Aspirante cu vechime "medie" (39)
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
Buna ziua fetelor
CrisaS sper din inima sa te distrezi...si sa te intorci...mai "multa" adica cu bebe la purtator! Doamne Ajuta! 
Ancadragoman
multumesc ca ti-ai amintit..
..la fel si Arde Am vazut si pozele de la mare...ce dragalasi sunteti voi 3 ![]()
Mvb sper ca se va intampla minunea foaret curand si la tine...imi doresc sa vii cu rezultate bune si curand cu un test pozitiv. 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
23+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
Cami sunt alaturi de tine 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mvb spune:
Fetelor, de astazi sunt in concediu de odihna............nu mai pot de fericire, ca am scapat de balamucul ala de serviciu......zau, asa!
Am 2 saptamani de concediu si vreau sa ma rasfat la maxim......luni dimineata plecam la Cluj si dupa ce terminam treburile pe acolo, o sa ne invartim prin zona si o sa fecem si un mini concediu hoinarind pe drumurile Romaniei
.....mi-e atat de dor sa ma plimb cu masina pe ici, pe colo, peste tot
.........anul trecut nu am fost nicaieri in concediu, pt ca eram gravi si nu toleram deloc mersul cu masina, asa ca anul asta o sa-mi scot parleala
, ca nu se stie la anul cum legan pe picioare BB drag
....abia astept sa schimb scutece si sa legan pe picioare![]()
Va imbratisez cu drag si va trimit pupici roz-bombon

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
monica_dicut spune:
monica, concediu placut si sa veniti 2 in 1

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mvb spune:
Moni 2 in 1 nu venim, dar macar cu niste raspunsuri la tot ce s-a intamplat...asta sigur!....vreau sa fac tot felu de investigatii si teste si sa stiu exact cand tre sa incep asaltul!....daca ma gandesc bine saptamana viitoare e perioada fertila![]()
ia zi, de felul tau ai gura pocita?![]()
eu din cate am citit, pe toamana ar cam trebui sa pregatesc cuibul pt BB...... nu vreau sa fac nimic pana nu avem dezlegare de la doctori competenti, ca de ticalosii astia din BT sunt satula maxim.....cam 10 luni ar fi suficient, dupa o operatie de cezariana, dar o sa va spun ce imi spun dr de acolo
Tu cum te mai simti?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
Nimic nu este intamplator!
ioanara23 spune:
onitzuca FELICITARI DIN SUFLET!
sa-ti traiasca samburica scumpa si sa creasca un bebe mare si sanatos care s-o bucure pe mami lui!
pupicei la toate fetele!

ioana
am un bebel iepurel!
oanaiacovita spune:
Pupici la fete!
Flowerbee, Ioana, Mara, multumesc de urari!
Ioana chiar ma intreba o colega de la odiseea ta daca mai stiu ceva de tine. Poate intri pe la fete sa le spui de voi.
Noi am inceput serviciul de joi, scurgerile au disparut de acum o saptamana, miercuri am fost la eco sa vedem bubulina, avea aproape 1 cm. Speram sa nu ne mai dea emotii si sa fie totul bine de acum incolo.
Crisa, concediu placut si sa dea DD sa se te fi molipsit de la pupici!
Sper totusi ca nu te-ai suparat pt atunci, chiar nu eram in stare de stat pe mess.
Pupici la toate fetele, si unul special petru Moni bombonica. Mai e putin.
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
monica_dicut spune:
Vai ce-mi creste inima cand vad la tine 8 plusla semnatura. Sa-ti dea Dumnezeu 40+ fara probleme
DA, eu mai am putin 

STi tu cu vanatoru, padurea, iepurele, morcovu, o intreaga palntatiie... da speram si ne rugam sa fie bine de data asta...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
oanaiacovita spune:
Moni
sigur sigur va fi bine de data asta.
Astet si eu sa treaca primul trim sa mai scap de stres, greturi si alte alea. Abia reusesc sa inghit doua linguri de mancare, traiasca covrigeii sarati. Am dat aproape 5 kg jos luna asta de cand au inceput simptomele.Noroc ca era de unde si o sa le pun la loc.
Pupici la toate fetele.
Vrmoanaaaaaaa pe unde umbli?
Oana
8+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!