Aspirante optimiste >20 ani(412)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Neata fetele, si bun venit noilor aspirante.
Ieri am fost sa-mi iau rezultatul de la Papanicolau, si am o mica nedumerire, undeva pe rezultat este bifata o casuta "screening citologic de rutina".
Stie cineva daca acest screening se face in mod normal dupa un test Papanicolau sau trebuie sa-mi fac griji?
Mie rushii ar trebui sa imi vina pe 12, nu cred ca ma voi testa luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

raluxas Bine ai venit si FELICITARI !! Daca pe sure check se vede urma de a doua liniuta atunci trebuie sa fie ceva acolo . Asteapta cam 2-3 zile si mai fa un test sau treci pe la un laboratoe si scapi de orice "ceata"

Cu ovarele e exact cum ai spus tu, lucra cate unu pe rand.

Camy

Fetelor poftiti la cafea si ceai

oare cand vine meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

daca nu vine cm-ul, maine dimineata merg sa fac analiza de sange, macar stiu cum stau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Neata!
Ramona multumesc pentru ceai.
Eu declar Z1.

http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

neata fetelor!!! Ieri am fost si mi-am luat un test surecheck...numai ca imediat ce am ajuns acasa am observat o sangerare si m-am speriat...am crezut ca mi-a venit ciclu, dar pana dimineata am vazut ca nu a mai curs nimic si am repetat testul care arata doua liniute ffff clare!!!!!
Azi o sa sun pt programare la medic sa fiu mai linistita. Am citit ca este normal sa sangerezi putin dar ma speriasem asa tare....chiar am crezut ca totul e pierdut..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ate eu zic sa nu mai astepti si sa mergi la urgenta.

http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Ate eu zic sa nu mai astepti si sa mergi la urgenta.

http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png

maine am programare.
Dar am citit ca o sangerare usoara este normala...pentru ca se fixeaza ovulul in uter.

"Oul se fixeaza la nivelul cavitatii uterine, in grosimea endometrului, prin procesul de nidatie. Nidatia este marcata in general de o sangerare pe care femeile o pot confunda cu menstra. Nidatia se poate petrece in 7 pana la 10 zile de la fecundatie. Este un prim semn de sarcina, extrem de important."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Felicitari ata 09 sa ai parte de o sarcina usoara si ai grija de tine si de bebik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Si eu am refacut azi testul din nou cu test '' sure ceck'' si a iesit negativ
Asta este....Bucuria sotului care nu dorea acum inca un BB.
Totusi am greturi, sanii sunt la fel de tari ca inainte de C.M. si am o stare de rau general.
Cine stie ce mai este si asta...

Tanamera... primul test a fost Barza Gold.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Buna ziua fete dragi!!
Ramona,multumesc pentru cafeluta
Bun venit noilor aspirante, si se pare ca unele fete o sa ne paraseasca foarte repede.Multa bafta va doresc!!!
Va doresc sa aveti o zi minunata!!

Mergi la inceput