Fiv in Europa ( 23 )
Raspunsuri - Pagina 20
Avalon spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arina21 Avalon, informata si la obiect ca de obicei Merci mult pentru informatii. Injectii cu heparina n-as face deocamdata, dar as lua niste aspirina la inseminarea asta. Spune-mi si mie te rog, daca stii, cum se ia asta? Arina ![]() |
aici am scris despre aspenter http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139399&whichpage=17
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
23+ 
bytzi spune:
avalon,de cind am auzit ce i s-a intimplat lui misa21,dupa atita stimulare 2 foliculi si nici un ovocit,numai acolo imi sta gindul
,avind in vedere cum arata ovarele mele si nu mai produc mare lucru,ma gindesc poate si acel folicul care il mai produc cu/fara stimulare nu contine ovocit
asta ma macina si de aia ma gindeam ca poate un estradiol imi va mai alunga dubiile...
plus ca am mai citit si alte cazuri pe forum...
dr mi-a zis ca daca foliculul nu ar contine ovocit nici endometrul nu ar fi bun ...endometrul la mine tot timpul la inseminare a fost de 9mm mai putin cind am facut stimulare cu clomifen cind a fost de 7,8mm si trilaminat
stiu ca misa avea endometrul de 5 si ceva mm,cind nu a avut ovocite
misa ,sper sa nu te superi ca am scris despre cazul tau
dar asta m-a surprins enorm si tu stii asta ,voiam sa fac o comparatie si sa le zic la fete de ce am cerut pareri despre dozarea estradiolul inainte de inseminare...
multumesc mult
dumnezeu ma va ajuta

Avalon spune:
numai la o punctie ovocitara poti sti sigur daca foliculul are ovocit sau nu... imi pare rau ca te dezamagesc, dar restul: valoarea estradiolului, dimensiunea endometrului sunt doar corelatii fara nicio relevanta... presupuneri... vorbe...
stiu ca un fiv implica niste costuri mult mai mari, insa imi permit sa-ti dau un sfat: nu pierde vremea cu prea multe incercari de inseminare... timpul trece nemilos si rezerva nu se reface, dimpotriva, poate sa scada vertiginos.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
23+ 

bytzi spune:
| timpul trece nemilos si rezerva nu se reface, dimpotriva, poate sa scada vertiginos. |
da,avalon stiu asta si chiar ti-am cerut si sfaturi la un moment dat cind nu stiam incotro s-o iau ,dar la citi dr le-am cerut parerea mi-a rec donatoare de ovocite si au fost totusi 4 ...ca la FSH meu nu voi raspunde la nici un trat
bine ca daca nu incercam o stimulare mai greoaie nu vom sti niciodata dar la sansele care mi s-au dat nu prea imi vine sa arunc atitia bani in vint...
acum ma gindesc daca un Fiv pe CM natural nu ar fi mai potrivit pt mine,dar iarasi intervin banii
,mult prea scump pt un ovocititi multumesc tare mult ca existi aici pt noi si ca tot timpul ne-ai intins o mina cind am avut nevoie

dumnezeu ma va ajuta

misa_21 spune:
bytzi,iubita...cum sa ma supar"Daca era secret de stat nu mai spuneam la nimeni.Insa,la mine stii f bine ca virsta are un rol f imp.Cum mi-a zis si dr. la Viena:degeaba am hormonale de35 de ani,pt ca,,,,,calitatea e de 44.Pe cind la tine etaman invers:hormonale de 40,dar calitate poate fi de 32.Oricum pina nu vei incerca nu vei stii niciodata, peste tot banii au inceput sa fie o problema(chiar si la cei care ii aveau),dar avalon,chiar stie ce spune(de parca ar fi o noutate afirmatia aceasta).Timpul trece mult prea repede pt noi.
avalon,spersa mai intrii pe aici dupa ce nasti ca sa iti dau vestea reusitei mele.Probabil bebeii tai vor sta in fundulet pe atunci.UFFF ca mult mi se pare ca mai este, desi am realizat cu stupoare ca sunt 10 luni de la operatia sotului(adica aproape 1 an) si habar nu am cind a trecut si ce am facut in acest timp.
arina,cind ai insemirea?Hai ca mi-e dor sa tin pumnii si sa am emotii pt cineva!

tuturor!
Arina21 spune:
Avalon, merci de link. Iseamna ca ar cam trebui sa incep sa iau. A, am scris celor de la Budapesta ieri, le-am spus istoria noastra si mai ales, l-am intrebat daca sa-mi rezec septul uterin sau nu inainte sa ma duc la ei. E foarte controversat aspectul asta. Trei surse mi-au zis pana acum ca nu ar trebui sa ma incomodeze, dar cei de la Viena s-au razgandit dupa esec si mi-au zis ca ar fi bine sa-l inlatur, totusi. Sunt curioasa ce zic cei de la Budapesta.
Misa, nu stiu cand o sa fac inseminarea. Luni ma duc sa fac monitorizare de z10 si au zis ca fac pregnyl chiar si in cazul inseminarii pe ciclu natural. Asa ca probabil luni voi stii. Sper sa gaseasca ceva pe acolo, sa am pe ce face inseminare!
Va pup pe toate,
Arina 
bryny spune:
buna fetelor!am o mie de intrebari sa va pun dar incerc sa le pun pe rand sa nu va zapacesc si pe voi!mai am 9 zile si o sa plec la viena!pe 18 va fi prima consulatie la wnschbaby!vroiam sa va intreb daca la prima consulatie imi va da si schema de tratament pentru stimulare si daca da, de unde le cumpar?Eu am vazut ca fetele care au fost la viena au fost cu masina si siau luat tratam.de stimulare din ungaria.in cazul meu care o sa merg cu avionul singura(sotul nu poate pleca de la munca)le pot lua din viena?la noi in tara se gasesc?de ce toate fete care au fost la viena au fost cu masina cand au facut ET?Nu avem voie cu avionu dupa ET?
pe toate
si pe mamici si pe viitoare mamicii!
karinuta spune:
buna fetelor!tocmai am inceput stimularea pt fiv si as vrea sa stiu daca a luat cineva ceai de cretisoara , am citit ca ajuta la tinerea sarcinii.dar oare se ia si pe timpul stimularii sau numai dupa ET?multumesc mult!
fireyes spune:
| citat din mesajul lui bryny buna fetelor!am o mie de intrebari sa va pun dar incerc sa le pun pe rand sa nu va zapacesc si pe voi!mai am 9 zile si o sa plec la viena!pe 18 va fi prima consulatie la wnschbaby!vroiam sa va intreb daca la prima consulatie imi va da si schema de tratament pentru stimulare si daca da, de unde le cumpar?Eu am vazut ca fetele care au fost la viena au fost cu masina si siau luat tratam.de stimulare din ungaria.in cazul meu care o sa merg cu avionul singura(sotul nu poate pleca de la munca)le pot lua din viena?la noi in tara se gasesc?de ce toate fete care au fost la viena au fost cu masina cand au facut ET?Nu avem voie cu avionu dupa ET? pe toate si pe mamici si pe viitoare mamicii! |
bryny, teoretic, la prima consultatie primesti si schema de tratament.
Legat de medicamente, eu le-am cumparat intotdeauna din RO, mai putin Suprefact care nu se gaseste la noi. Cred ca cel mai bine e sa te interesezi ce medicam poti gasi in RO, iar pt restul sa iti faci o mica socoteala in avans de unde le cumperi (poti sa le iei din Austria (chiar de la clinica-sunt mai scumpe; din Ungaria, daca mergi cu masina sau le poti comanda pe net din Franta si iesi mai bine la pret decat in Austria si mai comod, doar ca trebuie sa iti aloci vreo 2-3 saptamani pana intri in posesia lor).
Legat de zburat, noi am fost intotdeauna cu avionul, pt ca nu am avut timp sa mergem cu masina, plus ca e mai obositor. Iar pt Viena exista zboruri low cost si daca iti iei biletele din timp, le poti cumpara f ieftin (si e posibil sa iesi mai ieftin chiar decat cu masina). Nu e nici o problema sa zbori cu avionul dupa ET, la fel cum nu e o problema sa mergi cu masina, desi nu e la fel de comod si in RO drumurile sunt cum sunt, cu gropi...