Aspirante optimiste >20 ani(412)
Raspunsuri - Pagina 10
ate_09 spune:
salutare fetelor!! Sper sa ma primiti si pe mine aici alaturi de voi. Aspir si eu la un bebelus de cateva luni....iar luna asta mi-a intarziat deja 5 zile pana acum. Ieri am facut un test de sarcina (primul din viata mea de altfel) si mi-au iesit doua liniute. Prima foarte evidenta iar a doua putin mai deschisa la culoare dar vizibila si ea.
Deocamdata nu stiu ce sa cred...sanii ma dor, s-au marit..si ma doare putin si burta (deci simptome de ciclu sunt).
Vroiam sa intreb..cat sunt de sigure testele de sarcina??
Am zis sa mai astept si astazi iar maine dimineata sa fac un nou test.
tanamera spune:
Ate_09 bine ai venit si felicitari.Ca sa fii si mai sigura mai fa dimineata un sure check.
http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png
ck_29 spune:
Ate_09, bine ai venit!
Daca simptomele tale chiar sunt de sarcina, tu o sa fi prima aspiranta care sta cel mai putin printre noi!
Asa cum iti recomanda si tanamera, mai fa maine dimineata cu primul pipi inca un test....si daca e tot pozitiv, fuguta la doctor!
Asa ne dorim si noi, sa se lase cu 2 liniute repede repede....
Eu una mai am 5 zile pana cand ar trebuie sa imi vina...deci mai astept cu testarea
ate_09 spune:
sa inteleg ca testul surecheck este mai sigur? Eu am facut un test obisnuit...ca un cartonas subtire 
Nico23 spune:
Buna
,
am revenit si eu la voi sa va ofer multi 

si sa va urez sa va dea doamne doamne cat mai curand un bebe ... poate va molipsiti de la mine ... inca nu imi vine sa cred ca mai am asa putin .. si ca am fost si eu cu voi aici imi aduc aminte si acum liniutele pe care vi le doresc si voua 

36+
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ate_09 sa inteleg ca testul surecheck este mai sigur? Eu am facut un test obisnuit...ca un cartonas subtire ![]() |
se zice ca e cel mai sigur.
http://lt1f.lilypie.com/dD7Qp3.png
beluistef spune:
Buna tuturor aspirantelor 
Am citit tot ce ati scris la acest topic si am si eu o mare nedumerire. Sambata seara am facut un test de sarcina si la max 10 min mi-a aparut o a doua liniutza slab roz,dar duminica au venit rusii.Sunt debusolata nu stiu ce sa cred.Mi-as dori sa fie adevarat testul,dar m-a dezorientat ca mi-au venit.Intr-adevar nu in aceeasi cantitate, in a 3-a zi mai curgea doar un pic,dar a fost cu dureri de burta cum vin de obicei.
Mi-a teama sa mai incerc inca un test ca poate arata ca nu sunt si o sa fiu dezamagita,ca in sinea mea speram sa fie adevarat ca sunt.
Ce am insa ca simptome sunt doar: ma doare capul, burta asa suportabil, am o mica senzatie de somn,de fapt casc cam des,iar sani sunt ca la menstruatie tari, nu am repulsii fata de mancare iar pofte am avut doar luni pofta de o inghetata si m-am dus sa caut acel tip de inghetata.
Ce spuneti? Se poate sa fii cu manstruatie peste, am vazut ca sunt si cazuri din acestea, dar la celelalte sarcini nu mi-a venit peste.
NU stiu ce sa cred....