Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele Ellanik, Bubu73, Alaura, Larisel, Dearbambie va multumesc din suflet pentru urari!
Draga Lucialu multumesc mult! Mi-ai facut o surpriza intrand la acest subiect sa ma feliciti!
Sper si eu din tot sufletul ca si Luca sa isi implineasca visul cat de curand.
Si ca toate fetele care isi doresc sa fie mamici sa li se implineasca visul.
Eu parca tot intr-un vis ma simt. M-am trezit de dimineata cu frica sa nu fii fost totul un vis, dar e un vis devenit realitate!

Ca sa ma conving si mai mult ca e real, mi-am completat semnatura, dati click pe semnul si veti vedea si poze

Va cu drag pe toate!

Ioana

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Ioana_p76,

Felicitari,felicitari,felicitari!!!

Dumnezeu sa va aibe in paza pe tine si bebe scump

Sunt asa fericita pt tine,pt voi,te stiu..nici nu mai conteaza de la ce subiecte,stiu ca v-ati dorit foarte mult un bebe si el vineeee.Doamne Ajuta!Te pup pe tine si pe samburica din burtica si ai incredere ca o sa fie bine

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuzzaice spune:

Felicitari Ioana!!!
Sa iti dea D-zeu un bebel sanatos !! NU te stresa prea rau...incearca sa te odihnesti si sa te hranesti corespunzator (lactate, fructe, legume zilnic OBLIGATORIU! Pana acum nu mi s-au prescris suplimente de nici un fel cu toate ca am intrebat dr de fiecare data)
ellanik....din cate am auzit eu faza cea mai dureroasa este dupa nastere...dupa ce trece efectul anesteziei...avand in vedere ca acum e mult mai comod pentru medici sa te taie, partea travaliului este rezolvata de epidurala...eu as fi optat pentru nasterea in apa crezand ca asa poti scapa de taietura. Cam asta mi s-a explicat mie...vb si tu cu medicul tau poate este de alta parere...si ne comunici si noua...mai avem timp sa ne schimbam optiunea de nastere
Sarcina usoara tuturor si bebei cat mai multi !

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Felicitari Ioana!Bebe sanatos si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Multumesc mult fetelor!
Ada29 multumesc pentru felicitari, si eu te stiu de mai demult si apreciez mult faptul ca ai intrat special ca sa ma feliciti! Te
Anuzzaice multumesc mult! Sarcina usoara si tie in continuare!
Abibrinza multumesc!
Acum sunt in dilema, nu stiu la ce medic sa ma inscriu ca sa-mi urmareasca sarcina, as vrea la Chazli, dar are program in Constanta doar 2 zile pe sapt si e f aglomerat (Abibrinza, daca ai timp, mai scrie-mi despre dl dr, stiu ca tu mergi la el, poate ma hotarasc si eu) Ma mai gandesc sa merg la d-na Lutescu, insa stiu ca e f f aglomerata, am citi recent ce a scris Ellanik de Raica - Poate mai imi dai cateva detalii, Dearbambie astept si de la tine, te rog detalii despre medicul la care mergi tu, este Razvan Stanca cumva?
Zilele astea trebuie sa ma hotarasc. Din cate stiu eu, cel mai bine ar fi sa merg la echo pe la 6 sapt, poate se aude si inimioara. Voi gravidutele mai avansate cum atti facut?
Tot cautand informatii, am sunat la Euromaterna si am aflat ca are program non stop si urgente pt orice fel de afectiune gineocologica, o sa trec si pe prima pagina. Chiar mi s-a parut o usurare, in caz de ceva, Doamne fereste, mult mai bine este de mers acolo decat la spit judetean.
Deci astept pareri, multumesc! (cu ocazia asta mai atingem si tema subiectului )

pe toate!

Ioana

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioana , dl Raica e un dragut si eu am sunat pe la ora 14 si am obtinut programare seara la 19 deci rapid.E un dragut si stie ce face.Si eu i-am auzit inimioara lui bebe ieri si m-am indragostit.Va pup pe toate!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Ioana, eu nu ma mai duc la alt medic de cand l-am cunoscut pe Chazli.Dezavantajul mare e ca este foarte aglomerat.La noi la Cernavoda, chiar daca ai programare, daca are o nastere , aceea conteaza.Prioritare sunt gravidutzele si nu a existat niciodata sa nu imi spuna o vorba buna si sa ma incurajeze.A venit monstrul mic si mi-a expirat timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ioana La 6s teoretic se poate auzi inimioara, mai bine ai rabdare si nu te grabi cu primul eco, uneori nu se vede nimic si ai putea fi dezamagita. Eu am facut la 6s2z si am auzit inimioara la ambii bb-i. Despre doctor, eu merg la dna Lutzescu de la 8s, pana acum doar 2 sedinte, nu o cunosteam dinainte, dar acum sunt incantata pt alegerea facuta. Si imi place ca desi e aglomerat, am asteptat maxim 1/2 de ora ca sa intru fatza de 2-3 ore cat asteptam la Belcin, de exemplu.

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ioana-desi dr Lutescu sunt f solicitati totusi mie nu mi s-a intamplat sa astept ore la rand,de regula astept 30-45min...programarile sunt facute cat de cat cu cap zic eu...
eu declar ziua 1 azi si ma gandesc la o noua stimulare,eventual inseminare,sa vad ce si cum :)
va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ioana: te pup si te felicit si aici si oriunde te voi prinde... e o minune ce vi s-a intamplat... stiu sentimentul si ma bucur k ai reusit sa-l traiesti si tu....
Trebuie neaparat in septembrie sa o luam si pe maria la odisee, caci in ordinea vechimii , ea urmeaza....
Am promis k va iau acolo pe toate, da??? ma tin de promisiuni.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput