Aspirante cu vechime "medie" (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, cred ca de la caldura ati fugit toate la mare.....si ati abandonat topicul

Oana, sa dea Dumnezeu sa treaca repede cele 40 de saptsi sa ne delectezicat in curand cu pozici cu bombonica mica!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Buna dragele mele surate:)
Am ajuns si eu in concediu ...si azi mi-am luat net(mi-am cumparat:))) ca nu are hotelul(e de 5 stele , apropo!!) ca nu mai rezistam...fara...net fara mess fara dc:))))
E super aici , vremea este absolut fantastica...a scapat dobitoaca de la frig si s-a aruncat pe plaja si acu zac...sunt arsa toata , tremur am frisoane,ma doare capu' vai de viata mea.
Nitica insolatie nu strica.Ce sa va spun e super...insa...sunt si o gramada de lipsuri...adica la pretentiile astea...ma asteptam la altceva...sunt la all inclusive...asta ar insemna sa am tot ce-mi trebuie la orice ora din zi si noapte.Nu e asa.
De doua zile sun sa-mi aduca niste lapte ca nu pot bea cafeaua..fara...am gasit filtrul murdat de la cei dinainte, paharele murdare..ok..poate au omis..dar nu se admiite...zic eu ..in America nu se intampla asa ceva..la 5 stele cred ca lingi pe jos..ma rog...nu fac fitze , doar va impartasesc..din experiente...
Curat vin la camera mea la ora 4...mi se pare nesimtire..adica...vreau si eu sa ma odihnesc..curatenia se face de dimineata din cate stiu. Ma rog nu sunt incantata 100%..Imi place ca vad alta cultura(desi NY e plin de dominicani!) dar aici sunt acasa la ei..o sa merg intr-o excursie la Santo Domingo...ma duc pe insulite ...sper sa fie ok.":)
Va pup acum si va doresc numai bine , tuturor!
Crisa

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da tu nu plecasi bre in Bahamas????

Daca sunt tuta ingnora-ma ca sambata am plecat la terasa in rochie mov si papuci de casa din plastic albastru...

Oricum, cam naspa ce zici tu, eu si la 3 stele in Tenerife lingeam pe jos. DAr se pare ca difera stelele de la un continent la altul. Stiu pe cineva care a fost pe insula Margarita (Venezuela) si tot asa s-a plans de 5 stele ultra all inclusive... so probabil sud americanii cam lasa de dorit. Cred ca prin EUropa doar sunt stelele stele asa cum ar trebui.
Tu zi-le pana iti fac ceea ce vrei si in rest enjoy. DA si tu cu iaurt pe arsuri sa nu stai asa.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 31+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Moni 2 in 1 nu venim, dar macar cu niste raspunsuri la tot ce s-a intamplat...asta sigur!....vreau sa fac tot felu de investigatii si teste si sa stiu exact cand tre sa incep asaltul!....daca ma gandesc bine saptamana viitoare e perioada fertila
ia zi, de felul tau ai gura pocita?

eu din cate am citit, pe toamana ar cam trebui sa pregatesc cuibul pt BB...... nu vreau sa fac nimic pana nu avem dezlegare de la doctori competenti, ca de ticalosii astia din BT sunt satula maxim.....cam 10 luni ar fi suficient, dupa o operatie de cezariana, dar o sa va spun ce imi spun dr de acolo

Tu cum te mai simti?

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii

Nimic nu este intamplator!

eu am ramas insarcinata dupa 7 luni...si e ok....nici un medic competenet din Cluj, Tg Mures, bucuresti nu mi-a zis ca de ec am ramas insarcinata...nimeni nu a comentat...asa ca FARA FRICA!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am fost la nunta...a fost super....dar eu am stat cumintica...si totusi la intoarcere au inceput contractiile...si nici acum nu ma lasa (MVB...nu are legatura cu cate luni am intre sarcini...asa am avut probleme si la sarcina cu Darius...contractii peste contractii..doar ca acum m-a luat rau de tot...)...asa ca azi stau cuminte...nu fac nici un efort...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

23+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Camy si eu am avut cu Maria contracti si colul deschis de la 28 de saptamani,stai cumintca si ia no-spa.
la mine azi prima zi de intarziere
Criso pai fa instructie cu ei ca doar ai dat o poala de bani

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anca test!!! Test!!!!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

inca nu,mai stau cateva zxile

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Da Monule...nici eu nu m-am asteptat..dar asta e:)
Nu ma apuc eu sa fac valuri..barbata-miu a citit review-uri...si americanii erau total nemultumiti....ca de ei sunt obisnuiti cu sistemul lor...si pot sa va spun ca e ca la carte.
Ce iaurt soro? Ca eu ma chinui de 4 zile sa-mi aduca niste lapte in camera ca nu pot bea cafeaua...fara si tu vb de iaurt...eheeee...:)))
E pok..sunt rac barbata-miu mi-a facut program cateva ore dimineata si putin dupa-masa dar nu la orele de varf:)) mi-a zis ce dracu vrei sa ajung cu tine la spital?
Adevarul e ca de cand ma stiu sunt asa innebunita sa stau la soare sa fac baie pe umeri am carne vie:))))vai de viata mea.
Citesc eu ca asteptam test pozitiv...mmmm bun..hai Anca:) Un fratior pentru gaza:)
In rest ce mai e nou?
De DANA STIE CINEVA CEVA? E IN CONCEDIU?
OANA STAI LINISTITA DRAGA MEA NU-TI FA TU PROBLEME DIN CAUZA MEA:)
HAI PAAAAAAAAAAAA CA MA DUC SA BAG IN MINE:))))))
VA PUPA MAMA CRISA:)

http://lt1f.lilypie.com/9Dfpm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare.
Am revenit si eu din concediu....cu 1 dezamagire in plus la activ dar sa trecem peste asta.
Crisa mama, ai grija cu soarele ala ca e cam pervers.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput