Aspirante optimiste >20 ani(412)
Raspunsuri - Pagina 13
raluxas spune:
Stiti ce e ciudat la testele astea???
La barzoi, dupa timpul de citire , liniuta 2 apare
La sure check, dupa timpul de citire, liniuta 2 dispare...
Am pastrat testul de dimineata si mi-a disparut liniuta,,,,a ramas zona alba, ca si cand as fi dat cu pasta alba in locul liniutei.
ellenii spune:
Hello!
Mai greu pentru mine cu scrisul zilele astea!
Felicit si eu noile aspirante si proaspetele mamici!

Ramona, in ce zi esti? Ca m-ai pierdut cu ticker-ul tau!
AI facut vreun test?
Tanamera, va veni si luna viitoare. De fapt, deja a venit. Nu ai mai apucat sa faci testul, nu?
Danny, spor la shopping!
Daca te duci. Ce-as mai merge si io un picut!!!
Happy, e bine ca organismul tau da semne de bine purtare! Bravo lui! Te apropii de momentul magic!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ellenii spune:
Iubirisca, de ce nu te vei testa luna asta? Din pacate nu stiu ce sa-ti spun despre Pap.
tanamera spune:
Ellenii nu,nu am mai apucat sa ma testez.
Danny pe cand se intorc prietenele tale?
http://lt1f.lilypie.com/MOgup3.png
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellenii Iubirisca, de ce nu te vei testa luna asta? Din pacate nu stiu ce sa-ti spun despre Pap. www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby ![]() |
Pentru ca nu par sa am nici un simptom si probabil imi vor veni rushii
ellenii spune:
Ei, nu plange!!!
Chiar daca nu e bebe, macar e bina ca nu te-ai dereglat cum au patit atatea fete! Si daca e bebe, poate isi face simtita prezenta mai tarziu!![]()
dannyM spune:
Elenii,ce n-as da sa va iau pe toate de manuta si sa colindam prin tot Dubaiul la cumparaturi....
sa mai uitam putin de atatea probleme pe care le avem...numai ca sunteti atat de departe.....
Tanamera,prietenele mele vin pe la mijocul lunii august.Asa ca mai am mult de asteptat pana sa mergem impreuna sa colindam mall-urile. 
Iubirisca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellenii Ei, nu plange!!! Chiar daca nu e bebe, macar e bina ca nu te-ai dereglat cum au patit atatea fete! Si daca e bebe, poate isi face simtita prezenta mai tarziu! www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby ![]() |
Incerc sa nu ma intristez, dar....
E adevarat ca nu m-am dereglat deloc de la ac, si a fost ceas cm ca si inainte de ac.
Multam de incurajari
Nicole28 spune:
Buna fetele! Ma primiti, adica reprimiti in grupul vostru?Dupa o lipsa de 8 luni, sunt noua aici,nu?
Acum mi-am reincarcat bateriile pentru proiectul bebe, si singura, fara sa vorbesc cu nimeni, sa nu am pe umarul cui plange, este foarte greu....
In asteptarea Karinei
mihaelagrosan spune:
Buna fetele
Iubirisca asta este Papanicolau, un test citologic care se face de rutina. Deci nu mai trebuie sa-ti faci alt test decat daca la acesta ti-au iesit anumite modificari.
Pt. fetele noi---Bine ati venit si sedere cat mai scurta.
Tanamera imi pare rau pt. Z1. Doamne da sa vina luna asta.
Danny as veni si eu in Dubai.
Poate ajung in alta viata
.
Eu am mai fost si ieri la oncoloaga, totul este ok , un nodul mastozic, nimic grav. Mersi de incurajari.
Noi mergem maine la inmormantarea bunicii sotului meu la tara. Apoi plecam la parintii lui pana duminica.
Weekend placut tuturor, nu stiu cand mai reusesc sa intru.
Va
.
Mihaela si
Elena Maria (9 aug 2006)