Sa ne rugam pentru Alina
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Doamne ...
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
nikole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
of! viata asta e un nimic! *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Gand in gand...nu mai inteleg nimic, cum e posibil asa aceva, de ce oare???parca nu inteleg cu judecata-mi limitata de ce trebuie, sa te nasti, sa traiesti atat de putin, sa lupti cu o astfel de boala...sa pleci innainte de a incepe sa traiesti
Doare...si mi se pare atat de crunt...
sincer nu pot sa ma gandesc decat ca dupa o astfel de viata, urmeaza ceva muuuult mai bun, multa lumina, nu stiu...ceva sa compenseze suferinta de aici...ceva ce...ofera comfort, pace, liniste spiritului...si chiar si asa tot e al naibii de dureros si nedrept!
Dar limitata este judecata noastra, nu??
Fie ca mila lui D-zeu sa se verse asupra ei, sa-i fie alaturi in orice clipa ...
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
cami_antonia spune:
DA FETELOR
asta este diagnosticul pus
este f greu
eu nu ma mai intreb de mult DE CE?
pentru ca stiu ca nu inteleg ... doar Dumnezeu stie de ce ...
ieri era iar la aparate ca se pare ca are ceva probleme cu respiratia si o tot aspira si la plamani ... i-au gasit si glicemia f mare ... probabil reactie la diversele pastile pe care le ia
e f greu
voi deschide maine un cont la o banca daca poate cineva sa ajurte financiar pt tratament va ramanem profund recunoscatori
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia DA FETELOR asta este diagnosticul pus este f greu eu nu ma mai intreb de mult DE CE? pentru ca stiu ca nu inteleg ... doar Dumnezeu stie de ce ... ieri era iar la aparate ca se pare ca are ceva probleme cu respiratia si o tot aspira si la plamani ... i-au gasit si glicemia f mare ... probabil reactie la diversele pastile pe care le ia e f greu voi deschide maine un cont la o banca daca poate cineva sa ajurte financiar pt tratament va ramanem profund recunoscatori doamne ajuta! SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
Doamne Sfinte...
m-ai emotionat pana la lacrimi cu mesajul asta...
Allan Kardec
Ayla21 spune:
Off, Doamne!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
nikole spune:
Camelia, ti-am trimis un pm, ma gandesc poate te loghezi doar cand raspunsi si astfel poate nu il vezi, te rog raspune-mi cand poti
Allan Kardec
cami_antonia spune:
FETELOR
ca voi sigur stiti
daca fac cont sa pot primi bani pot sa il scriu pe DC aici p[e forium??? ca am inteles ca nu e voie????
nu am timp de facut acte si de trimis la adnin ca e preea repede si nu ajung eu la bucuresti ... da ar avea nevoie de bani pt tratamente ... medici etc ... si nu stiu cum sa procedez
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
vias spune:
nu ai macar cateva documente?????
nici eu nu stiu exact cum trebuie procedat dar cred ca daca iei legatura cu un administrator DC sigur te va putea ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
exact cum a spus si camy, trebuie sa vorbesti cu un moderator. bafta!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
mihaela77O spune:
cami,daca nu deschizi subiect la umanitare,nu te vor lasa sa faci public contul...iar ca sa deschizi subiect la umanitare,trebuie sa le trimiti acte doveditoare si cam dureaza pana se aproba si se modereaza,insa zic eu ca merita sa incerci!
doamne ajuta sa fie bine pt alina!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA