Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 13
larisel spune:
ellanik Nu pot eu sa-ti spun daca sa le faci sau nu; eu una nu vroiam sa fac nici unul, dar am incredere in doctoritza si de aia am facut TT. Despre DT nu stiu sa-ti dau detalii, doar ca si perioada ar trebui sa-l faci odata cu ecografia de translucenta nucala. TT se face intre 14-20 saptamani; eu am facut la 17 saptamani si consta dintr-o ecografie normala de sarcina (200 ron la Lutzescu) + o fisa completata de asistenta + analiza de sange (150 ron la Euromaterna).
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
larisel spune:
ellanik Eu am platit integral pana acum toate medicamentele (inclusiv utrogestan - 28 ron pe saptamana), toate analizele si toate consultatiile. Nici macar la vreo coada nu am avut prioritate pt ca sunt gravida. Asta este tara noastra de kkt.
17+

odiseea noastra
madlen spune:
Fetelor, donez 3 cutii de utrogestan, dar cu data de expirare aug 2009, din pacate. Nu m-am uitat pana acum pe ele si expira luna viitoare; nu stiu de ce le-am pastrat (inconstient cred ca exista ideea ptr bb3 - Madaluta
). Cine este interesat, astept PM.
Criss felicitari, sa-ti traisca baietelul!
Ioana, felicitari pentru sarcina!
edit: Madaluta, sunteti o familie tare, tare frumoasa!
larisel spune:
madlen Multumim frumos pt donatie
. Eu una nu mai am nevoie, am intrerupt la 16 saptamani, poate celelalte gravidutze vor.
17+

odiseea noastra
ellanik spune:
Madlen saru'mana pt oferta dar doar ce mi-am cumparat 10 cutii.La mine 8/zi sunt o groaza de buline.Multumim mult!
Larisel la noi se face dry test?Am auzit ca e cel mai bun dar ...sunt asa de bagata in ceata!!!Cred ca o sa fac si eu TT.Mersi pt sfaturi.Pupici la bebici.Chiar!Nu s-a vazut nimic privitor la sexul bebicilor tai?![]()
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
larisel spune:
ellanik Nu stiu de dry test, dar poti sa intrebi la laboratoarele de analize. BB-ii sunt secretosi, nu vor sa ne arate...poate la morfofetala de pe 26 august.
17+

odiseea noastra
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madlen Fetelor, donez 3 cutii de utrogestan, dar cu data de expirare aug 2009, din pacate. Nu m-am uitat pana acum pe ele si expira luna viitoare; nu stiu de ce le-am pastrat (inconstient cred ca exista ideea ptr bb3 - Madaluta ). Cine este interesat, astept PM.Criss felicitari, sa-ti traisca baietelul! Ioana, felicitari pentru sarcina! edit: Madaluta, sunteti o familie tare, tare frumoasa! Madlen Oana Iuliana (18.04.2007) si Sasha Alexandru (18.09.2008)You live only once, but if you live right, once it.s enough. |
multumim mult pentru aprecieri
sunt convisa k si voi sunteti la fel de frumosi k si noi mai ales k diferenta dintre copiii nostri e aproape identica.....ma bucur mult k mai gasesc mamici de 2 copii (cu o diferenta f. mica intre ei) care nu exclud ideea lui BB3...
.pe mine, cei care ma aud, ma cred un pic nebuna....elanik: ti-am scris dincolo sfatul meu despre TT.nu mai repet aici decat concluzia: merita sa dai niste bani pentru linistea sufletului tau....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
madlen spune:
Madalina, eu te admir foarte mult si dintotdeauna iti citesc cu mare placere posturile, acum am apucat sa ma uit un pic si pe blogul tau. Felicitari, mamico! Nu pot sa uit poza cu Darius admirand cu mare interes si curiozitate un playboy! Imi aduc aminte cat m-am bucurat cand ai ramas insarcinata a doua oara la foarte scurt timp dupa Darius, mai ales cat te-ai chinuit sa obtii prima sarcina. Si in curand am aflat ca ne va binecuvanta DD si pe noi cu 2 copilasi. Intr-adevar piticii mei sunt tare dragalasi, uite-i www.flickr.com/photos/35125185@N02/" target="_blank"> aici.
ellanik, iti spun teoria medicului meu in ceea ce priveste testele din timpul sarcinii: indiferent de optiunea viitoarei mamici, este necesar sa se afle tot ce se poate despre bb inca din viata intrauterina, pentru ca toata lumea, in afara de mamica sa fie pregatita: medicul obstetrician, medicul neonatolog, familia etc. Eu am facut amniocenteza, dar mai ales datorita varstei (38 ani) si nu neaparat datorita rezultatelor de la TT. Acum tu faci cum crezi tu ca e mai bine si mai ales cum te sfatuieste medicul 
larisel, sarcina usoara in continuare si bb-lusii sa stea cat mai mult la mami in burtica!
ioana_p76 spune:
Buna dragele mele!
N-am prea mai intrat din cauza de greturi care au inceput sa fie cam non-stop. Seara tarziu mai ma lasa si cand dorm, ca ma gandeam sa-mi schimb programul, sa dorm ziua si noaptea sa stau treaza ![]()
Madlen multumim pentru oferta ta de a dona utrogestanul
, l-as fi luat eu, dar totusi pentru ca luna august a inceput chiar mi-e frica sa nu fie vreo problema legata de valabilitatea lor. Oricum eu iau doar 2 pe zi.
pentru tine si 
pentru piticii tai dragalasi
Ellanik Larisel ce fac burticile?

Dearbambie burtica la dublu, ce mai faci, nu ai mai scris.Te 
Maria Marilolutza Raluca si toate aspirantele 
pentru voi sa se ia gravidenia ![]()
Ioana
6+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
larisel spune:
Facem binisor...doar ca pana la pranz pe la birou
. Duminica frumoasa tuturor!
18+

odiseea noastra

Oana Iuliana (18.04.2007) si Sasha Alexandru (18.09.2008)