Ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

eu zic ca daca te apuca amorezarea de un barbat insurat nu prea esti in "regula"....ai ceva probleme legate de morala...
asta nu inseamna ca barbatul respectiv nu e vinovat daca iti da apa la moara...ca doar el stie cum stau lucurile....
dar sa zicem,i-a apucat amorul,ca cica inimii nu-i poti dicta!
ramane contiinta....
ca ficarea are dreptul la fericire,asa e...
dar inainte de a te apuca "fericirea" cred ca tb sa-ti inchei socotelile cu fosta "fericire"

de ce voia "fostul" sa o imprieteneasca pe "fosta" cu actuala?

aici e cum vrea fiecare,daca ea nu vrea,nu vrea si gata...
insa sunt si cazuri in care "fostii" au relatii amiabile cu actualii din mai multe motive

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta69

eu zic ca daca te apuca amorezarea de un barbat insurat nu prea esti in "regula"....ai ceva probleme legate de morala...
asta nu inseamna ca barbatul respectiv nu e vinovat daca iti da apa la moara...ca doar el stie cum stau lucurile....
dar sa zicem,i-a apucat amorul,ca cica inimii nu-i poti dicta!
ramane contiinta....
ca ficarea are dreptul la fericire,asa e...
dar inainte de a te apuca "fericirea" cred ca tb sa-ti inchei socotelile cu fosta "fericire"

de ce voia "fostul" sa o imprieteneasca pe "fosta" cu actuala?

aici e cum vrea fiecare,daca ea nu vrea,nu vrea si gata...
insa sunt si cazuri in care "fostii" au relatii amiabile cu actualii din mai multe motive

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Vroia sa o imprieteneasca cu actuala pe fosta, ptr ca exsotia sa o introduca in cercul lor de prieteni comuni, in acest fel lumea ar fi tratat-o onorabil pe actuala, daca ar fi vazut ca fosta este prietena cu ea. Fosta nu a acceptat, relatiile dintre ei doi sunt excelente si civilizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

draga mea, tipa respectiva s-a casatorit cu sotul ei. EL i-a jurat iubire..bla, bla..bla....nu....amanta!!! so....ce treaba as avea EU , ca sotie, cu o posibila amanta? eu am treaba cu sotul meu! EL este cel care ma tradeaza. cealalta fiinta din ecuatie e o straina, care nu-mi datoreaza NIMIC. deci.....nu am nimic cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Nu vads care e problema. inteleg ca s-au intilnit la un ... eveniment. ei si? daca au divortat ce la mai pasa ei ce face ex-ul? putea sa vina cu pustoaica sau cu altcineva ce conta? Ar face mai bine sa isi vada de viata ei decit sa ii mai pese(citeste sa sufere) de ceea ce face exul. daca stia ca vine ex-ul de ce si-a inchiputi ca vine singur ca doar e combinat cu gagica aia. d.pd.v=ul meu greseala e a ei ca inca ii mai pasa de el si nu poate sa isi vada de viata ei. sau. daca stia ca vine el de ce nu si-a gasit si ea na un tip misto, cu muschi care sa o soarba din ochi toata seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabrinaLia spune:

Are drepatate monabela ,si eu as fi venit cu un ochios doar ca sa vada ex-ul ce a pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Dat fiind faptul ca lumea noastra e putin diferita de cea de care vorbeste batool,asta cu mersul cu un armasar la brat,in antiteza cu fosta amanata actuala sotie,nu merge!
Eu in locul sotiei,as saluta-o civilizat,dupa care mi-as vede de treaba mea,nu as putea fi prietena in nici un caz cu ea.Daca fostul sot vrea sa-si introduca actuala sotie in lumea lui,sa gaseasca el o solutie,nu prin intermediul fostei sotii.
Oricum,asta cred ca s-a intamplat doar datorita faptului ca prima sotie n-a acceptat-o pe cealalata,altfel nu auzeam de chestia asta si traiau fericiti pana la adanci batraneti in 3,el cu 2 sotii!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Cum au mai spus si alte fete de pe aici, nu amanta e cea care strica cuiva casa, ci sotul care aluneca spre tentatii. Sotul este cel care are o datorie fata de sotie, nu amanta, care este o oarecare si care probabil nici nu o cunostea pe sotie. Ei i-a placut barbatul si pace. Barbatul, stiindu-se insurat, s-a aratat totusi disponibil.

Concluzie: nu are de ce sa o absolveasca de vinovatie pe amanta, pentru ca nu e vinovata cu nimic. Daca as accepta-o in preajma mea? Probabil ca nu, pentru ca atat timp cat inca mai sufar dupa fostul sot, vederea lor mi-ar face rau. Daca ar fi sa pastrez distanta fata de cineva, fata de fostul sot as pastra-o. So ca sa-i arat fostului sot ca sint cool si relaxata, m-as si imprieteni cu actuala sotie.

Citat:

De cate ori sa va mai repet ca NU eu sunt in situatie. Nu ma intereseaza decat sa imi raspundeti la intrebarea ,,Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.'' Multumesc ptr raspuns si repet ptr a nu stiu cata oara nu mi s-a intamplat mie......

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianas spune:

Nu la asta m-am referit ci la situatiile in care femeile ii dezvaluie sotului o fata pe care nu i-ar fi dezvaluit-o inainte de casatorie: neglijente cu propria infatisare (neepilate, mirosind a transpiratie etc.) sau fata de propriul comportament (ce zici de femeile care dau vanturi intr-o veselie in fata sotilor?) si asa mai departe.

Oricat de inalt ar fi nivelul de incredere si intimitate intre cei doi soti, astfel de comportament se taxeaza in timp.

Citat:
citat din mesajul lui ina_nz

Citat:
citat din mesajul lui dianas

Asa ca femeile care obisnuiesc sa nu se mai ingrijeasca sau se dezvelesc in toata splendoarea (respectiv grotescul) in fata sotilor, considerand ca isi permit (deh, au ajuns la un nivel inalt de intimitate), asta patesc mai devreme sau mai tarziu. Sint parasite pentru cate o ia o pauzarshca fresh. Aia e.

Adica nu e bine sa te vada sotul complet dezbracata?????? De ce?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Eu cred ca aici nu e vorba de a accepta pe actuala femeie din viata fostului sot, ci de a stii sau de a invata cum sa ii tratezi cu indiferenta. Nu cred ca o ea+un ex ar trebui sa mai aiba vreo importanta in viata doamnei din moment cu ex-ul a decis ca asa e mai bine pt. el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Un el casatorit cu ea de cateva luni se intalneste cu o fata pe net , o minora de 17 ani, el are 40. Ea il prinde si divorteaza de el. Dupa o perioada el o viziteaza pe fosta si ii cere sa se imprieteneasca cu actuala, fosta refuza nu inainte de a-i tine dumnealui o predicuta despre respectul ptr sentimente, predica ce ii cade greu fostului. La un eveniment fostul apare cu actuala in fata fostei sotii. Fosta sotie catalogheaza gestul drept nesimtire dar nu le da celor doi nicio atentie. Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

eu l-as da in gat pe el pentru corupere de minore. fata aceea de 17 ani ar putea fi, in viitor, una dintre fetele noastre, ca doar suntem si mame pe la discutiile astea, nu numai neveste de masculi feroce.

da, as accepta sa discut cu fata respectiva, as incerca chiar sa ma imprietenesc cu ea. motivul? pai precis pastramagiul si mate fripte de patruj'de ani nu sta cu ea ca o iubeste. si cineva trebuie sa-i deschida mintea, ca e clar ca nu gandeste prea clar daca e intr-o relatie dintr-asta incestuoasa. da, cu certitudine nu as ignora-o si da, as accepta sa o cunosc.

Mergi la inceput