir...deci...Cat de scump poate sa fie la viena tratam.de stimulare?e diferenta mare?eu as vrea sa le iau de acolo sa nu mai stau sa alerg dupa ele pe aici si nici nu as vrea sa astept 2 -3 saptamani sami vina din franta.nu as mai avea rabdare.am asteptat prea mult fireyes tu sti de cand ma chinui cu chlamidia si toate celelate.accum sunt k din analize si vreau cat mai repede sa incep tratam ca nu se stie ce se mai iveste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

karinuta
BAFTA MULTA !!!
Despre ceaiul de cretisoara eu stiu ca ajuta mult la endometru.Eu am baut in fiecare zi dupa ET cam 2 cani , dar nu cred ca face nici un rau daca incepi sa bei de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

karinuta
In primul rind vreau sa iti urez BAFTA MULTA !!!
Legat de Ceai-ul de Cretisoara e bun am folosit si eu inainte de primul Fiv dar parerea mea este sa-l fi luat inainte ,nu e prea bine sa-l amesteci cu medicamentele de stimulare....intreaba-o totusi si pe Avalon.
Ia doar Royale Jelle(adica laptisor de matca) e foarte bun la endometru si il iai din prima zi de stimulare,Omega3,Vitamina C,Multi vitamine,acid folic.Eu toate astea le-am luat incontinuarie de la fiv din aprilie si acuma am adauga Royale Jelle din ziua stimulari.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Looana
BAFTA MULTA !!!!
ce faci , in ce stadiu esti?
Sa dea DD sa fie incercarea norocoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

luck merci de intrebareTu ce faci?in ce stadiu esti???
Eu maine am punctia si probabil va fi sambata ET.Vreau sa fac de data asta ET in a 4 zi de la punctie,data trecuta am facut sambata punctia si transefrul luni ,am calculat intre timp si nu au fost decit 50 de ore de intre ....acuma vreau sa las pina la 70 de ore.
Am 2 foliculi de 20,5 dar de data asta mai putin ca la primul FIV.Important e sa fie de calitate.
Vinerea trecuta am avut endometru de 8 mm iar ieri am uitat sa intreb de cit e,oricum a mai crescut in ultimile 4 zile de atunci.

Looana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Arina,cum a fost?Ieri am avut o zi de cosmar la servici si desi m-am gindit ca esti la monitorizare nu am avut timp sa te iau la intrebari.Tot aglomerat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragelor, ma gandesc din ce in ce mai serios la FIV in Austria. Sunt un pic incurcata ca - fiind mai multe clinici posibile - sper sa o aleg pe cea mai buna.
Ma puteti sfatui, cum sa aleg? As prefera Viena ca sa nu mai adaug si costurile transportului la Linz etc, dar ce parere aveti?
Multumesc mult!
PisucMic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Anka.b, interesanta strategie ai adoptat. Cred ca ai foarte mult curaj si incredere. Cu siguranta vei reusi. iti oresc multa bafta!
Misa, draga Misa, ieri am avut programare de la 6:30 si spre deosebire de data trecuta, cand am asteptat 1h30min, acum am asteptat vreo 15min. Era si Chicea acolo spre surprindea mea, ca eu credeam ca e in concediu, asa imi spusese asistenta cu ceva vreme in urma. Ma rog, ideea e ca in z10 am un folicul pe stanga de 15mm. Ma mai duc joi sa vedem ce si cum.
Karinuta, asa cum zice si Fireyes, si eu m-as abtine de la naturiste in timpul FIV. Eu acum, inainte de inseminare, iau Elevit, ca mi-a ramas de la ultimul FIV. Mi-au dat cei de la Viena vreo 3 cutii pe gratis...

Va pup si va doresc multa liniste si relaxare ca ajuta la bebei,
Arina

Mergi la inceput