Aspirante optimiste >20 ani(412)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

o sa fac unul pana la urma, chiar daca o sa ma intristez daca nu sunt.

Sa va ajute Domnul sa vi se indeplineasca dorinta de a avea un BB tuturor celor ca si-l doresc.

pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

beluistef, e posibil sa fie rezultatul testului fals, datorita timpului prea mare trecut...

eu m-am testat (fara succes de 2 liniute) cu sure check, si am citit in prospect ca rezultatul bun se vede in 3-5 min....si ca daca dupa 10-15 min apare a doua liniuta, acest rezultat nu este bun

mai refa o data testul, dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

beluistef, in plus daca bei multe lichide in timpul zilei (eu beau 2-2,5 l/zi), hormonul ala HGC se eliminina diluat...si deci rezultatul nu este concludent

fa-l dimineata si spune-ne si noi rezultatul

iti dorim sa fie cu ochisori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna tuturor aspirantelor

Am citit tot ce ati scris la acest topic si am si eu o mare nedumerire. Sambata seara am facut un test de sarcina si la max 10 min mi-a aparut o a doua liniutza slab roz,dar duminica au venit rusii.Sunt debusolata nu stiu ce sa cred.Mi-as dori sa fie adevarat testul,dar m-a dezorientat ca mi-au venit.Intr-adevar nu in aceeasi cantitate, in a 3-a zi mai curgea doar un pic,dar a fost cu dureri de burta cum vin de obicei.
Mi-a teama sa mai incerc inca un test ca poate arata ca nu sunt si o sa fiu dezamagita,ca in sinea mea speram sa fie adevarat ca sunt.
Ce am insa ca simptome sunt doar: ma doare capul, burta asa suportabil, am o mica senzatie de somn,de fapt casc cam des,iar sani sunt ca la menstruatie tari, nu am repulsii fata de mancare iar pofte am avut doar luni pofta de o inghetata si m-am dus sa caut acel tip de inghetata.
Ce spuneti? Se poate sa fii cu manstruatie peste, am vazut ca sunt si cazuri din acestea, dar la celelalte sarcini nu mi-a venit peste.
NU stiu ce sa cred....

Ce fel de test ai folosit?

http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

ate, bine ai venit! asteapta inca 24 de ore si repeta testul, o alta marca, poate fi cel mai ieftin! speram ca ne dai o veste buna!

tanamera, mai e un pic si vine testarea, dar poate nu mai vin rusii!!!

ck, si tu si tanamera sa goniti rusii de la voi, sa nu mai vina curand!!!!!

nico, multumim de molipseala!

beluistef, fa inca un test!

raluxas, bine ai venit! repeta testul, dar nu barza!!!!!!

ana, ma bucur de vestea cea buna referitoare la gigeii sotului!!!! acum, la treaba!!!!

ionela, bine ai venit, dar fuguta la odisee!!! aici suntem doar aspirante!!! oricum, nu ne suparam daca ne mai vizitezi pt molipseala!!!!

pt toate fetele,

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxas spune:

Dimineata fac un test caci am deja 3 sure chek-uri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

dupa cum a spus doula sa ne urmarim corpul si sa ii invatam secretele... multumesc andre pentru ce ma inveti...

astazi a venit cm... exact la 14 zile dupa ovulatie... pe 25 a fost ziua cu cel mai mult albus... am notat si pe fem...
ce inseamna sa te urmaresti...
cred ca din acest motiv nu sunt supi luna asta ca nu e bebe... ca am descoperit un pic din corpul meu cum functioneaza...
si m-am hotarat... imi cumpar si eu termometru smecher si incep sa imi iau temperatura bazala...

_

www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am facut astazi sure check si barza ( asta ramasese de luna trecuta).
La sure check abia daca se zareste o urma de linie, care nu pare deloc roz ci mai mult bate spre gri. Liniuta asta a aparut deja pe la 5 minute si nici acum la o ora dupa test nu si-a schimbat culoarea, intensitatea.
La barzoi in schimb aparu o liniuta paaaaaalaaaaa rozalie.
Azi ar fi ziua 30, deci daca ma iau dupa luna trecuta maine ar tb sa vina, dar daca fac media ultimelor 3 luni ar fi deja a 2 a zi de intarziere.....greu cu calculele astea dom'le cand cm e neregulat .

Mergi la inceput

Voi ce stiti?? In fiecare luna se ovuleaza cu un ovar?? Adica luna asta cu stg, luna viitoare cu dr ???? Caci mie nu-mi iese la calcul... in apr am facut eco si parea stg sa fie de serviciu, deci acum ar fi fost tot randul lui, dar pe mine ieri m-a intepat asa usor la ov drept....
nu mai stiu si starea asta de asteptare imi da o stare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor

Happy

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput