Aspirante optimiste >20 ani(412)
Raspunsuri - Pagina 12
Iubirisca spune:
Neata fetele, si bun venit noilor aspirante.
Ieri am fost sa-mi iau rezultatul de la Papanicolau, si am o mica nedumerire, undeva pe rezultat este bifata o casuta "screening citologic de rutina".
Stie cineva daca acest screening se face in mod normal dupa un test Papanicolau sau trebuie sa-mi fac griji?
Mie rushii ar trebui sa imi vina pe 12, nu cred ca ma voi testa luna asta![]()
Ramona_bm spune:
raluxas Bine ai venit si FELICITARI !!
Daca pe sure check se vede urma de a doua liniuta atunci trebuie sa fie ceva acolo
. Asteapta cam 2-3 zile si mai fa un test sau treci pe la un laboratoe si scapi de orice "ceata" ![]()
Cu ovarele e exact cum ai spus tu, lucra cate unu pe rand.
Camy 

Fetelor poftiti la cafea si ceai
oare cand vine
meu?
raluxas spune:
daca nu vine cm-ul, maine dimineata merg sa fac analiza de sange, macar stiu cum stau.....
ate_09 spune:
neata fetelor!!! Ieri am fost si mi-am luat un test surecheck...numai ca imediat ce am ajuns acasa am observat o sangerare si m-am speriat...am crezut ca mi-a venit ciclu, dar pana dimineata am vazut ca nu a mai curs nimic si am repetat testul care arata doua liniute ffff clare!!!!!
Azi o sa sun pt programare la medic sa fiu mai linistita. Am citit ca este normal sa sangerezi putin dar ma speriasem asa tare....chiar am crezut ca totul e pierdut..
tanamera spune:
Ate eu zic sa nu mai astepti si sa mergi la urgenta.
http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png
ate_09 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Ate eu zic sa nu mai astepti si sa mergi la urgenta. http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png |
maine am programare
.Dar am citit ca o sangerare usoara este normala...pentru ca se fixeaza ovulul in uter.
"Oul se fixeaza la nivelul cavitatii uterine, in grosimea endometrului, prin procesul de nidatie. Nidatia este marcata in general de o sangerare pe care femeile o pot confunda cu menstra. Nidatia se poate petrece in 7 pana la 10 zile de la fecundatie. Este un prim semn de sarcina, extrem de important."
beluistef spune:
Si eu am refacut azi testul din nou cu test '' sure ceck'' si a iesit negativ 
Asta este....Bucuria sotului care nu dorea acum inca un BB.
Totusi am greturi, sanii sunt la fel de tari ca inainte de C.M. si am o stare de rau general.
Cine stie ce mai este si asta...![]()
Tanamera... primul test a fost Barza Gold.
Pupici 
dannyM spune:
Buna ziua fete dragi!!
Ramona,multumesc pentru cafeluta
Bun venit noilor aspirante, si se pare ca unele fete o sa ne paraseasca foarte repede.Multa bafta va doresc!!!

Va doresc sa aveti o zi minunata!!