Ce parere aveti?
Raspunsuri - Pagina 3
A_Iulia spune:
Dar eu nu inteleg, daca acum sunt ei cuplul oficializat, ce ar fi trebuit sa faca, sa nu vina de la evenimentele la care participa fosta? Ok, ar fi putut sa evite, dar si fosta putea sa evite daca o deranja prezenta lor.
Fostul sot nu s-a comportat foarte corect fata de fosta sotie acum 2 ani, insa nu poti avea pretentii sa se ascunda mereu de lume. Acum probabil sunt un cuplu normal.
batool67 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Dar eu nu inteleg, daca acum sunt ei cuplul oficializat, ce ar fi trebuit sa faca, sa nu vina de la evenimentele la care participa fosta? Ok, ar fi putut sa evite, dar si fosta putea sa evite daca o deranja prezenta lor. Fostul sot nu s-a comportat foarte corect fata de fosta sotie acum 2 ani, insa nu poti avea pretentii sa se ascunda mereu de lume. Acum probabil sunt un cuplu normal. |
Fosta nu avea cum sa evite fiindca era printre organizatorii evenimentului. El putea alege sa nu vina, dar ea nu, ptr ca evenimentul era obligatie de serviciu. Nu e cazul sa se ascunda de lume, ea nu ii cere asa ceva. Dar el poate avea un minim de decenta si sa nu isi puna fosta sotie in situatii delicate. Toata lumea era cu ochii pe ei, asteptand bataia cu frisca, dar din fericire ea e o tipa super si care stie sa se controleze.
batool67 spune:
Intrebarea mea este ,,Ati accepta in preajma voastra o femeie care a stricat casa alteia? Ati absolvi-o de vinovatie? Eu una consider imoral sa leg prietenii cu astel de femei sau de barbati. As taxa acest lucru izoland persoana, necomunicand cu ea.''
As dori sa imi raspundeti doar la aceasta intrebare.
erer spune:
Depinde de persoane.. adica depinde de ce fel de om e fostul sot si ce fel de persoana e actuala. Daca sunt ok, nu inteleg de ce sa porti razboaie toata viata.
Concluzia pe la alte topicuri era ca nu cineva din afara 'strica' o relatie.
Parere personala..
batool67 spune:
citat din mesajul lui erer Depinde de persoane.. adica depinde de ce fel de om e fostul sot si ce fel de persoana e actuala. Daca sunt ok, nu inteleg de ce sa porti razboaie toata viata. Concluzia pe la alte topicuri era ca nu cineva din afara 'strica' o relatie. Parere personala.. RR |
Multumesc ptr parere, dar eu cred ca relatiile sunt stricate si de unul slab din cuplu si de catre o persoana di afara. Aici nu e vorba de purtat razboaie ci de modul de a percepe astfel de persoane, care oricum ai da-o nu se incadreaza in persoane morale. Odata ce esti casatorit, nu e corect sa iti mai pice ochii si pe alte oferte.
Guestus spune:
hai batool...tu crezi ca te-ai maritat si gata....jackpot pt tine si incepe iadul pt nefericitul sot.
nu merge asa...daca tu ai in cap ca exista si concurenta atunci te porti altfel cu EL.
spune ca nu am dreptate ...multe cred ca s-au maritat pe viata..si incep sa se dolofaneasca ...sa devina artagoase...ciufute..acre..stii tu...etc etc.
batool67 spune:
citat din mesajul lui Guestus hai batool...tu crezi ca te-ai maritat si gata....jackpot pt tine si incepe iadul pt nefericitul sot. nu merge asa...daca tu ai in cap ca exista si concurenta atunci te porti altfel cu EL. spune ca nu am dreptate ...multe cred ca s-au maritat pe viata..si incep sa se dolofaneasca ...sa devina artagoase...ciufute..acre..stii tu...etc etc. |
In principiu fiecare se casatoreste cu intentia de a ramana o viata cu persoana respectiva. Evident ca orice femeie e constienta de existenta concurentei si incearca sa arate asa cum vrea sotul, orice sotie trebuie sa aiba grija de lookul ei. Dar sa stii ca barbatii nu inseala neaparat ptr ca ii lipseste ceva acasa..... Deci e nedrept sa dam vina pe sotie daca sotul are o aventura.
Guestus spune:
pai tu aia faci batool....adica te ingrijesti pe tine si stai 2 h la manechiura?..pai de aia are el nevoie...de unghiile tale french ...uffff
cind ai baut si tu cu sotul ultima oara un cocktail la un bar?
batool67 spune:
citat din mesajul lui Guestus pai tu aia faci batool....adica te ingrijesti pe tine si stai 2 h la manechiura?..pai de aia are el nevoie...de unghiile tale french ...uffff cind ai baut si tu cu sotul ultima oara un cocktail la un bar? |
Printre altele tre sa iti faci si manichiura. Unghiile french fac parte din armele de seductie uneori. Noi nu bem alcool, mergem la o pizza, praji, inghetata. Pe tine ce te-ar impiedica sa fugi dupa alte ,, oferte''?