Rahova sau apropiere (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna

Monica,pai astea cam sunt problemele...dar totul se va rezolva
stii tu ca ti-am mai spus o data.....
saru'mana!

sper sa ies nu prea sifonata de aici si sa vin cu vesti bune

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
of vio si sper din tot sufletul meu sa fie bine

noi azi avem programare sa ne vada chirurgul cu alunita...sa ne tineti pumnii stransi

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la ceas de seara.
Monica, Vio, va tin pumnii sa se rezolve problemele si va cu drag.
Dani e mai bine, am gasit dr. bun la pneumologie (Monica, cand veniti, am gasit o d-na dr. super!), avem un tratament care da rezultate la bronsita asta. Iar in toamna, am gasit si un dr. homeopat, sa mergem sa il vada, ca vine iarna, frigul si racelile lui dese, sa o luam din timp.
Eu de luni ma internez o sapt. la geriatrie, imi fac niste analize, sa fac niste tratamente. Iar din 3 august ma prezint la scarbici cu forte proaspete.
Maine e ziua sotului meu, nu cred ca apuc sa intru sa va tratez cu ceva, asa ca va las din seara asta sampanie, piscoturi si tort de cioco iar pentru cine doreste un.
Va cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Monica tin pumnii stransi. Sa va intoarceti cu vesti bune de la doctor.
Vicky sanatate multa
Vio capul sus

Noi maine plecam la mama la Focsani. Ne intoarcem vineri sau sambata, inca nu stim. Duminica o sa fiu la Maya Summer Fair - detalii gasiti aici - ca si expozant. Iar luni plecam la mare. Dar nu scapati de mine ca o sa am laptopul cu mine si imi iau si internet intr-o punga mai mare ca sa imi ajunga pana ma intorc.

pe toata lumea
Noapte buna

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Alina, drum bun si mult succes la expozitie!
Fetele, vedeti la generale, e un subiect despre Mihaita, baietelul cu autism - "vreau sa nu mai fiu diferit" - AVEM PAY-PAL!!! mihaela77oprea@yahoo.com. Sper sa putem ajuta si noi, cat de putin.
Multumesc pt. urari, va cu drag. Maine dau iar , ca aniversam 3 ani de casatorie.

Mergi la inceput

Vicky, La multi ani sotului tau! Si La multi ani si amandurora pentru aniversarea casatoriei. La multi multi multi ani fericiti impreuna!

Alina

Mergi la inceput

vicky, La multi ani! sotului tau sa fie sanatos si sa fiti fericiti impreuna muuulti, multi ani alaturi de copilashi
ma bucur ca dani este mai bine

chirurgul(adica era o d-na dr) ne-a vazut si a zis ca ea nu se baga la ruxi sa-i faca cu anestezie locala doar cu generala ceea ce am refuzat din start...iar cu lasser nu lucreaza deci alti bani dati de pomana...maine mergem la alta clinica sa vedem alta suta de dolari si ce ne mai zic si astia va tin la curent
Alinutza co placut
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Salutare

Caldura mare la Focsani dragele mele. Uffffff!!!!!! Maine o sa mergem la tara si o sa stam toata ziua acolo. Poate ne-o fi mai bine nitel.

Monica, imi pare rau ca nu ati reusit sa rezolvati problema. Dar e musai de musai sa scoateti alunita aia acum? Poate reusiti sa rezolvati maine ceva si sa nu mai aruncati bani pe acolo. Mai dar sunt scumpe rau consultatiile acolo sau mi se pare mie?!

pe toata lumea

Alina

Mergi la inceput

Buna fetelor, va pup pe toate
noi suntem acasa azi ne-am operat la alunita prin chirurgie clasica(ca sa obtinem si "bucatica" sa o putem duce la analiza maine si sa stam linistiti dupa aceea) cu anestezie locala, am gasit un dr f bun, ruxica a plans putin cand a aflat de scoaterea alunitei dar dupa cele 2 injectari nu a mai simtit nimik si a ascultat printre suspine pe alba ca zapada povestita de mine imediat dupa a profitat de ocazie si am fost sa-i luam jucarie(a vrut un catel de plush) si bineinteles i-a luat unul si lui Alex care ne astepta singurel acasa...(acum tot ma rog de ea sa nu-si scoata bandajul de la picior, ea zice ca o strange si de-aia vrea sa-l scoata...dar ca NU o doare) sa vedem cum o sa fie la noapte...a zis dr ca daca o doare sa-i dam nurofen...maine mergem din nou la pansat...si peste 10-12 zile sa scoata firele...
cam asta e povestea zilei de azi...n-am apucast sa gatesc nimik, n-am mancat decat acum seara fiindca nu mi-a trebuit nimik....acum m-am mai linistit....
Alinuta, toti zic ca alunita ar fi crescut proportional cu degetul deci nu ar fii fost imensa dar nu stateam noi linistiti sa o stim acolo...cat despre costul operatiei+comnsultul de azi 400 dol
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Monica, multa sanatate! Bine ca ati scapat!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput