Aspirante cu vechime "medie" (39)
Raspunsuri - Pagina 12
kitzy spune:
Ionela bine-ai venit printre noi si sarcina usoara!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
mvb spune:
Ionela te primim cu placere in clubul nostru, insa du-te fuguta si la odisee.....acolo o sa gasesti fete cu sarcina apropiata de a ta..........ne bucuram din suflet cand auzim de o noua graviduta, sa te ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi, sa treaca repede timpul si sa iti tii copilul in curand la piept....
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
mvb spune:
Fetelor, mai am trei zile de munca si urmeaza 2 spatamani de rasfat....voi ajunge si la Felix....Ralu, ia zi se merita sa bat drumul de la Cluj pana la Oradea?....mergeam la Felix cand era la moda, adica prin anii 90`, acu la moda sunt alte destinatii
.....la Cluj mergem cu masina si o sa facem traseul asta si concediu, o sa ne oprim si o sa stam pe unde o sa ne placa
Asa imi vine sa iau cortul si sa plec la unguri vreo saptamana.....tocmai a venit un coleg care a stat cu nevasta 3 spatamani, ba la Viena, ba la Praga, ba la unguri.....si toate cele 3 saptamani la cort in locuri de campare amenajate, care cica sunt impecabile din orice pct de vedere
va pupicesc si va doresc somn usor

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
Nimic nu este intamplator!
ancadragoman spune:
Neata
Camy 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
kitzy spune:
Moni in ce sens intrebi? Daca merita sa ajungi in Felix, sau daca e ok drumul pana acolo?
Ca drum e ok pana acolo, din Cluj faci cam 2,5 ore pana in Felix, acolo e super fain, bazine sunt multe si amenajate, pensiuni faine si nu foarte scumpe.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
Beatrice1982 spune:
da poti sa vezi pe net............despre felix...........
e frumos.adik am fost si noi in luna de miere.............
foarte mare diferenta intre hotel si pensiune nu e.depinde de confort............
sunt unele pensiuni sau hoteluri care au bazine si sunt curate.dar merge si in bazinul mare.............
dar de ex daca nu vrei sa mergi la cel mare.si ai chef de plaja si balaceala..............o alegi pe aia din cadrul hotelului sau pensiuniii................
daca e puteti merge daca sunteti cu masina si la 1 Mai si acolo e fain si e bazin de ala unde sunt valuri.........artificiale ca la maRE.....
nu e departe de felix...........
apoi pueti vizita pestera ursilor...sunt si restaurante nu scumpe.doar ca tre sa le cautati bine..................
eu zic ca e ok..........
si puteti da o fuga si la oradea sa vedeti orasul.................
concediu placut!!!!!!!!!
Poze
Bea
12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
ancadragoman spune:
Neata
Am mare nevoie de voi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932.
Va multumesc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
monica_dicut spune:
Neatza si de la noi 
CE mai fac fetili?
Mi-am amintit ca astazi Crisu nostru pleaca in concediu in tari calde calde 

asa ca vreau sa-i urez si eu concediu placut si sa vina 2(3) in 1 de pe acolo 
Sa se relaxeze si sa uite de toate problemele astea de zi cu zi.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
CrisaS spune:
Mersi Monica:) din suflet ..poate am plecat deja 3 in 1:)))))
Speram ...o sa ii pun numele Dominique!!!!:))))))daca fac pe-acolo!
Te pup
Crisa
http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png
arde2010 spune:
Crisoiule, io acu` ajunsei pi la computador, dar daca mai esti prin zona iti doresc sa te intorci cu vesti bune din plimbari - sa vii sa ni te lauzi cu frumusetea de copil care va veni pe lumein vreo 8 luni, da? Il proiecteaza ma-sa la relaxare daca nu e gata proiectat. Hai si sa te distrezi, in puii mei!!!![]()
Te pup!!!

Si pup si restul gagicilor.
VRMOANA, unde umbli bre? Ne-ai parasit?
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png