Sa ne rugam pentru Alina
Raspunsuri - Pagina 5
ionella3003 spune:
Doamne bun, ajut-o pe Alina sa se recupereze repede!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia FETELE azi alina s-a simtit mai bine ... a baut putina supita si putin ceiut singurica ... mare progres ... sa ne ajute Dumnezeu sa mergem din ce in ce in mai bine .... ALINA NE RUGAM PT TINE DUMNEZEU SI SF NECTARIE TE VOR AJUTA AI INCRDERE DRAGUTA MEA CUMNATA TOTI TE IUBIM SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca Camelia Costea: DOAMNE AJUTA! |
doamne ajuta!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ayla21 spune:
pentru Alina! Doamne, ai grija de ea!
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
cami_antonia spune:
fetele
nu am mai intrat de ceva vreme
alina are zile si zile .... iar a fost dusa la terapie ... dupa ce isi revenise mai bine .... iar nu mai simtea partea dreapta ... iar a fost dusa la salon ... iar acum este iar la terapie pentru ca are febra cu toate antibioticile lor ...
offfffffffffff
alinaaaaaaaaaaaaaaa
ma auzi???????????
te rogggggggggg
ai pentru ce traiiiiiiiii
revinotiiiiiiii
plssssssssssss
te iubim
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
ioanaiub spune:
Doamne, ajut-o pe Alina sa treaca peste aceasta incercare!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
vias spune:
se pare ca Alina a primit un diagnosti foarte dur..cancer cranian metastaza...
Cami a scris asta la un alt subiect...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus se pare ca Alina a primit un diagnosti foarte dur..cancer cranian metastaza... Cami a scris asta la un alt subiect... |
of! viata asta e un nimic!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*