Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 4
ellanik spune:
Rushinica!Ce facem pe pagina a 3-a?A fugit toata lumea in vacanta?Va pupam pe toate si toti ,aspirante,gravidute, mamici si bebei!

5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
maria08 spune:
EllaniK: Ai grija de voi in continuare!!!
Larisel: Noi am decis sa facem FIV2 in luna septembri e, dupa ce revine dr. din concediu.....luna asta suntem prea aglomerati la munca si nu suntem intr-o perioada prea bune.....o parte din analize le avem facute, iar pe cele care au expirat l evom face in august sau in septembrie!
Stie careva daca a nascut Criss 20_81?????
Va doresc tuturor un week end placut!!
anuzzaice spune:
Buna fetelor!!!
A nascut cineva de pe aici la Euromaterna??? Ne poate da cineva amanunte de ce este pe acolo? Este adevarat ca nu iti trebuie absolut nimic nici pentru tine nici pentru bebel?
23 saptamani
ellanik spune:
Eh! Daca intri pe site-ul lor o sa vezi ca scrie despre bagajul de spital.Eu zic sa mergi acolo sa te interesezi ...si sa ne zici si noua ca si eu vreau acolo...sub apa chiar!![]()
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
ellanik spune:
Larisel tu parca mergi la Euromaterna,nu?Sa ne spui si noua.Si eu tot cu dna Lutescu vreau sa nasc.Pupici
5+
larisel spune:
ellanik Nu merg la Euromaterna, merg la cabinetul ei de pe Fulgerului. Dar la Euromaterna vreau sa nasc. Ceea ce am auzit este ca nu sunt foarte bine dotati la capitolul neonatologie, adica daca bb are problemutze il trimit la spital. Dar sper sa se puna la punct si la aceasta sectie cat de curand sau macar pana nastem noi.
Tu cum te mai simti? Ai mai facut eco?
15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
anuzzaice spune:
Buna fetelor!
ellanik...din cate am inteles nasterea sub apa este o mare tzeapa!!...Asta am vrut si eu insa dupa ce mi s-a explicat in ce consta revin la nasterea normala (practic nu e nastere in apa...ci travaliul are loc in apa...nasterea se va foce tot pe masa
).
Cam asta stiu....pe mine m-ar fi interesat parerea unei mamici care a nascut acolo (exact cum e...daca functioneaza si renumita spaga?? lucruri de genul acesta ...sa stim la ce sa ne asteptam
)...ca asa sa te duci sa-i intrebi .... toate sunt roz si frumoase...si te trezesti ca ajungi acolo sa nasti si nu ai ce iti trebuie ... doar traim in ROMANIA.
23 +
ioana_p76 spune:
Dragele mele, nici nu stiu cum sa incep, sunt foarte emotionata, asa ca va zic direct: am un test pozitiv si bhcg 164!!!!!
Sunt in z26 si am facut deja testele pt ca am avut o banuiala, am avut vineri cateva pete si dureri de cm si cum niciodata nu mi s-a intamplat asa ceva, am sperat ca poate sunt graviduta si Dumnezeu m-a ajutat si SUNT
!!
Sunt foarte emotionata, nu imi vine sa cred ca ni s-a intamplat in sfarsit minunea!!
Plutesc!
E minunat si va doresc si voua sa traiti cat de curand o astfel de bucurie!
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
mari_lolutza spune:
Doamne, IOANA, ce fericire. D-zeu sa te ajute in continuare sa-ti fie bine, asa, ca dupa sufletul tau minunat. Te pup de 1000 de ori si-ti doresc o sarcina fara probleme si copii minunati, ca tine .
maria08 spune:
Ioana: 
Te felicit din toata inima, draga mea!!!!!!! Felicitari!!!! Doar ce ti-am spus in unul din mesajele anterioare ca ar fi timpul sa trecem si noi la odisee si ca avem state vechi aici!! Doamne , ce surpriza!!!! Ai facut ceva special???? Te asteptam cu detalii!!!!!