Sa ne rugam pentru Alina
Raspunsuri - Pagina 7
cami_antonia spune:
atunci fac un apel asa verbal
daca e cineva care ne poate ajuta
cu cat de putin ar fi
va rog sa-mi trimiteti PM
e f important
are un tratament scump de facut
mercic
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Ciufik spune:
Cami - uite aici date despre ce este nevoie pt umanitare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99019
Nu cred ca e nevoie sa vii in Bucuresti. Poti sa-i trimiti PM lui Marius sa iti ofere mai multe amanunte. Merita sa incerci pentru Alina.
Sanatate si pentru Alina.
cami_antonia spune:
nu mai stiu inca nimic de alina
azi a plecat fratelo spre bucuresti ... dupa o fuga nebuna prin n tari pana in malta si inapoi ...
diseara aflu amanunte
draga mea cumnata putere si curajjjjjjjjjj
toti te iubim
DOAMNE AJUTA!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
cami_antonia spune:
fetele alina inca e intubata si se doreste sa i se schimbe tratamentul ... sa i se dea antibiotice mult mai puternice poate raspunde
nu stim ce s-a intamplat caci dupa operatie vorbea singura ... manca supita si ceva apa cu gura ei ... nu stim ce s-a intamplat de acum nu mai da aproape nici un semn vital ...
mi-a spus fratele meu ca misca partea stanga ... ca ieri a deschis ochii care il implorau ajutor ... si l-a strans de mana ... deci l-a recunoscut imediat ....
offffffffff ce greu e sa fii constient in astfel de momente ....
offffffff ce greu e sa iti vezi sotia asa ....
l-am rugat pe adi sa fie tare .... a zis ca a pupat-o peste tot unde simtea ....
dupa ce am vb cu el la tel am plans o ora ....
doamne fereste de astfel de boli napraznice
DOAMNE INTARESTE PE ALINA SI SALVEAZ-O DE SUFERINTA ... FA-O BINE ... SI DA PUTERE SI LUI ADI ....
ALINAAAAAAAAAAAAAA TE IUBIMMMMMMMMMMMM
PUTERE DRAGA MEAAAAAAAAA
cami_antonia spune:
fetelor
chiar m-ati lasat singurica?
nu mai scrie nimeni pe aici???
hai nu ne parasiti
fiti alaturi de noi
[plsssssssss
DOAMNE AJUTA!
julax spune:
Doamne-ajuta sa fie totul bine pentru Alina si familia ei!Ne gandim la voi...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Alina spune:
Doamne ajuta sa se faca bine Alina!
Cred ca poti deschide relativ rpd subiect la umanitare sa o ajutam putin pe Alina!
Mult succes iti doresc!
Alina,mami de printesa si baby
blackgirl0 spune:
Cami, ma rog pentru cumnata ta!
DAR DE CE NU AI DESCHIS INCA SUBIECT LA UMANITARE????
nikole spune:
Am trimis si eu astazi ceva banuti, iarta-ma Cami caci am promis ca trimit luni, dar mi-a fost imposibil sa ajung la posta, sunt in mutari acum, si cu pruncul dupa mine, efectiv nu am putut ajunge la posta.
Din pacate insa ptr ca am trimis prin posta ajung in 7-10 zile lucratoare.
Si eu zic sa ne mobilizam aici(pana la urma aici intra sute de oameni, membri sau nu), pana se va deschide la umanitare, asta daca se va putea deschide.
Ma gandesc ca situatia este extrem de urgenta si orice minut e pretios, orice ajutor, banui ca ptr cei aflati in asa un necaz e mana cereasca.
Nu pot decat sa ii doresc ca Domnul sa ii dea putere , sa II fie alaturi, ei si familiei .
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec