Sa ne rugam pentru Alina
Raspunsuri - Pagina 4
nicoll_mada spune:
Doamne,ajut-o te rog pe Alina!Reda-i sanatatea si linistea!
Cami asteptam un mesaj de la tine,speram si ne rugam sa fie bine!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Ayla21 spune:
Pentru Alina!
5 luni fara Alma
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
ioanaiub spune:
Doamne Ajuta!
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cami_antonia spune:
alina a fost rau azi noapte ... nu a prea dormit si a avut dureri groaznice de cap ... draguta de ea a reusit sa le depaseasca ... in timpul zilei cand a reusit putin sa mai doarma .... si sa nu se mai vaite atat ... inca nu vorbeste ... doar geme si deschide rar ochii ...
usor ... usor ... draga mea cumnata
toti te iubim
toti ne rugam pt tine
azi un user DC i-a dus fratelui meu la spital ulei de la sfantul nectarie ... tamaduitorul de boli ... si a dat-o pe cap ... sfantule sa ne ajuti ... si sa O AJUTI ... MERITA ....
MULTUMIM GEORGIANA DE LA RUGACIUNE COLECTIVA
SUNT OAMENI BUNI PE LUME
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ayla21 spune:
Doamne ai grija de Alina!
Printesa dintisor
_.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
nicoll_mada spune:
Cu Dumnezeu inainte!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
cami_antonia spune:
FETELE
azi alina s-a simtit mai bine ... a baut putina supita si putin ceiut singurica ... mare progres ... sa ne ajute Dumnezeu sa mergem din ce in ce in mai bine ....
ALINA NE RUGAM PT TINE
DUMNEZEU SI SF NECTARIE TE VOR AJUTA
AI INCRDERE DRAGUTA MEA CUMNATA
TOTI TE IUBIM
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!