Fiv in Europa ( 23 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

Fireyes adica nu mai faci tratam de stimulare nu?faci direct ET?nu inteleg...soryy sau nu ma pricep mai bn zis.Unde o sa faci FIV?

FIV pe cm natural inseamna sa iti recolteze foliculul care se formeaza in mod normal, sa faca fiv(+icsi in cazul nostru) si daca exista ovocit si se formeaza si embrion, il transfera. Deci nu e doar ET (pt ca nu am nimic congelat), ci e ca un fiv obisnuit, doar ca u mai faci injectiile de stimulare (si de inhibare), asta e singurul pas care lipseste.
Momentan, nu ma simt in stare sa fac in fiecare luna fiv pe cm nat, asa ca imi mai acord 1-2 fiv-uri "clasice" pana la etapa asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Uf Arina,ce pot sa spun?Nu stiu,e incalificabil ca dupa ce faci km pt o monitorizare sa nu isi aduca aminte ce fost cu 2 zile inainte.Poate vb lui Bytzi,ar trebui sa schimbi macar dr.Mie mi-a placut de Ispasoiu si poate nefiind atit de aglomerat esi mai responsabil.E f aiurea sa iti pot da un sfat,insa se pare ca de acum ar trebui sa te monitorizezi in fiecare luna sa vezi ce se intimpla.

Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Fireyes Multumesc pt explicatie,am inteles acum cum sta treaba cu FIV pe CM natural!Sunt f dezamagita si pt ca nu trebuia sa fie totul perfect a mai aparut ceva.Ieri am fost la gineco sa am si o consultaie recenta din romania,toate anlaizele bune in afara de TSH care are valoare de 7.60 uIU/mL,asa ca sa ca sa nu fie totul bn, nu stiu inca ce inseamna asta,gineco mia sp ca treb sa fac tratam dar mia sp sa repet analiza din nou,azi am facuto si luni deabea iau rezultatul adica eu atunci voi fi la Viena dar o prietena se va duce sal ia simi trimite rezultatul.In rest la controlul gineco totul era normal mia sp ca arata f bn abdomenu ,endometru Z9 7,4 ,deja se formase fuliculi pe ovare. Va rog daca este cineva care stie ce insemna un TSH 7.60 uIU/mL si daca imi afecteaza pt FIV...Nu as mai suporta o amanare.Am scapat de infectii si dau de altele...nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Arina imi pare rau. Si mie mi s.a modificat glera de la fiv-ul trecut, nu am mai nimic inainte de ovulatie, a disparut orice urma de albus. insa simt ca ovulez. Sper sa luna viitoare sa vii cu rezultate frumoase.

Fireyes, fata luptatoare, la o clinica de aici se face un tratament de vreo 2-3 luni penru a scade fsh-ul sub 3. Abia apoi se face stimulare 2-3 luni pentru a obtine un nr. notabil de ovocite, peste 10, care se vitrifica, nu congeleaza pentru a nu isi pierde din calitati si apoi se trasnfera embrionii rezultati pe ciclu natural. E un tratament lung si costisitor, insa in multe cazuri da rezultate.

Bryny, TSH -ul este hormonul tiroidei, medicii din Austria zic, si ca trebuie sa fie cat mai aproape de 1 pentru ovocite de calitate. Stai linistita ca se da tratament pentru a scade valoarea. Poate totusi luni vei avea o valoare mult mai bune. bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Blanche25multumesc frumos!eu am intrat azi ptin pe net si din ce am citit deja ma vedeam cu glanda si nici nu am pe cineva cu prob cu tiroida sa fi intrebat sa stau si eu linistita,deci nu e grav se da tratam si scade asta e bine. Se paote incepe si tratam de stimulare si tratam sa scada TSH?sau rezolv cu TSH si apoi incep protocolu?Domne eu ma gandesc numai la vremea asta care trece pe langa mine si nu ma mai vad si eu odata mamica,nu mai am rabdare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

'neata fetelor,
Bytzi, la Chicea am fost. Mie intotdeauna mi s-a parut ca repeta o poezie, ca iti raspunde la intrebari dar daca il deviezi un pic, nu raspunde la subiect ci repeta poezia. Imi cer scuze fata de fetele care sunt fff multumite de el, poate sunt eu mai ciudata (am mai spus-o) .
Fireyes, asa sa fie, cum spui tu. Si tie iti doresc un rezultat pozitiv cat mai curand
Misa darling , asta e. Chicea intotdeauna m-a intrebat de unde sunt, niciodata nu s-a straduit sa se uite in fisa. Dar asta chiar nu e o problema, ca n-are cum sa tina minte cu atatea paciente. MAi grav e cand nu tine minte pentru ce te-ai dus acolo si care e istoricul tau si pierzi timpul explicand de fiecare data de ce te afli colo. Si cand incerci sa pui niste intrebari, o da cotita. De altfel, el pare un om bun si dragut dar nu e indeajuns ca eu sa-mi rezolv problenma. Iar cu ovulatia mea luna asta, probabil ca e din cauza anticonceptionalelor pe care le-am luat doua luni, remember??? De asta nu ma ingrijorez foarte tare. Deocamdata...
Blanche, tie ti s-a dat vreo explicatie pentru lipsa glerei inainte de ovulatie?? Si eu ovulez, ca am fost la monitorizare. Mai nasol la mine ca mi-a scazut si libidoul si asta chiar ma enerveaza, ca aveam si io o bucurie in viata si mi-a fost luata si asta

A, am uitat sa va zic ca mi-au raspuns cei din Budapesta si mi-au zis ca trebuie sa rezec septul ca sa marim sansele de reusita in caz ca fac FIV la ei. Si eu care credeam ca scap...

Va pup si va doresc o saptamana minunata si bebei la purtator
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,eu zint z3 si daca in z10 voi avea folicul voi mai face o inseminare
acum:eu am inceput un trat din z1 cu :elevit 1zi,omega3 cu b-uri 2zi,aspenter 1zi,vit E 1zi ,royal jelly liofilizant 1 fiola pe zi si m-am gindit si la prednison,azi am vorbit cu dr meu la Polisano si l-am intrebat de prednison ca aveam unele retineri si mi-a zis sa-l iau daca vreau ca rau nu are cum sa-mi faca dar nici nu se stie daca chiar ajuta cu ceva ,dar mi-a zis sa iau 10mg /zi (eu incepusem cu 5mg/zi) ce parerea aveti ,nu e prea mult?
multumesc

arina si eu la inceput am vrut tot la Chicea ,dar daca la prima intilnire era prof Sthromer si dr Ispasoiu ,am mers incontinuare tot pe mina lui ,pe Chicea nu-l cunosc,dar stiu cum e cind faci atitea si tot timpul tre sa repeti istoria din urma ,am patit-o si eu la Giulesti,ba in plus nici nu aveau timp sa o asculte
am auzit f multe de clinicile din Ungaria mai ales Budapesta ,cred ca ar fi bine de luat in considerare
mult succes

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Bryny, intr-adevar, la un asa TSH vei primi de la dr (endocrinolog) un tratament (pastilute) care sa iti scada nivelul hormonului. Oricum, pt linistea ta ar fi bine sa iti faci si ft3,ft4, anti TPO si poate o eco la tiroida, ca sa elimini toate necunoscutele. O valoare atat de mare are efect si asupra stimularii si asupra unei eventuale sarcini, asa ca e bine sa nu treci cu vederea.
Eu stiu ca odata ce incepi tratamentul cu euthyrox, cam in 6 sapt refaci analizele ca sa vezi in ce fel a reactionat organismul la tratam.
Austriecii nu incep nici un protocol fara sa ai valoarea tsh ok (mai mica de 2).

Blanche, sarut mana de info... il "memorez" in notitele mele, sper totusi sa nu fie nevoie de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

fetelor,care ati mai luat prednison,cum v-ati simtit de la el?
mie mi-a fost tare rau astazi,aveam ameteli si stari de greata ,o fi de la prednison,ca au aparut cam la 2 ore de cind l-am luat...trebuie sa iau a 2a pastiluta si mi-e cam frica...ati luat careva 10 mg de prednison /zi?

o fi de la altceva?aspenterul merge impreuna cu prednisonul?nu da reactii adverse?
de la elevit,omega,royal jelly nu cred ca e ca le iau deja de 3 zile

cine poate sa-mi raspunda, va roggg
multumesc

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Continuam aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141189

Mergi la inceput