Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 3
raluca30 spune:
ellanik-tot e bine..unul,doi cati vrea Dzeu ,dar sanatosi sa fie
Ai grija de tine si de bebe
ellanik spune:
Larisel tu stii mai bine ca de abia de acum incep nelinistile.
Raluca
5+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
larisel spune:
ellanik Da dar de alta natura. Eu una am fost foarte stresata pana la primul eco si imi faceam nenumarate ganduri, ca o fi bb in uter, ca s-a lipit bine etc. Surpriza a fost si mai mare cand am vazut 2 saculeti pe ecran si nu intelegeam ce vad acolo, a trebuit dr sa-mi explice ca sa ma prind si eu...chiar nu ma asteptam.
14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Madaluta, s-a deschis H&M in TOM?????De cand???? Maria maine avem eco si noi suntem foarte emotionati si nerabdatori.Ne rugam sa fie bine! ![]() 4+ Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii ! |
scuze...era vorba de mark & spencer....
ma bucur k bb e bine si tot ce se poate la al doilea echo sa vedeti doi... oricum sanatosi sa fiti !
Ioana, maria si eu va pup mult!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
ellanik spune:
Azi am avut o sangerare si am fost repejor la dr .Bebe e la locul lui bine crescut.A fost si inca este un hematom decidual care e posibil sa mai provoace usoare sangerari.Acum m-am mai linistit.
Trebuie sa mai puneti un medic super pe prima pagina.Azi am fost la dr.Raica fiindca dr mea , d-an Lutescu nu mai avea program la cabinet dupa amiaza si voiam sa fac un eco sa stau linistita.
Centrul medical Asclepios
Telefoane
0241-511445
0241-611445
Super dragut si amabil, m-a consultat sa vada daca mai sangerez mi-a facut si eco...numai cuvinte de lauda.
ioana_p76 spune:
Ellanik ma bucur ca te-ai linistit ca tu si bebe sunteti bine.
Multumim pt informatii, am completat deja pe prima pagina, insa te rog sa ne dai mai multe detalii - unde este clinica, ceva preturi 
Ioana 

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala
ela2009 spune:
Buna fetelor!
Ellanik ma bucur ca te-ai linistit. O sa fie bine pana la sf ai sa vezi.
Dr Raica este super dragut, eu personal sunt foarte multumita de dansul.
ellanik spune:
Pai Clinica Asclepios este langa Spitalul Militar la parterul uni bloc.Asistentele sunt super ok .Au o muzica asa de relaxanta in receptie incat eu, la cat eram de nelinistita au reusit sa ma destreze melodiile.Nu stiu preturile pt ca nu sunt afisate.Eu am facut control+eco si am dat 200 de lei.De sangerat nu am mai sangerat.Am stat cumintica in pat, fara droguri
, fara sex
.Usoare greturi au inceput sa isi faca aparitia dar nu ceva foarte tare!Va pup pe toate!

larisel spune:
ellanik Stai cumintzica si nu face nici cel mai mic efort. Bine ca bb e bine. 
maria08 Cand incepi cu analizele? Sau nu asta faci prima data?
14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara