Informatii utile Constanta 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuby68 spune:

Felicitari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Tuby multumim!

Fetelor, subiectul era tocmai pe pagina 3..sper ca din cauza ca sunteti ocupate cu mersul la plaja, vacanta!
tuturor!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Da, da Ioana asa sa stii.

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

ce fac fetele?gravidute sau negravidute?
ellanik-tu stii cum e la euromaterna cu programarile?adica daca vreau eco(+test papanicolau) e de asteptat? sau te primesc mai repejor in comparatie cu programarile la cabinetul privat al dr Lutescu?
eu am reusit din pacate sa am ciclu la 25 zile acum,inainte de stimulari il aveam regulat la 28 zile...ba chiar am avut si o picatura de sange in perioada de ovulatie...ma tem sa nu am vreo rana pe col dupa inseminari...a experientat cineva asa ceva?
va pup pe toate

Mergi la inceput

Raluca la Euromaterna suni si te duci direct.Vezi si tu ce dr nimeresti de garda.Nu e aglomerat intri imediat ce ajungi.Sa mergi pana in 7 seara ca dupa acea ora se plateste taxa de urgenta/noapte 50 de ron si nu are sens.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna feletor!Eu ma pregatesc sa fac un FIV la viena si am intrebat si eu in stanga si in dreapta la ce medic sa merg la noi in constanta sa ma monitorizeze aici inainte si dupa FIV si toata lumea mia sp sa merg la Doctora Lutescu.Miam facut o programare deja vineri dimineata la 8.30 Eu duminica plec la viena la prima consultaie.Ce parere aveti am facut o alegere buna?

Mergi la inceput

Bryny vei constata ca ai facut o alegere reusita cand vei vedea ca ai reusit.Eu am facut FIV la Buc si tot dna Lutescu m-a monitorizat si a fost super ok.Iti urez bafta si ....Doamne ajuta!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

Ellanikmultumesc frumos!asa sa fie Doamne ajuta pe toate fetele sa devina mamici si cele care sunt sa fie sanatoase cu BBei lor sa le creasaca sanatosii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

buna dragi mamici si viitoare mamici!
desi va urmaresc de foarte mult timp nu am putut intra in vb cu voi pt ca nu prea aveam ce sa spun.
dar iata ca dupa 7 ani de incercari care ne-au adus in faza disperarii de nenumarate ori bunul dumnezeu s-a indurat si de noi si ne-a binecuvantat cu un bb.
din pacate fericire anu a tinut prea mult pentru ca nu a fost sa fie si bb a plecat f repede d langa noi. motivul .... se mai intampla.
normal k dupa nenorocire am inceput tot felul de investigatii si am aflat de la dr endocrinolog k nu tb sa opresc bromcriptinul pe care il luam de ceva timp pt prolactina ffff mare.
o alta cauza se pare ca a fost si faptul k d o luna nu mai luam nici duphaston, iar acesta ar fi tb sa il iau pe toata perioada sarcinii.
si ca totul sa fie si mai negru in viata noastra mi-au descoperit si doua fibroame: unul d 4 cm si altul de 1,6 cm.
cam asta e povestea mea! acum am avut si eu ce sa scriu, din pacate mie toate relele mi s-au intamplat intr-o singura luna, dupa ce timp de 7 ani nu aveam nimic nici eu nici sotul...
va poop pe toate si va urez sarcina usoara celor care sunteti iar celor care inca nu sunteti va urez sa deveniti cat mai repede si sa umplem orasul de copii frumosi si sanatosi

ank

Mergi la inceput

Anka bine ai venit.Ce pot sa iti zic?Si eu am avut de furca cu prolactina dar hai sa iti spun o chestie.Prolactina marita inhiba ovulatia si practic nu ai cum sa ramai gravida.Cel putin asa stiu eu.Si ce mai stiu e ca faza cu prolactina este fluctuanta in sensul ca ea creste dupa bunul sau plac fiind foooaaarteee mult influentata de stres , nervi, oboseala.Daca iti aduci aminte cand ai facut analiza de sange pt determinarea valorilor prolactinei te-au pus sa te odihnesti/relaxezi un sfert de ora inainte tocmai pt a nu influenta rezultatul.M-am confruntat cu problema asta acum vreo 3 ani si de acolo stiu.Am luat si eu bromcriptin care mi-a dat niste reactii crunte, dovedindu-se a fi prea tare pt mine.Din fericire in 3 luni redusesem valoarea prolactinei in limite normale spre superioare chiar.Duphastonul stiu ca se da si pt sustinerea sarcinii insa bromcriptin este fff toxic pt sarcina.La ce medic mergi?Cati ani ai?Treaba cu fibroamele ma depaseste pt ca nu am avut .Stiu despre ele faptul ca , daca ramai gravida, ele pot creste cu sarcina si o pot afecta provocand sangerari notabile.Cauta un medic bun ginecolog:d-na Lutescu,dl.Raica,dl.Stanca,etc si investigheaza problemele.Eu zic sa privesti partea plina a paharului:faptul ca ai ramas gravida e mare lucru.Eu pana sa fac FIV nu stiam daca pot ramane desi medical eram impecabila, nu aveam nicio problema.Mai intra la noi pt ca fetele sunt foarte informate si saritoare.Te pup si fii cat se poate de calma, nu te agita ca maresti prolactina.
Raluca unde umblii?
Valeria, cum stai cu treburile?

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput