Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 7
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Intrebarea mea este ,,Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.'' As dori sa imi raspundeti doar la aceasta intrebare. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
stai ca nu citisem tot.
una la mana, o pustoaica de 17 ani nu poa sa strice case. barbatul de patruzeci si-a stricat casa, deci sotia nu are ce sa-i ierte pustoaicei. pe de alta parte, omul se poate indragosti de cate ori doreste in viata, nu e nimeni proprietatea personala a cuiva.
daca s-ar intampla un eveniment ca ala descris de tine, l-as considera super normal si da, as da buna ziua, ca doar suntem oameni, nu ...altceva. e noua lui sotie, fosta e fosta, care e problema? decent ar fi fost ca el sa nu corupa minore, dar inteleg ca acu a trecut vremea, e majora fata.
Alinutza1979 spune:
Batool, casnicia cuiva nu se poate strica fara ca unul din cei 2 sa participe la asta. In lumea asta mare si lata fiecare om are dreptul sau la fericire. Spre exemplu daca eu sunt indraostita pana peste cap de un barbat casatorit ma duc si ii spun ce simt. Mai departe tine doar de el .Nu am nici o datorie fata de nevasta lui, singurul care are o datorie fata de ea este el. Daca in viziunea unora casnicia tine de persoanele din jur e trist rau. Si sa mai dau un exemplu : eu am un iubit. Cu care sunt pt. ca il iubesc si el ma iubeste. Daca vine Nicu si-mi spune ca ma iubeste eu ii spun ca ii multumesc si apreciez, sunt magulita , dar eu il iubesc pe prietenul meu. Nicu va ramane in continuare amic si nu va fi considerat "ciuma" de nimeni. Daca eu imi las iubitul pt. Nicu nu e NIcu de vina ci sunt eu sau relatia mea care nu mai merge. Nu inteleg ce e atat de fantasmagoric in aparitia fostului sot cu noua sotie la eveiment , la 2 ani dupa divort. Spui ca nu trebuia sa o puna in situatia asta....ce situatie e aia? E strict problema ei daca si-a revenit sau nu , nu a lui. Si din cate spui ea e ok . Atunci? Ce , trebe sa ne izolam de scieate doar pt. ca am avut tupeul sa nu mai iubim? |
Sunt total de acord cu tot ce a scris XIO! Si eu gandesc la fel! Nu-i vad vina amantei!
Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? |
cu toate ca nu-s de acord cu espresia "a stricat casa alteia" incerc sa raspund din punctul meu de vedere la aceasta intrebare!
Da, as accepta prezenta ei insa ca prietena e cam mult! Treaba cu impopotonatul si afisatul alaturi de un "macho" in ideea ca poate se oftica fostul este cam fortata, poti da in penibil!
Trebuie sa fii TU, cat mai naturala, cat mai relaxata, sa te simti bine asa cum esti! Singurul om pe care trebuie sa-l ierti este EL! Atat!
zanabuna spune:
Eu nu am o parere buna in primul rand de barbat si apoi de femeie.
Din pacate "fluturasii" dureaza putin NU o viata intreaga de aceea consider ca trebuie sa mai gandesti si cu capul nu numai cu "fluturaii".
Cei cu "fluturasi" care nu rezista tentatiei ar trebui sa se abtina de la casatorie care teoretic se face pe viata.(e opinia mea).
mianna spune:
in povestea asta reincalzita "fluturasii" dureaza deja mai mult decat a durat, din cate inteleg, "casa" deplansa. asa ca...