Ce parere aveti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Liliana82

Tinand cont ca respectiva"care a stricat casa alteia " este minora as trata relatia cu indiferenta, dar daca as prinde ocazia sa o fac sa se simta prost si sa realizeze ca nu a facut bine atunci as faceo... Nu vad ce relatie poti sa ai cu o fetita de 17 ani..

17 ani zice batool sa para mai senzatie cazul....sa zicem ca are 18 impliniti. o chemi la o cafea si pe ea si pe fostul intr-o simbata sau nu? vezi ce mai fac...ii tragi de limba...doar nu te musca..nu?

E un fapt real, persoana in cauza are acum 19, dar cand s-au petrecut faptele avea 17. Eu nu ma rog de tine sa crezi ceea ce scriu. Multumesc ptr solutie, dute tu in formula asta cu fosta ta si actualul ei la o cafea, eu una nu m-as afisa cu astfel de persoane. In orice caz multumesc ptr sugestie.

vezi ca are 19 si te-am prins batool
ti-ai adus aminte acum ce a fost acum 2-3 ani...ufff

Tu nu citesti? Am spus ca s-a incurcat cu ea cand ea avea 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Buna idee......

Esti ceea ce iti doresti sa fii....
[/quote]

si in alea 3 h cit stau ei la WC o sa te intrebi..."daca gindeam mai mult nu imi mirosea casa asa acum" ..asta vrei?

Mergi la inceput

Intamplarea e proaspata Guestus.....

Mergi la inceput

Citat:

pai cum naiba e prospata daca ea avea 17 ani acum 2 ani cind fost actiunea si azi are 19.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Buna idee......

si in alea 3 h cit stau ei la WC o sa te intrebi..."daca gindeam mai mult nu imi mirosea casa asa acum" ..asta vrei?

[/quote]

Faptele se pot petrece si in wcul lor de acasa, nu neaparat in propria casa......
Sun metode care sunt mai inodore.... decat cafeaua cu ceva.....

Mergi la inceput

batool....relax...au mai facut unele asa si acum sint la poarta alba.
da chiar tu ai patit...sau e o inchipuire?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

pai cum naiba e prospata daca ea avea 17 ani acum 2 ani cind fost actiunea si azi are 19.

Tu vrei explicatii suplimentare. Deci sa o reluam, eu am scris ca s-a incurcat cu aia cand avea 17 ani, a asteptat omu sa devina majora, ca deh, nu da bine sa te incurci cu minore, apoi s-a insurat cu ea. A trecut un an de la fericitul eveniment, apoi cuplul s-a afisat in fatza fostei la un eveniment. Ai inteles acum? Fapta s-a comis acum 3 luni. Acum ai priceput? Tu te agati de varsta. Pe mine ma intereseaza parerile despre fapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Tu vrei explicatii suplimentare. Deci sa o reluam, eu am scris ca s-a incurcat cu aia cand avea 17 ani, a asteptat omu sa devina majora, ca deh, nu da bine sa te incurci cu minore, apoi s-a insurat cu ea. A trecut un an de la fericitul eveniment, apoi cuplul s-a afisat in fatza fostei la un eveniment. Ai inteles acum? Fapta s-a comis acum 3 luni. Acum ai priceput? Tu te agati de varsta. Pe mine ma intereseaza parerile despre fapt.

sunt o multime de subiecte pe aici pe aceasta tema, unul numit "sunt amanta", are cateva capitole, daca citesti acolo te edifici cu siguranta in ceea ce vrei sa afli.

pe Guestus nu trebuie sa-l iei prea in serios, el este doar animator...mai insufleteste lucrurile putin.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:

batool....relax...au mai facut unele asa si acum sint la poarta alba.
da chiar tu ai patit...sau e o inchipuire?

Nu as lua viata cuiva ptr nimic in lume. Eu glumesc dar nu as face asa ceva. I-as ignora daca mi s-ar intampla, nu as mai da 2 bani, nici pe el, nici pe ea . Nu mi-as pune mintea cu 2 persoane cu astfel de comportamente. O buna prietena a patit asa ceva. Eu am fost doar martora la aceasta intamplare peste care ea a trecut cu eleganta, ignorandu-i total. M-a socat ce memorie scurta au oamenii , care au uitat cum s-a casatorit aia cu el. Eu una nu pot sa socializez cu femei sau barbati care au spart case.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Citat:

Citat:

sunt o multime de subiecte pe aici pe aceasta tema, unul numit "sunt amanta", are cateva capitole, daca citesti acolo te edifici cu siguranta in ceea ce vrei sa afli.

pe Guestus nu trebuie sa-l iei prea in serios, el este doar animator...mai insufleteste lucrurile putin.

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Da am remarcat si il stiu pe Guestus de la alte topice, unde scrie tot asa cu umor. Intru sa citesc si acolo. Ma intereseaza cum sunt perceputi de ceilalti ,, spargatorii'' de case.

Mergi la inceput