Rahova sau apropiere (56)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Alinutzaa spune:
Buna seara
Monica eu sunt la doar 2 kg de greutatea pe care o aveam cand am ramas insarcinata. Cu toate astea, acum am o gramada de grasime dispusa te miri pe unde si in ce hal. Asa ca, daca mai dau 2 kg, o sa ajung la 55, cat aveam inainte, dar o sa am grasime mai multa decat aveam inainte. Asa ca pe langa alea 2, vreau sa mai dau inca vreo 2. Adica sa ajung pe la 53. Visez si eu, na!
Vicky imi pare tare rau ca Dani e bolnavior si ca nu ii dati de capat. Sincer....eu m-as duce la o clinica privata. Da, sunt scumpute consultatiile, dar decat sa te plimbi cu copilul pe caldurile astea ba pe la Viilor, ba prin Ferentari, ba cine stie mai pe unde si sa ai de-a face cu tot felul de acrituri, si nici sa nu iti rezolvi problemele....
Pe bune. Cat dai pe taxi, cat dai pe nu stiu ce spaga pe la nu stiu cine, si tot asa...platesti o consultatie si gata. Sa auzi o parere specializata, sa stii ce sa faci. Macar pana cand vin doctorii din concedii sanatate multa
Karli asa e, am copil cuminte. Mai face el fite, mai face figuri, mai se crizeaza nitel, dar una peste alta e un copil tare cuminte si intelegator. Inca mai doarme dupa amiaza si sper sa isi pastreze bunul obicei mult timp de-acum inainte. pe toata lumea
Alina
Creatiile mele
Un pici pe nume Tudor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica-elizabet spune:
of vicky, imi pare tare rau ca e dani bolnavior ...stiu ca e aiurea rau tusea asta...sanatate multa... pe amandoi
sincer nici eu nu stiu de unde o sa incep din nou and o sa vin acasa cu astmul ruxandrei...aici macar am dat de un dr si ne axam numai pe ce zice el...
tot cam asa si eu Alinutza, si eu am tot kg-mele dinainte de sarcini insa...asezate altfel
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Vicky sanatate multa, ce sa zic, ca la noi la nimeni! De asistenta aceea acra n-as fi avut mila si i-as fi zis cateva pe romaneste, ca prea isi iau nasul la purtare unii oameni crezandu-se in te miri ce functii... pana la urma si eu as alege sa merg la un spital de doamne ajuta... parca era ceva de plamani si pe sos.oltenitei? Cel la care te-au trimis pe tine nu cumva e Spitalul de Pneumofizitologie
din sos. Alexandrei, nr. 145 (021- 420.38.45).. oricum daca vrei o recomandare buna as putea intreba si de pediatra mea de un dr.bun pe probleme de astm.
Monica multumesc, sper ca si voi sa gasiti medic bun cand va intoarceti. Apropo cand va intoarceti in tara noastra draga cu asistente acre?
Alinutza succes in lupta cu cele 4 kilogramele! hai ca nu-s multe! daca vrei tine regimul care-l tin si eu macar 2 saptamani, cred ca le vei da jos. Apoi lupta va fi cu mentinerea. Pupici...
Eu gata forumit azi si poate si maine o perioada, ma apuc de pregatiri si poate ajung sa va mai citesc doar.. pana atunci va pup pe TOATE! si va invit daca doriti sa trageti un ochi la pozele Adelutei de zilele astea... aici
karligutza
sunt mamica Adelutei
monica-elizabet spune:
buna fetelor pe toate
dar in mod special azi pe adeluta printesa mica, eleganta si frumoasa suflatoare in tortulete si desfacatoare de cadouase mai ce-a mai crescut printesa ta rodicuta..sa fie sanatoasa si sa petreceti tot asa fain
vicky, ce-ai mai facut azi, cum mai e dani? pe toate sa aveti un we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
hatsumomo spune:
buna fetele multumesc foarte mult pentru aprecieri dar nu ma laudati asa de tare ca ma umflu in pene
observ ca toate sunteri bine sanatoase ma bucur ,si eu sunt bien si in conatinua crestere ca doar suntem 2
cum suportati caldura ? aici este foarte cald si mai este si aerul umed te simti exact ca in sauna pupici si o zi/seara buna i n continuare
31 +
monica-elizabet spune:
la noi in per asta a anului e frig si seceta
ma bucur ca esti ok hatsumomo...
voi fetelor pe unde umbati? um petreceti?
noi am fost la piscina azi i-am uscat cat am putut eu de repede la par, i-am imbracat bine dupa aceea...amandoi bineinteles ca au vrut si inghetata...deci ma astept ...la stiti voi ce desi din suflet sper sa ne sara
pe toate si va doresc o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
sunt pe-aici,va citesc..... si pe voi va
sunt intr-o perioada nu prea grozava din viata mea,dar trec si astea....
va pe toate,
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio , mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Salutare
hatsumomo si la Bucuresti este cald. Dar cald rau!!!! Tu cum suporti caldura cu burtica asa mare? Ca in anul in care am nascut eu, a fost o vara super calduroasa, si eu eram absolut terminata de caldura. A fost un cosmar din punctul asta de vedere.
Monica cum e? v-a sarit? sper ca da!
Vio si capul sus. Sper sa nu fie nimic foarte urat si sper sa treaca repede repede perioada asta. Daca te putem ajuta cu ceva, sa dai un semn.
Noi nimic deosebit de raportat. Pe aici pe langa casa omului. pe toata lumea
Duminica placuta tuturor
Alina
Creatiile mele
Un pici pe nume Tudor
sirimie spune:
am deschis din greseala o cutie nan fara lactoza, are cineva nevoie? trebuie consumata in 3 saptamini si noi nu avem nevoie, si nu imi vine sa o arunc
sanatate multa lui dani si sarcina usoara hatsumomo!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
monica-elizabet spune:
vio, nu ma inspaimanta...ce-ai patit? sper ca dpdv sanatate&familie sunteti ok si altele sunt problemele, imi pare rau ca nu sunt langa tine dar stii unde ma gasesti daca vrei sa vb
simona, poate la mamici la bebelushi acolo sa deschizi un subiect...e un gest tare frumos si pe tine pe copilashi
Alinutza mai ce sa zic...aia de ieri...ne sarise
da azi am fost la cascada era apa rece, rece...sloi...eu facusem carcei la picioare de rece ce era si astia nu mai ieseau din ea...culegeau pietre, fugeau dupa pestisori, etc....apoi iar inghetzata...deci...
ce sa zic...iar sper sa ne sara
va pe toate sa aveti o saptamana minunata
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post