Informatii utile Constanta 20
Raspunsuri - Pagina 12
ioana_p76 spune:
Ela2009 multumesc!
Larisel
mi-a spus o fata care scrie la fiv Avalon care are 2 bebici la purtator ca la ea la cinci saptamani nici nu se vedea al doilea!
Acum putin off-topic, imi cer scuze, insa nu e vorba de un anunt ci de faptul ca vreau sa va zic tuturor aspirantelor, poate vrea vreuna dintre voi.
In dec am primit un motan de la o prietena insarcinata si de atunci am tot sperat in sinea mea ca imi va purta si mie noroc, cum i-a purtat ei (de mult incerca sa ramana gravi) Mereu m-am gandit la el ca la "motanul norocos" si mi-am zisca daca raman gravi il dau mai departe altei fete, poate ii poarta si ei noroc. Puteti spune ca e o prostie ce va zic, si eu as zice la fel, dar..daca va doriti un motan persan (am poze cu el la semnatura-e cel fara bot
) si poate credeti ca va va purta noroc, eu il dau cu placere celei care il vrea sau daca il vreti mai multe, celei care e aspiranta de mai mult timp (L-as mai fi tinut, insa noi stam si la casa si pleaca ca prostul prin vecini, de unde chiar azi a venit batut, asa ca nu i-ar strica un mediu mai linistit. (poate fi si la casa, dar cumva intr-un loc de unde sa nu mai poata pleca)
Iar daca se realizeaza si la voi, e clar ca e motanul norocos si trebuie sa-l dati mai departe!![]()
EDIT: Cine il vrea pe motan, va rog scrieti-mi pe PM, sa nu fim off-topic aici!!
tuturor!
Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala
ellanik spune:
Ioana, ce tare e motanul!!!
Noi azi am fost la eco si bebe are 2 cm si....face cu manuta!!!Azi ne-a salutat si pe mine si pe tati si pe dna dr de s-a distrat si ea pe seama lui.A dat si din cap gingas.Ne asteapta in august la morfofetala de trim I.Larisel voi ati fost?M-a intrebat ce fac Dubl test sau triplul si ma sfatuiesc si eu cu voi.Ce sa fac?

8+
Eu si bebe il iubim pe tati !
madaluta spune:
salutareeee!!!!
mai, ce-mi place aici printre atatea gravidute... voi imi faceti pofta, zau!( daca ma aude sotul ma omoara
)
Noi am fst plecati la munte o saptamna fara albastrele si a fost incedibil de relaxant si odihnitor, chiar daca zilnic am facut trasee si m-am intors cu o febra musculara de nedescris.....
Ioana: te felicit aici pentru cei doi samburei si sa dea D-zeu sa fie totul bine pana la capat. Nu stiu cum insa ai rabdare inca 2 saptamani pana afli sigur daca sunt sau nu 2, k eu parca stau k pe ghimpi.... Stiu k important e sa fie sanatos/i dar... curiozitatea si nerabdarea ma carcterizeaza in orice situatie...![]()
Faza cu motanul e tare si cred k pe undeva chiar si adevarata....
pup si restul gravidutelor si aspirantelor, fara sa va mai enumar... stiti voi, pe toate...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
irina81 spune:
A nascut Criss_2081 pe bebe Ioan de 3,5 kg prin operatie cezariana la Euromaterna!
Cristina sa va traiasca,sa-ti revii rapid si sa ai mult laptic! 

ioana_p76 spune:
CRIS_2081 FELICITARI!!! 
BUN VENIT PE LUME MICUTULUI IOAN!!
Cris iti doresc refacere rapida si mult laptic pentru micutul tau!
Te asteptam cand te refaci sa ne spui impresii de proaspata mamica!
pentru voi doi!
Irina81 multumim pentru veste! 

Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
ioana_p76 spune:
Ellanik ce frumos ce povestesti tu- v-a facut bebe cu manuta!
Abia astept sa vad si eu asa ceva la echo.. 
pt tine si bebe mic.
Ref la DT sau TT -pe mina m-a intrebat dr meu cati ani am -33 - si mi-a zis ca nu e cazul de TT. In plus, din ce am citit si eu, rez nu este relevant, este o statistica mai mult si stiu ca multe gravidute s-au stresat aiurea din cauza lui. In plus, dc pare a fi ceva in neregula, trebuie facuta amniocenteza, cu risc de avort de 1%...
Madaluta multumesc pentru urari!
Ref la nerabdarea de a stii mai repede daca sunt unul sau doi..off..daca ai stii ce greu trece timpul pana la urmatorul mecho. Daca era dupa mine, mai mergeam si sapt asta la un echo, dar sotul ma aduce cu picioarele pe pamant. Imi spune ca prea ma stresez, sa ma relaxez si va fi bine. Si asa incerc sa fac..dar e greu...
Oricum, e cred ca daca s-au vazut deja doi la echo, vor si ramane tot doi. Am vb cu gravidute de gemeni, inclusiv Larisel
, am comparat poze de la echo si se pare ca seamana poza mea cu ale lor, in plus fiind echo asa devreme facut -5 sapt- ar fi putut sa nici nu se vada al doilea, cum i s-a intamplat unei alte gravidute de gemeni - prin fiv- s-a vazut al doilea saculet un pic mai tarziu si fiind prin fiv chiar nu avea cum sa se fi prins mult mai tarziu decat primul, ca doar au fost transferati impreuna.
Deci eu zic ca am sperante sa cred ca vor ramane DOI!!
pe toate!
Ioana
5+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite
maria08 spune:
Cristina: Felicitari!!! Ii doresc sa te refaci cat mai repede!! Bine ai venit pe lume, Ioan!!!!
Madaluta: Sper ca te-ai intors cu baterile incarcate! Vezi ce faci, poate ai putere de convingere si mai vien o albastrica!![]()
Ellanik, Larisel: Voi trebuie sa aveti mare grija de burtika in perioada asta calduroasa; pupici "la pachet de trei"
larisel spune:
Bine ai venit pe lume bebe Ioan. Sa cresti mare si sanatos! Refacere rapida si mamicii cris2081!
ellanik Eu am fost joia trecuta la eco (normala de sarcina) si bb-ii sunt ok (cate 150g fiecare). Vineri am donat si sange pt triplu test; astept rezultatul pe 31 iulie. In trimestrul I am facut eco de masurare a translucentei nucale la 13 saptamani dar dublu test nu, iar morfofetala de trimestrul II o voi face la sfarsitul lunii august.
ioana_p76 Nici eu nu vroiam sa fac triplu test, dar dna dr m-a sfatuit sa-l fac fiind singura investigatie posibila in afara de amniocenteza si de aia l-am facut. Ea mi-a spus ca in ziua de azi toata lumea il face, nu numai mamicile peste 35 de ani.
Nu te mai stresa in plus, trebuie sa fii relaxata si linistita pt ca bb-le/bb-ii sa creasca frumos.
madaluta Bine ai revenit din concediu cu bateriile incarcate.
Cred ca maria a scris deodata cu mine...referitor la "baterii"
.
Va
pe toate!
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
raluca30 spune:
Felicitari CRIS2081

sa te bucuri de bebelusul tau si sa creasca mare si voinic![]()

pt toate fetele
ellanik spune:
Criss felicitari pt bebic.Sa fiti sanatosi!Sa aveti laptic si sa cresteti mari! Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Ioana daca vrei sa ii mai vezi pe bebici da si tu o fuga la Euromaterna si rapid se rezolva (150 ron).Ca sa stai linistita.Eu ma stiu pe mine de-aia zic.
Larisel deci tu zici sa fac triplu test? La 12 sapt si 6 zile avem eco pt masurarea translucentei nucale si tot atunci sa ne decidem .DT cica da niste rezultate mai clare dar TT investigheaza si defectele de tub neural.Sunt in ceata.A! care sunt preturile la stea si unde se fac?Va pup pe toate!
Azi mi-am luat reteta pt utrogestan .Se cere de la medicul ginecolog scrisoare medicala -medicul trebuie sa aiba contract cu Casa de Sanatate- si apoi se merge la medicul de familie care da reteta.Culmea! Gravidele care sunt angajate platesc 50% si cele care nu lucreaza au 100% gratuit ceea ce nu mi se pare deloc corect .Ani de zile am cotizat la stat fara sa am nevoie de un pansament compensat .
8+
Eu si bebe il iubim pe tati !