Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 2
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Guestus
vezi ca are 19 si te-am prins batool ti-ai adus aminte acum ce a fost acum 2-3 ani...ufff |
Tu nu citesti? Am spus ca s-a incurcat cu ea cand ea avea 17.
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 |
Buna idee......
Esti ceea ce iti doresti sa fii....
[/quote]
si in alea 3 h cit stau ei la WC o sa te intrebi..."daca gindeam mai mult nu imi mirosea casa asa acum" ..asta vrei?
Guestus spune:
citat din mesajul lui batool67 Intamplarea e proaspata Guestus..... Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
pai cum naiba e prospata daca ea avea 17 ani acum 2 ani cind fost actiunea si azi are 19.
batool67 spune:
Citat: | ||
Buna idee...... |
si in alea 3 h cit stau ei la WC o sa te intrebi..."daca gindeam mai mult nu imi mirosea casa asa acum" ..asta vrei?
[/quote]
Faptele se pot petrece si in wcul lor de acasa, nu neaparat in propria casa......
Sun metode care sunt mai inodore.... decat cafeaua cu ceva.....
Guestus spune:
batool....relax...au mai facut unele asa si acum sint la poarta alba.
da chiar tu ai patit...sau e o inchipuire?
batool67 spune:
Citat: | ||
pai cum naiba e prospata daca ea avea 17 ani acum 2 ani cind fost actiunea si azi are 19. |
Tu vrei explicatii suplimentare. Deci sa o reluam, eu am scris ca s-a incurcat cu aia cand avea 17 ani, a asteptat omu sa devina majora, ca deh, nu da bine sa te incurci cu minore, apoi s-a insurat cu ea. A trecut un an de la fericitul eveniment, apoi cuplul s-a afisat in fatza fostei la un eveniment. Ai inteles acum? Fapta s-a comis acum 3 luni. Acum ai priceput? Tu te agati de varsta. Pe mine ma intereseaza parerile despre fapt.
kariguld spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Tu vrei explicatii suplimentare. Deci sa o reluam, eu am scris ca s-a incurcat cu aia cand avea 17 ani, a asteptat omu sa devina majora, ca deh, nu da bine sa te incurci cu minore, apoi s-a insurat cu ea. A trecut un an de la fericitul eveniment, apoi cuplul s-a afisat in fatza fostei la un eveniment. Ai inteles acum? Fapta s-a comis acum 3 luni. Acum ai priceput? Tu te agati de varsta. Pe mine ma intereseaza parerile despre fapt. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
sunt o multime de subiecte pe aici pe aceasta tema, unul numit "sunt amanta", are cateva capitole, daca citesti acolo te edifici cu siguranta in ceea ce vrei sa afli.
pe Guestus nu trebuie sa-l iei prea in serios, el este doar animator...mai insufleteste lucrurile putin.
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
batool67 spune:
citat din mesajul lui Guestus batool....relax...au mai facut unele asa si acum sint la poarta alba. da chiar tu ai patit...sau e o inchipuire? |
Nu as lua viata cuiva ptr nimic in lume. Eu glumesc dar nu as face asa ceva. I-as ignora daca mi s-ar intampla, nu as mai da 2 bani, nici pe el, nici pe ea . Nu mi-as pune mintea cu 2 persoane cu astfel de comportamente. O buna prietena a patit asa ceva. Eu am fost doar martora la aceasta intamplare peste care ea a trecut cu eleganta, ignorandu-i total. M-a socat ce memorie scurta au oamenii , care au uitat cum s-a casatorit aia cu el. Eu una nu pot sa socializez cu femei sau barbati care au spart case.
batool67 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui kariguld
sunt o multime de subiecte pe aici pe aceasta tema, unul numit "sunt amanta", are cateva capitole, daca citesti acolo te edifici cu siguranta in ceea ce vrei sa afli. pe Guestus nu trebuie sa-l iei prea in serios, el este doar animator...mai insufleteste lucrurile putin. Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Da am remarcat si il stiu pe Guestus de la alte topice, unde scrie tot asa cu umor. Intru sa citesc si acolo. Ma intereseaza cum sunt perceputi de ceilalti ,, spargatorii'' de case.