Ce parere aveti?
Un el casatorit cu ea de cateva luni se intalneste cu o fata pe net , o minora de 17 ani, el are 40. Ea il prinde si divorteaza de el. Dupa o perioada el o viziteaza pe fosta si ii cere sa se imprieteneasca cu actuala, fosta refuza nu inainte de a-i tine dumnealui o predicuta despre respectul ptr sentimente, predica ce ii cade greu fostului. La un eveniment fostul apare cu actuala in fata fostei sotii. Fosta sotie catalogheaza gestul drept nesimtire dar nu le da celor doi nicio atentie. Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.
Raspunsuri
Liliana82 spune:
Tinand cont ca respectiva"care a stricat casa alteia " este minora as trata relatia cu indiferenta, dar daca as prinde ocazia sa o fac sa se simta prost si sa realizeze ca nu a facut bine atunci as faceo... Nu vad ce relatie poti sa ai cu o fetita de 17 ani..
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Liliana82 Tinand cont ca respectiva"care a stricat casa alteia " este minora as trata relatia cu indiferenta, dar daca as prinde ocazia sa o fac sa se simta prost si sa realizeze ca nu a facut bine atunci as faceo... Nu vad ce relatie poti sa ai cu o fetita de 17 ani.. |
17 ani zice batool sa para mai senzatie cazul....sa zicem ca are 18 impliniti. o chemi la o cafea si pe ea si pe fostul intr-o simbata sau nu? vezi ce mai fac...ii tragi de limba...doar nu te musca..nu?
kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus 17 ani zice batool sa para mai senzatie cazul....sa zicem ca are 18 impliniti. o chemi la o cafea si pe ea si pe fostul intr-o simbata sau nu? vezi ce mai fac...ii tragi de limba...doar nu te musca..nu? |
io le-as pune ceva in cafea la amandoi...sa stea la toilet pana se satura....
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
batool67 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
17 ani zice batool sa para mai senzatie cazul....sa zicem ca are 18 impliniti. o chemi la o cafea si pe ea si pe fostul intr-o simbata sau nu? vezi ce mai fac...ii tragi de limba...doar nu te musca..nu? |
E un fapt real, persoana in cauza are acum 19, dar cand s-au petrecut faptele avea 17. Eu nu ma rog de tine sa crezi ceea ce scriu. Multumesc ptr solutie, dute tu in formula asta cu fosta ta si actualul ei la o cafea, eu una nu m-as afisa cu astfel de persoane. In orice caz multumesc ptr sugestie.
Guestus spune:
tu ce ai face kariguld sa vina sotul acasa cu o tinerica de 18 ani....si cu .."ce zici de noua prietena?"...etc etc. "stam si noi aici pina gasim ceva "
batool67 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
io le-as pune ceva in cafea la amandoi...sa stea la toilet pana se satura.... Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine! |
Buna idee......
Guestus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
E un fapt real, persoana in cauza are acum 19, dar cand s-au petrecut faptele avea 17. Eu nu ma rog de tine sa crezi ceea ce scriu. Multumesc ptr solutie, dute tu in formula asta cu fosta ta si actualul ei la o cafea, eu una nu m-as afisa cu astfel de persoane. In orice caz multumesc ptr sugestie. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
vezi ca are 19 si te-am prins batool
ti-ai adus aminte acum ce a fost acum 2-3 ani...ufff
batool67 spune:
citat din mesajul lui Guestus tu ce ai face kariguld sa vina sotul acasa cu o tinerica de 18 ani....si cu .."ce zici de noua prietena?"...etc etc. "stam si noi aici pina gasim ceva " |
Intrebarea nu mi-e adresata, dar imi permit sa iti raspund. As folosi capul lor pe post de corp contondent sau loc de aruncat cu obiecte. I-as da dupa aia afara si as schimba yala la usa si sotul...
kariguld spune:
citat din mesajul lui Guestus tu ce ai face kariguld sa vina sotul acasa cu o tinerica de 18 ani....si cu .."ce zici de noua prietena?"...etc etc. "stam si noi aici pina gasim ceva " |
tocmai ti-am raspuns mai sus....
....hm... daca ar veni cu una mai tinerica? o cazez la pivnita si ascut roata!ori, dau jos pe excalibur din pod...vad eu....
in tot cazul, nu vad asta nici in cele mai cele vise ale mele....
(sa trag pe cineva pe roata, la asta ma refer!)
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!