Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 7
ioana_p76 spune:
Fetelor, multumesc mult pentru informatiile ref la medici.
Azi, nestiind ce sa facem, am mers pana la Euromaterna cu gandul ca ne hotaram noi pe loc la ce medic sa merg. La dr Chazli am renuntat cu ceva parere de rau, insa e prea complicat pt noi.
Plus ca m-am gandit eu ca as vrea sa nasc la Euromaterna, chiar daca este mai scump, insa merita, este o sarcina foarte dorita si acum chiar nu mai conteaza ca vom cheltui mai mult, totul sa fie sper binele nostru, nu? Plus ca din ce am inteles, la un spital de stat, cu tot ce platesti in stanga si-n dreapta, ajungi tot la o suma destul de mare, asa ca..
Deci am ajuns acolo si m-am programat la dna dr Lutescu, pt ca am mai fost la ea (mi-a facut 4 inseminari acum 2 ani), am fost multumita, insa mi se parea ca astept prea mult, dar acum nu mai e cazul, mai ales ca face cons si la Euromaterna. Azi merg sa vorbesc cu ea sa vedem ce zice.
Stiu ca e devreme acum pt echo, dar vedem ce zice si ea, poate totusi se vede macar ceva mic acolo
Daca la echo se vad foliculii, nu s-ar putea vedea si sacul embrionar?
Madaluta iti multumesc si aici pentru felicitari!!
Si da, o sa o luam si Maria in toamna la odisee si pe toate fetele de aici, nu plecam fara ele!
toate fetele!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
Kerstin spune:
Felicitari Ioana! Reusita ta imi da mari sperante, din pacate n-am mai intrat de mult pe forum, am obosit, astept de 7 ani.... chiar acum cand e sotul acasa nu pot sa-mi iau concediu si am f. f. mult de lucru la serv , trec printr-o perioada f stresanta cu munca... m-as lasa de serviciu... dar e greu dupa 15 ani sa renunti la tot .... mai ales ca tot sper k se va intampla minunea si sa beneficiez si eu de indemnizatia pt cresterea copilului.... dupa 15 ani de cotizare... oboseala si stresul isi spun cuvantul si tb sa iau o decizie pt ca in curand implinesc 36 ani .... si am ramas doar cu munca .... Pupici ! Reusite la toata lumea!
ellanik spune:
Ioana si eu am facut 2 eco pana sa vad ceva in saculetz.Cum are dna Lutescu program la Euromaterna ?Eu merg la dumneaei la cabinet dar e bine sa stiu si programul de acolo.Si eu tot acolo vreau sa nasc din motive de securitate a sanatatii.Sunt de principiul "Dau un ban dar stau in fata".
Larisel ai fost cumva luni la dna dr L?
Maria pregateste-te ca mai ai putin de stat pe aici.
Raluca tin pumnii!

6+
raluca30 spune:
ellanik-ce-mi place semnatura ta
astept sa pui si un carucior roz sau albastru
eu m-am programat la un eco pe 24 la dr Lutescu sa vad daca am folicul
Stie cineva daca iau de azi niste doxiciclina vreo 5 zile afecteaza foliculul,respectiv in cazul unei inseminari mai am sanse sau e de rau cu antibioticul??
va pup pe toate
larisel spune:
ellanik Nu am fost de 3 saptamani la ea si abia mai rezist pana joia viitoare cand am programare. Sunt un pic dezamagita pt ca acum 3 sapt am facut si un papanicolau si trebuia sa primesc rezultatul intr-o saptamana si nu a venit nici acum...ma rog, mai sun azi sa vad, dar chiar asa de mult dureaza? Cica rezultatele le trimit de la Bucuresti cu curierul si asteapta sa stranga mai multe, dar mi se pare destul de dearanjant 3 saptamani. Plus ca speram ca atunci cand iau rezultatul sa mai am o intrevedere si cu dna doctor, dar acum deja e tarziu, mai stau o saptamana ...asta e.
raluca30 Nu stiu ce sa iti zic de medicamente, sunt periculoase daca ai fi deja insarcinata, dar asa...nu stiu.
ioana_p76 Sa vii degraba cu rezultatul de la eco, da?
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
ioana_p76 spune:
N-am reusit sa fac echo ieri, a fost f aglomerat si am renuntat. oricum abia azi sunt 4 sapt de la UM asa ca era f devreme. Azi m-am dus sa repet beta si am mai facut si progesteron si toxo.
Sunt inca in cautare de medic..
Tuby68 multumesc mult! 
Raluca 30 ca sa fii tu sigura nu poti renunta la doxiciclina? sau sa o inlocuiesti cu ceva care sa nu fie antibiotic?
Acum sa iti zic ca la fiv, de ex, dupa punctie se da antibiotic 3 zile deci inseamna ca nu afecteaza embrionul care va fi implantat. dar asta e, e dupa punctie, deci ovocitul a fost extras deja. As zice sa nu iei totusi doxi. Nu o poti intreba pe dr ta?
Ellanik nu stiu programul dnei dr L de la clinica Euromaterna, stiu doar ca ieri era de garda. Dar facea consultatii acolo, era si cu asitenta, avea programari. Cel mai bine sa intrebi cand mergi tu la consult.
Dearbambie daca esti prin zona vreau si eu detalii despre dr. tau! Dc nu te caut eu pe mess 

toate fetele!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ioana_p76 spune:
Kerstin multumesc mult pentru urari! ma bucur ca reusita mea iti da sperante si iti doresc din tot sufletul sa devii si tu
. Cat despre munca, trebuie sa te inteleaga ca iti doresti un copil si sa te mai lase sa iti iei concediu, daca nu, tranteste-le un medical frumos si gata, trebuie sa-ti pese de tine mai mult decat de restul.
Stiu ca e usor sa dai sfaturi, poate te-ai gandit si tu la varianta asta, insa numai tu stii ce e la tine la servici si cat de mult se merita sa pastrezi un astfel de servici stresant. Incearca totusi cumva sa te detasezi, sa iti mai iei macar niste libere, la voi nu erau probleme, decat lipsa timpului.
Iti doresc mult mult noroc si sa ne dai vestea cea buna in curand!

Ioana 

animalutele mele iubite
anuzzaice spune:
Buna Burtici!
Ioana poti incerca si la dl dr Rusa care nu merge pe baza de programare....programul la cabinet este de marti pana vineri de la ora 16.00 pana la ultima pacienta.
Eu sunt multumita de dansul, nu este repezit si nici nu da diagnostice dupa ureche...asa cum face dna BELCIN
.
In legatura cu eco la 6 saptamani...nu prea o sa vezi mare lucru...este doar un sambure
.

23 +
ellanik spune:
Eu, dupa d-na Lutescu , l-as recomanda cu caldura pe Raica, apoi pe Chazli, pe Costea .De auzit am auzit si eu de Rusa dar nu de bine.Evident ca cel mai bun dr este , asa cum am mai zis pe la alt capitol, acela care te face pe tine bine.Si dna L are pacienti nemultumiti si Raica si Stanca.Ideea e sa gasesti un dr care este pe aceeasi lungime de unda cu tine.Ioana eu, disperata de viata fiind, am facut eco la 4 sapt si 6 zile , apoi la 5 sapt (dupa doua zile din cauza unei sangerari), apoi am facut cand am implinit 6 sapt si acum am programare pe 27 cand intru in a 9-a sapt.La inceput nu se vede nimic dar macar stai linistita ca e sacul embrionar acolo,bine prins.Te pup Ioana si va pup pe toate de fapt:Larisel,Raluca (da-le incolo de antibiotice), Maria
!
6+