Ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Tinand cont ca respectiva"care a stricat casa alteia " este minora as trata relatia cu indiferenta, dar daca as prinde ocazia sa o fac sa se simta prost si sa realizeze ca nu a facut bine atunci as faceo... Nu vad ce relatie poti sa ai cu o fetita de 17 ani..

17 ani zice batool sa para mai senzatie cazul....sa zicem ca are 18 impliniti. o chemi la o cafea si pe ea si pe fostul intr-o simbata sau nu? vezi ce mai fac...ii tragi de limba...doar nu te musca..nu?

E un fapt real, persoana in cauza are acum 19, dar cand s-au petrecut faptele avea 17. Eu nu ma rog de tine sa crezi ceea ce scriu. Multumesc ptr solutie, dute tu in formula asta cu fosta ta si actualul ei la o cafea, eu una nu m-as afisa cu astfel de persoane. In orice caz multumesc ptr sugestie.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Pai nu cred ca te-ai exprimat bine.
Nu fata aia a stricat casnicia ci barbatul care era casatorit si a ales sa fie cu alta.
In locul fetei putea sa fie oricine , si un drapel. El nu mai vroia in casnicie si a ales altceva.
N-as avea nimic cu fata decat daca ar fi aroganta si cu impresii.
Dar nici nu m-as duce la cafea cu ei.
Ce-a fost a fost , asta e viata se mai intampla , a' asta nu inseamna ca vreau sa-l vad si sa stam toti 3 impreuna.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianas

Asa ca femeile care obisnuiesc sa nu se mai ingrijeasca sau se dezvelesc in toata splendoarea (respectiv grotescul) in fata sotilor, considerand ca isi permit (deh, au ajuns la un nivel inalt de intimitate), asta patesc mai devreme sau mai tarziu. Sint parasite pentru cate o ia o pauzarshca fresh. Aia e.

Adica nu e bine sa te vada sotul complet dezbracata?????? De ce?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ce nebunie de topic.:))))

ce-ai mah cu femeia, noua nevasta a fostului sot?
e f simplu: ori porti pica toata viata si nu ii bagi in seama.
ori ii ierti pe amandoi si iti vezi de viata ta, fiind relaxata si eventual recasatorita la randul tau.

sau cumva regreti ca ai bagat divort? poate dc il iertai atunci, o termina cu pustoaica si ramanea cu tine?????

o intrebare din partea mea pt tine: dar ce are asa special acest barbat de iti mentine atentia treaza si dupa 2 ani de la divort? atata vreme cat el fiind recasatorit, si-a vazut de viata lui?

ce simti tu, e doar orgoliu ranit si regrete. prb regretul ca ai divortat, in loc sa tratezi totul ca pe o simpla aventura. esti ofticata ca ai fost radicala si acum suferi ca el a ales altceva.

n-ar trebui. dupa 2 ani..

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

ce nebunie de topic.:))))

ce-ai mah cu femeia, noua nevasta a fostului sot?
e f simplu: ori porti pica toata viata si nu ii bagi in seama.
ori ii ierti pe amandoi si iti vezi de viata ta, fiind relaxata si eventual recasatorita la randul tau.

sau cumva regreti ca ai bagat divort? poate dc il iertai atunci, o termina cu pustoaica si ramanea cu tine?????

o intrebare din partea mea pt tine: dar ce are asa special acest barbat de iti mentine atentia treaza si dupa 2 ani de la divort? atata vreme cat el fiind recasatorit, si-a vazut de viata lui?

ce simti tu, e doar orgoliu ranit si regrete. prb regretul ca ai divortat, in loc sa tratezi totul ca pe o simpla aventura. esti ofticata ca ai fost radicala si acum suferi ca el a ales altceva.

n-ar trebui. dupa 2 ani..

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

De cate ori sa va mai repet ca NU eu sunt in situatie. Nu ma intereseaza decat sa imi raspundeti la intrebarea ,,Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.'' Multumesc ptr raspuns si repet ptr a nu stiu cata oara nu mi s-a intamplat mie......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

pentru a raspunde la intrebare, trebuie sa stabilim ce inseamna ´´a strica casa alteia´´.

In situatia expusa de tine, barbatul a stricat singur ´´casa´´.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

pentru a raspunde la intrebare, trebuie sa stabilim ce inseamna ´´a strica casa alteia´´.

Dar si fata a contribuit la daramarea acestei,, case''. A strica casa alteia e o expresie in lb romana colocviala, o metafora prin care se descrie o relatie extraconjugala care duce la divort. Sper ca am fost clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:

Dar si fata a contribuit la daramarea acestei,, case''. A strica casa alteia e o expresie in lb romana colocviala, o metafora prin care se descrie o relatie extraconjugala care duce la divort. Sper ca am fost clara.

Da? E expresie din limba romana? N-am stiut.

O casa solida rezista. Atat expresiilor colocviale cat si incercarilor reale. Cred ca ai inteles si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Citat:

Batool, casnicia cuiva nu se poate strica fara ca unul din cei 2 sa participe la asta.
In lumea asta mare si lata fiecare om are dreptul sau la fericire.
Spre exemplu daca eu sunt indraostita pana peste cap de un barbat casatorit ma duc si ii spun ce simt.
Mai departe tine doar de el .Nu am nici o datorie fata de nevasta lui, singurul care are o datorie fata de ea este el.

Daca in viziunea unora casnicia tine de persoanele din jur e trist rau.

Si sa mai dau un exemplu : eu am un iubit. Cu care sunt pt. ca il iubesc si el ma iubeste.
Daca vine Nicu si-mi spune ca ma iubeste eu ii spun ca ii multumesc si apreciez, sunt magulita , dar eu il iubesc pe prietenul meu.
Nicu va ramane in continuare amic si nu va fi considerat "ciuma" de nimeni.
Daca eu imi las iubitul pt. Nicu nu e NIcu de vina ci sunt eu sau relatia mea care nu mai merge.

Nu inteleg ce e atat de fantasmagoric in aparitia fostului sot cu noua sotie la eveiment , la 2 ani dupa divort.
Spui ca nu trebuia sa o puna in situatia asta....ce situatie e aia?
E strict problema ei daca si-a revenit sau nu , nu a lui.
Si din cate spui ea e ok .
Atunci?
Ce , trebe sa ne izolam de scieate doar pt. ca am avut tupeul sa nu mai iubim?

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:

Batool, casnicia cuiva nu se poate strica fara ca unul din cei 2 sa participe la asta.
In lumea asta mare si lata fiecare om are dreptul sau la fericire.
Spre exemplu daca eu sunt indraostita pana peste cap de un barbat casatorit ma duc si ii spun ce simt.
Mai departe tine doar de el .Nu am nici o datorie fata de nevasta lui, singurul care are o datorie fata de ea este el.

Daca in viziunea unora casnicia tine de persoanele din jur e trist rau.

Si sa mai dau un exemplu : eu am un iubit. Cu care sunt pt. ca il iubesc si el ma iubeste.
Daca vine Nicu si-mi spune ca ma iubeste eu ii spun ca ii multumesc si apreciez, sunt magulita , dar eu il iubesc pe prietenul meu.
Nicu va ramane in continuare amic si nu va fi considerat "ciuma" de nimeni.
Daca eu imi las iubitul pt. Nicu nu e NIcu de vina ci sunt eu sau relatia mea care nu mai merge.

Nu inteleg ce e atat de fantasmagoric in aparitia fostului sot cu noua sotie la eveiment , la 2 ani dupa divort.
Spui ca nu trebuia sa o puna in situatia asta....ce situatie e aia?
E strict problema ei daca si-a revenit sau nu , nu a lui.
Si din cate spui ea e ok .
Atunci?
Ce , trebe sa ne izolam de scieate doar pt. ca am avut tupeul sa nu mai iubim?

***Fur is for petting**

Multumesc ptr raspuns.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Da? E expresie din limba romana? N-am stiut.

O casa solida rezista. Atat expresiilor colocviale cat si incercarilor reale. Cred ca ai inteles si tu.

Sper ca ti-am oferit o explicatie convingatoare si suficient de clara care sa te ajute sa intelegi aceasta metafora.

Mergi la inceput