Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

WOW FELICITARI din toata inima Ioana!Sa dea Dzeu sa ai o sarcina usoara si sa nasti la termen un bebel sanatos si destept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet pentru felicitari! Cand vad atatea mesaje cu sarcina usoara destinate mie..chiar mi se pare ca sunt intr-un vis...
Desi visam la clipa asta de ani buni, nu e nicicum asa cum am crezut, de cand am aflat am emotii intr-una, abia pot manca, de dormit nu prea pot, insa sper sa ma obisnuiesc cu noua mea stare de
Mari_lolutza iti multumesc! Am citit un mesaj de-al tau la fiv in care ziceai de ceva scurgeri maronii care s-au oprit. Oare n-o fi si la tine cum a fost la mine? Ia fa si tu un test! Tin pumnii!
Maria multumesc! Da, chiar ziceai ca avem state vechi pe aici, acum stii ca urmezi tu, daaaa!! Iti doresc multa bafta!
Intrebai ce am facut, chiar nimic, nici o procedura. Stii ca sotul meu a fost operat de varicocel, asta acum un an si jumatate, eu cred ca a avut efect operatia si de-asta s-a putut intampla minunea natural. Insa chiar nu stim cum a evoluat spermograma, ca n-a mai facut. Eu in sinea mea parca mereu am sperat ca o sa raman natural dupa operatia lui. Insa el nu a mai stiut cand eram la ovulatie, am lasat sa vina de la sine actele sexuale, fara programare. Numai eu stiam -uneori dupa mucus- cand e ovulatia. Insa culmea, acum chiar nu-mi mai aduc aminte cand a fost luna trecuta.
Raluca multumesc! Si tie iti doresc numai bine si sa ne dai si tu asa o veste in curand!

toate fetele cu mult drag si va astept si pe voi sa deveniti !

Ioana
animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

IOANA, la mine nu mai e nici o speranta sa mai ramin vreodata natural. Am facut totusi un test aseara, dar a iesit negativ, asa cum ma asteptam. La mine tocmai lipsa mucusului este problema, desi ovulatia o am in mod natural. Acum imi intirzie ciclul in urma fiv-ului din martie si si sint cam speriata, eu avind ciclul ceas la 28 de zile. In mod sigur, este o consecinta a hormonilor. Avind in vedere virsta mea de 42 de ani, imi cam fac probleme sa nu intervina cumva menopauza, dar, in februarie, am avut fsh-ul de 7,15. Si la fiv 1 cind am pierdut sarcina de la efort, mi-a venit cilul la 35 de zile. Asa ca, mai astept un pic sa vad ce se intimpla. Te pup si sa ai mare grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Ioana-incearca sa te linistesti acum,nu te stresa,nu face bine la bebe..incearca sa mananci normal sau ia vitamine sa nu te anemiezi...ai mare grija acum de tine...te imbratisez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanaaaaa, felicitari!!!
Maaama ce frumoooss!Bravo!Bravo!Bravo!Uraaa! O sa fim colegute de odisee.Ce frumos!Sa dea Dumnezeu sa fiti bine cu totii si sa ai o sarcina normala si sa nasti la termen.Ce ma bucur!
Despre Euromaterna......... eu zic ca nu are sens cuvntul spaga mai ales ca platesti tot .Eu am o colega de la munca si ea a nascut acolo si a fost multumita.Stiu ca au si incubator!Cat despre nasterea sub apa...asta e si ideea ...nu e travaliul ce mai greu moment?
Maria, Mary_loluta , Raluca va asteptam repejor la odisee.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Ioana ce veste, asa da surpriza. Imi imaginez cate emotii ai, insa o sa treaca, roagate la DD sa-ti dea si liniste asa cum ti-a dat si o minune.
Multe, multe pentru o viitoare mamica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alaura21 spune:

BRAVO IOANA!!!! FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA,SI AI MARE MARE GRIJA DE TINE SI DE VIITORUL BB.
TE FELICIT CU INTARZIERE,PT CA AM AVUT CATEVA ZILE FOARTE GRELE,SI NU AM AVUT DISPOZITIA DE A UMBLA PE INTERNET...
FELICITARI!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Felicitari ioana_p76 ! Sarcina usoara si lunga de 40 de saptamani si un bb asa cum iti doresti, in primul rand sanatos! Ai mare grija de tine si nu face nici un efort.

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ioana felicitari din toata inima!!!Ma bucur muuuult pt voi,fata inimoasa!Sarcina usoara si la termen cu BBisor sanatos!!!
De acum ai intrat in linie dreapta,oficial la odisee, sa ai o odisee de vis!
Sper din suflet ca si Luca(sper ca e bine ca nu a mai scris) sa isi impineasca visul cat mai repede, o meritati din plin.Tuturor aspirantelor le doresc de altfel acest lucru.Doamne ajuta tuturor!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

WOW... Ioana....ce Veste Minunata! Felicitari din toata inima!!! Iti doresc, sarcina usoara, la termen si un bebelus sanatos!!! Sunt asa de emotionata, incat si bebelusii au inceput sa topaie in burtik!!
Sa ai grija de tine si de mica comoara din burtik, sa te menajezi cat poti de mult... VEI FI MAMICA!!!

Maria, Mari, Raluca, Bubu, Alaura si restul fetelor....Voi Urmati!!!!

cu mare drag toate feteleee!!!!!!!

19+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput